Ankers

Erin Myers (KTLA-reporter) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, salaris, echtgenoot

Het vroege leven, familie

Erin Myers werd geboren op 15 augustus in Zuid-Californië, VS. Het jaar van haar geboorte wordt niet genoemd - het lijkt erop dat Erin het met opzet verbergt. De naam van haar vader is John Myers; de naam van haar moeder is Kathy Myers. Ze heeft twee jongere zussen en deelde onlangs een foto van hen alle drie toen ze nog heel jong waren en grote grappige strikken droegen. Ze is nu een tante van vier neven.

Opleiding

Tijdens haar studie op de middelbare school begon Erin te zingen bij sportevenementen. Ze genoot van het zingen van het volkslied voor de wedstrijden. Na haar toelatingsexamen aan een plaatselijke middelbare school in Zuid-Californië, studeerde Erin af aan de Arizona State University met een BA in bewegingswetenschappen, en zette later haar opleiding voort en behaalde haar MA in Broadcast Journalism aan de Universiteit van Miami. Wat betreft het verbeteren van haar rapportagevaardigheden en acteerlessen, studeerde Erin aan Acteren Workout Studio in Los Angeles en The Second City in Chicago. Om haar vocale vaardigheden te verbeteren, ging ze naar het Rochester Music Conservatory.

Erin Myers

Carrière

Erin begon haar carrière op het gebied van entertainment in Miami. Ze werd aangeboden om de spelshow My Games Fever te hosten door My Network Stations, een dagelijkse liveshow van twee uur op Fox Network. In 2012 kreeg Erin de kans om een ​​nieuw bedrijf te starten met haar zakenpartner, en na alle risico's te hebben afgewogen, richtten ze Flying Kitty Productions op; momenteel hebben ze een aantal lopende projecten waaraan ze werken.

Wat haar grote carrière betreft, werkt Erin nu in Los Angeles als verslaggever bij KTLA 5, en tegelijkertijd werkt ze nog steeds in de amusementssfeer. Ze onderzoekt en schrijft haar eigen verhalen, om ze vervolgens te produceren. Erin heeft nu veel ervaring met het hosten van verschillende programma's, waaronder het Tribeca Film Festival in Time Warner, Face the Music op Sandy Frank Ent. Kanaal, 10 om te spelen: Michael Jackson Special op GoTV en CMT Music Awards Live Red Carpet op Verizon TV-kanaal. Bij Bobby Goldstein Prod presenteerde Erin de show Trash Talk, werkte als speciale correspondent voor het Extra-programma op het Telepictures-kanaal en was correspondent voor V-Cast op GoTV en Fox New Year's Eve Live op de FOX/Gurin Co. kanaal.

Erin is er trots op getraind te zijn in koud lezen en scènestudie door ervaren specialisten als Margie Haber, Fran Montano en John Henry. Ze had ook enkele workshops over hosting en uitzending door specialisten als Marki Costello en Herb Brubaker.

Erin speelde in verschillende films, waaronder Who is Hollywood? (2008) gefilmd door NYFA, Give Me a Break door G-Productions en Micro-Film (2006) door Pinhole Films.

Persoonlijk leven, echtgenoot Patrick Kendrick

Erin's echtgenoot is Patrick Andrew Kendrick; ze zag hem voor het eerst op een datingwebsite die ze bezocht toen ze het opgaf om een ​​speciaal iemand te vinden door simpelweg naar de cafés en bars te gaan. Ze bekende dat ze Patricks foto's meteen leuk vond en hem graag in het echt wilde ontmoeten. Ze hadden hun eerste date op 30 september 2012 en genoten van hun informele babbel met een pint bier terwijl ze naar Sunday Night Football keken. Patrick was dapper genoeg om Erin in maart 2014 ten huwelijk te vragen na een reeks dates, waarbij hij het hele gezin op vakantie nam. Erin en Patrick trouwden op 17 januari 2016 in Florida, USA. Ze hebben geen kinderen en er zijn geen geruchten over conflicten of een relatiebreuk.

Bekijk dit bericht op Instagram

80 jaar Batman bij @dccomics wie was je favoriete tv/film Batman? #batman #dccomics #comics #comicbooks #superheld

Een bericht gedeeld door Erin Myers (@erinmyersktla) op 31 maart 2019 om 09:00 uur PDT

Hobby's en interesses

Erin blijft actief, ook als ze niet aan het werk is. Ze geniet van het leven in al zijn verschijningsvormen: naar de sportschool gaan, tennissen, wandelen of aan crossfit werken, ook lezen en films kijken. Al deze activiteiten gaan gepaard met haar harige kinderen - Erin is een enorme dierenliefhebber, heeft tien katten en honden in huis en staat bekend om haar vrijwilligerswerk bij reddingsorganisaties die de adoptie van huisdieren bevorderen. Ze is ook een fan van de honkbalclubs Angels en Dodgers - het maakt haar verdrietig als haar favoriete teams tegen elkaar spelen.

Erin heeft een oprechte interesse voor teleprompten, zingen, ze deed ook veel aan gymnastiek toen ze op de middelbare school zat. Haar andere hobby's zijn paardrijden, zwemmen en cheerleaden. Erin is dol op de Spaanse taal en besteedt enige tijd aan het bestuderen van verschillende dialecten en conversatie Spaans. Ze houdt van reizen en bezocht onlangs landen als Spanje en Marokko .

Aanwezigheid op sociale media

Erin is erg actief op meerdere social media platforms. Ze heeft een Instagram-account die wordt gevolgd door meer dan 15.000 mensen, die vaak persoonlijke foto's van haar familie posten, en veel foto's van haar recente werkzaamheden. Erin heeft ook een Twitter account die wordt gelezen door meer dan 11.000 volgers waarop ze bijna dagelijks post. Ze heeft ook een ambtenaar Facebook pagina die wordt gevolgd door meer dan 41.700 abonnees.

Eerste dag in Barcelona! Wat een kick. Zag de bezienswaardigheden, at tapas en luisterde tot 5 uur naar muziek! ! ! pic.twitter.com/aSmBORGBDe

— Erin Myers (@erinmyers) 25 januari 2019

Verschijning

Erin heeft lang steil bruin haar dat ze graag draagt, en blauwe ogen. Erin is 1,70 m lang en weegt 54 kg; haar vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar. Wat betreft haar kledingstijl, ze geeft de voorkeur aan casual comfortabele kleding, maar is altijd goed gekleed als ze voor de camera's staat.

Netto waarde

Gezaghebbende bronnen schatten dat Erin een nettowaarde van $ 15 miljoen heeft verzameld met haar harde werk op tv, in verschillende bedrijven en door deel te nemen aan verschillende films. In de nabije toekomst zal haar vermogen intensief groeien, aangezien ze nog steeds aan meerdere tv-projecten werkt als correspondent, verslaggever en schrijver.

Aanbevolen