Beroemdheden

Evan Breen's Wiki Bio, leeftijd, vermogen, Tana Mongeau-verhaal

Wie is Evan Breen?

Evan Breen werd geboren op 7 november 1988 in Detroit, Michigan, VS, en is een internetpersoonlijkheid, vooral bekend van de aanvankelijke populariteit op de sociale netwerk-app Vine, die meer dan 1,7 miljoen volgers trok voordat de app werd stopgezet. Later richtte hij zijn aandacht op zijn Instagram-account.

https://www.instagram.com/p/BzRWN-rl247/

Het vermogen van Evan Breen

Hoe rijk is Evan Breen? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 500.000, verdiend door een succesvolle online carrière - zijn bekendheid heeft geleid tot tal van kansen, waaronder sponsoring en samenwerking. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Terwijl Evan in Detroit werd geboren, verhuisde zijn familie naar Grosse Pointe, waar hij samen met zijn zus zou opgroeien, blijkbaar met een sterke liefde voor zijn geboortestad en de omgeving van Detroit. Tijdens de middelbare school toonde hij een sterke interesse in sport en speelde hij voor zijn schoolteams, waaronder honkbal, golf en hockey. Nadat hij zich had ingeschreven op de middelbare school, schreef hij zich in bij Universiteit van West-Michigan (WMU).

Evan Breen

De geschiedenis van de universiteit gaat terug tot haar oprichting in 1903. Ze heeft nu meer dan 23.000 studenten die zich per semester inschrijven en staat bekend als een van de beste luchtvaartprogramma's in de VS, en is ook de jaarlijkse locatie van het International Congress on Medieval Studies. . Het atletische team van de school, de Western Michigan Broncos, strijdt als onderdeel van Divisie I in de National Collegiate Athletic Association (NCAA). Tijdens zijn tijd daar studeerde Evan aanvankelijk voor een graad in communicatie, maar besloot toen over te stappen naar boekhouding. Tijdens zijn studie had hij zijn eerste ervaring met sociale media.

Sociale media carrière- Vine

In 2011 begon Breen zijn carrière met het maken van inhoud op de website Twitter, een sociale netwerkdienst en nieuwswebsite waarop gebruikers berichten plaatsen die bekend staan ​​als tweets. Ze kunnen met elkaar communiceren via tweets en het is een van de best bezochte websites op internet geworden en heeft de bijnaam The SMS of the Internet gekregen. Volgens statistieken heeft het maandelijks meer dan 325 miljoen actieve gebruikers, en het is een broeinest geworden van nieuws over politiek in de VS, en is dus ook een van de grootste bronnen van het laatste nieuws van de dag.

Gepost door Evan mb Aan zondag 29 juli 2018

Evan vond echter niet veel interesse bij Twitter , en uiteindelijk besloten om het te laten gaan. Hij begon te werken in het Beaumont Hospital als transporteur, terwijl hij ook zijn opleiding afrondde. Vervolgens vestigde hij zijn aandacht op de app Vine - eigendom van Twitter. Het was een korte video-hostingservice waarmee gebruikers zes seconden looping-videoclips konden delen. Gebruikers kunnen deze video's met anderen delen en hun video's kunnen ook op categorie worden doorzocht. Tijdens het hoogtepunt van zijn roem had het meer dan 200 miljoen actieve gebruikers.

Overgang naar andere platforms

Evan raakte zo betrokken bij Het komt eraan dat hij besloot te stoppen met studeren om te proberen een online carrière na te streven. Het was echter een zeer moeilijke start voor hem in vergelijking met andere Vine-sterren, omdat hij een slechte komische timing had en zijn schetsen niet erg komisch waren. Hij werd echter geïnspireerd door komiek Chris D'Elia en bleef werken aan zijn zwakke punten, hij. Vervolgens begon hij te werken aan zijn komische vaardigheden onder Pete Holmes en werd hij ook ondersteund door verschillende studievrienden. Rond deze tijd begon hij de bijnaam LA Turtle te krijgen vanwege zijn vergelijking met de schildpad uit Finding Nemo.

Uiteindelijk kaatste hij terug en begon hij online veel aandacht te krijgen. Hij begon zich te laten inspireren door geïmproviseerde comedygroepen, wat hem op zijn beurt ertoe bracht samen te werken met een in Los Angeles gevestigd YouTube- en Vine-netwerk. Tegen het einde van zijn Vine-carrière had hij meer dan een miljoen volgers. Nadat Twitter de app had afgesloten, moest hij echter op zoek naar andere wegen om zijn online carrière te laten groeien, en dus wendde hij zich tot YouTube, wat hem veel meer vrijheid heeft gegeven, maar hij blijft de herinneringen en stijl van zijn vroege dagen behouden op Wijnstok.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend in termen van romantische relaties. Hij is niet openbaar geweest over zaken die hij online heeft gehad, dus veel bronnen geloven dat hij vrijgezel is omdat hij geen details heeft getoond die het tegendeel zouden kunnen bewijzen. Volgens hem is hij een dierenliefhebber en woont hij in Los Angeles, maar als zijn carrière er niet was geweest, zou hij liever in Detroit zijn, omdat hij merkt dat veel mensen in Los Angeles hun emoties faken.

https://twitter.com/evan_breen/status/1147346006339514368

Net als tal van online persoonlijkheden, is hij erg actief online via accounts op sociale media. Hij heeft een account op Instagram waarop hij bijna 400.000 volgers heeft, voornamelijk persoonlijke foto's en video's die vergelijkbaar zijn met die van zijn Vine-account. Hij plaatst ook van tijd tot tijd komische inhoud en promoot zijn werk via het platform. Hij is ook sterk aanwezig op YouTube, aangezien hij meer dan 450.000 abonnees op zijn kanaal heeft; hij plaatst daar langere inhoud in vergelijking met zijn Vine-account, en een aantal van zijn meest populaire inhoud is meer dan een miljoen keer bekeken per video.

Aanbevolen