Ankers

Eva Pilgrim (ABC News) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, familie

Wie is Eva Pelgrim?

Eva Pilgrim is een van de nieuwsreporters voor ABC News; ze kwam in 2016 bij het station en is sindsdien een nationale ster geworden. Ze heeft bijgedragen aan andere shows als ABC World News Tonight met onder meer David Muir, Good Morning America en Good Morning America Weekend Edition.

Dus, wil je meer te weten komen over Eva Pilgrim, van haar kinderjaren tot de meest prominente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan bij ons voor de lengte van het artikel, terwijl we je voorstellen aan deze prominente journalist.

Bekijk dit bericht op Instagram

Proost op een paar vrije dagen ?✌?☀️

Een bericht gedeeld door Eva Pelgrim (@evapilgrim) op 20 juni 2019 om 09:00 uur PDT

Eva Pilgrim Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Eva Pilgrim werd geboren op 30 augustus 1982 in Seoul, Zuid-Korea; van Koreaanse afkomst via haar moeder, en Amerikaans via haar vader, verhuisden zij en haar familie naar de VS toen ze nog jong was. Haar jeugd en tienerjaren werden ontsierd door frequente verhuizingen, aangezien haar ouders beiden deel uitmaakten van het Amerikaanse leger. Desalniettemin schreef Eva zich na het succesvol afronden van de middelbare school in aan de University of Florida, waar ze haar bachelor behaalde en vervolgens haar studie zou voortzetten aan de University of South Carolina.

Carrièrebegin

Na haar afstuderen werd Eva ingehuurd door WIS-TV in Columbia; ze werd de webproducent van het station en de volgende twee jaar vervulde ze die functie, voordat ze besloot dat het tijd was voor verandering, en ze verhuisde naar Bluefield, waar ze zich bij WVVA voegde als verslaggever en ochtendanker. Nog twee jaar werkte Eva op het station en daarna bij Fox Charlotte, en gedurende drie jaar op het station richtte ze zich op rapportage, aanvankelijk over taxichauffeurs die weigerden gehandicapten in een rolstoel te besturen, en nog een belangrijk verhaal over een vrouw die was veroordeeld voor oplichting van militaire officieren in het hele land. Na Fox Charlotte werd Eva ingehuurd door WXIN TV in Indianapolis, waar ze haar journalistieke vaardigheden bleef verbeteren.

Eva Pelgrim

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Eva's naam populairder en vorderde haar carrière gestaag; in december 2012 trad ze toe tot WPVI, een ABC-filiaal in Philadelphia, en ze werkte nog harder, werd opgemerkt door de frontoffice van ABC News en kreeg al snel een aanbod om lid te worden van het hoofdnetwerk.

In december 2015 werd Eva officieel een onderdeel van het ABC Network als nieuwscorrespondent, gevestigd in de omgeving van New York City. Eva heeft sindsdien verslag gedaan van een aantal verhalen en gebeurtenissen, zoals de bosbranden in Noord-Californië, Charlottesville protesten , en anderen, die ook haar populariteit en rijkdom verhoogden. Ze is ook te zien in een aantal nieuwsshows op ABC, waaronder Good Morning America (2016-2018), ABC News Nightline (2018) en Good Morning America Weekend Edition (2016-2018). Ze werd onlangs uitgeroepen tot co-host van Good Morning America, na het vertrek van Paula Faris .

Eva Pilgrim Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière heeft Eva een lange weg afgelegd om correspondent en presentator van ABC News te worden. Ze heeft voor een aantal tv-stations gewerkt, van het ene naar het andere stadje gereisd, en haar harde werk heeft uiteindelijk zijn vruchten afgeworpen, en ze is nu een van de meest prominente journalisten. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Eva Pilgrim is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Pilgrim zo hoog is als $ 1 miljoen, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Eva Pilgrim Persoonlijk leven, vriend, echtgenoot

Eva heeft wat informatie over haar leven gedeeld, omdat het gaandeweg voor haar moeilijk is geworden om geheim te blijven over de persoonlijke aspecten van haar leven. Welnu, Eva heeft een relatie gehad met de muzikant Clayton Anderson, die bekendheid kreeg na het winnen van de Kenny Chesney's Next Big Star-competitie in 2008. De twee zijn al enkele jaren samen, maar hebben hun plannen voor de toekomst.

Haar vrije tijd besteedt Eva aan het spelen van viool en piano, aangezien ze zelf een muziekliefhebber is, en ook een fervent motorfan, en te zien is op een motorfiets.

Gepost door Eva Pelgrim Aan dinsdag 10 april 2018

Internetfaam

Eva is op alle sociale-mediaplatforms, omdat ze ze heeft gebruikt om haar carrière te promoten en details uit haar persoonlijke leven met haar fans te delen. Ze is behoorlijk populair geworden op Facebook en Instagram, maar ze is ook te vinden op Twitter. Haar officiële Facebook-pagina heeft ongeveer 40.000 volgers, met wie ze haar meest recente carrière-inspanningen heeft gedeeld. Ze is ook behoorlijk actief op Instagram , waarop ze meer dan 35.000 volgers heeft, en heeft haar populariteit ook gebruikt om details van haar werk te delen, vaak met het uploaden van foto's en video's van de ABC News-studio en van haar live verslaggeving, naast andere berichten. Eva is ook actief op Twitter , met meer dan 20.000 volgers.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Eva Pilgrim Lengte, gewicht en lichaamsafmetingen

Weet je hoe lang Eva Pilgrim is en hoeveel ze weegt? Nou, Eva staat op 5ft 7ins, wat gelijk is aan 1,73m, weegt ongeveer 105 lbs of 48kgs, en haar vitale statistieken zijn 32-24-34 inches. Ze heeft bruine ogen en zwart haar en wordt als heel mooi beschouwd, wat waarschijnlijk ook haar carrière heeft geholpen.

Aanbevolen