Acteurs

Evelyn McGee-Colbert Wiki Bio. Wie is de vrouw van Stephen Colbert?

Wie is Evelyn McGee-Colbert, de vrouw van Stephen Colbert?

Evelyn McGee-Colbert is een Amerikaanse actrice, die te zien was in een aantal projecten, waaronder de gelijknamige film The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013), maar is waarschijnlijk het best bekend bij de wereld als de vrouw van de gevierde komiek en tv-show gastheer Stephen Colbert.

Evelyn McGee-Colbert Wiki: Leeftijd, kinderjaren en opleiding

Geboren als Evelyn Brabham McGee op 23 juli 1963 in Charleston, South Carolina, VS, haar vader is Joseph McGee, een gerenommeerde civiele procesadvocaat, die op zijn hoogtepunt werkte voor het Huis van Afgevaardigden van South Carolina.

Stephen Colbert, links, en Evelyn McGee-Colbert arriveren bij de 71e Primetime Emmy Awards.#Emmys #purplecarpet...

Gepost door 4Chion-levensstijl Aan dinsdag 24 september 2019

Hij is ook de eigenaar van het procesbureau Buist Moore Smyth McGee. Helaas is er geen verdere informatie over haar jeugd, zoals informatie over haar moeder en of ze broers of zussen heeft of niet. Na haar toelatingsexamen op de middelbare school schreef Evelyn zich in aan de University of Virginia's College of Arts and Sciences, waar ze afstudeerde met majors in drama en Engels.

Carrière

Evelyn is nogal een privépersoon en heeft niet met het publiek gedeeld wat ze deed in het decennium voor haar huwelijk met Colbert.

De twee trouwden in 1993, maar pas zes jaar later maakte ze haar acteerdebuut. Ze was Lisa in de tv-serie Strangers with Candy en speelde vervolgens Clair Noblet in de film gebaseerd op die tv-serie in 2005. Haar volgende optreden op het scherm vond pas plaats in 2013, toen ze een ondersteunende rol had in de Academy Award-genomineerde film The Hobbit: The Desolation of Smaug, met in de hoofdrollen Ian McKellen, Martin Freeman en Richard Armitage.

Evelyn's laatste optreden op het scherm vond plaats in 2014, toen ze nog een ondersteunende rol had in de tv-serie Alpha House. Sindsdien is Evelyn weg van de openbare wereld en werkt ze achter de schermen om haar man te ondersteunen bij zijn professionele inspanningen.

Evelyn McGee-Colbert Netto waarde

Hoewel ze niet zo succesvol is geweest als haar man, heeft Evelyn ook naam gemaakt in de entertainmentwereld, en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Evelyn McGee Colbert is, vanaf medio 2019?

Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Evelyn maar liefst $ 1 miljoen is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet?

Evelyn McGee-Colbert en Stephen Colbert Relatie, huwelijk en kinderen

Evelyn en Stephen groeiden op in dezelfde buurt van Charleston, woonden slechts twee blokken van elkaar verwijderd, maar hebben elkaar nooit ontmoet. Het lot had echter iets in petto voor de twee, en ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 1990 op het Spoleto Festival USA in Charleston, bij de première van Hydrogen Jukebox. Stephen had op dat moment een relatie, maar twijfelde aan zijn beslissingen en maakte het uiteindelijk uit met zijn vriendin.

Evelyn McGee Colbert

dallas regent echte naam

Hij en Evelyn ontmoetten elkaar weer en begonnen meer tijd samen door te brengen. Stephen heeft verklaard dat het liefde op (bijna) het eerste gezicht was, en de twee stapten in het huwelijksbootje tijdens een huwelijksceremonie op 9 oktober 1993, en hebben sindsdien samen drie kinderen verwelkomd, Madeline, Peter en John. De familie McGee-Colbert woont nu in Montclair, New Jersey, VS.

Echtgenoot van Evelyn McGee-Colbert, Stephen Colbert

Geboren Stephen Tyrone Colbert op 13 mei 1964 in Washington, D.C. USA, is hij het jongste kind van 11 geboren uit James William Colbert Jr. en zijn vrouw Lorna Elizabeth.

Toen hij tien jaar oud was, stierven twee van zijn broers, Peter en Paul en vader bij de crash van Eastern Air Lines-vlucht 212. Dit dwong zijn moeder en de rest van het gezin om te verhuizen naar een meer afgelegen gebied, East Bay Street in Charleston. Hij ging naar de Episcopal Porter-Gaud School en schreef zich na toelating in aan het Hampden-Sydney College in Virginia, maar na twee jaar stapte hij over naar de Northwestern University en studeerde in 1986 af aan de School of Communication.

Oeps! Ik bedoel vanavond. https://t.co/Zb9K78C5RG

— Stephen Colbert (@StephenAtHome) 20 december 2019

Het was tijdens zijn tijd bij de Northwester dat hij zijn talent voor komedie ontdekte en zijn vaardigheden begon aan te scherpen. Hij werd beroemd als presentator van de show The Colbert Report (2005-2014) en The Late Show With Stephen Colbert (2015-2019). Tijdens zijn carrière , heeft hij een aantal onderscheidingen gewonnen, waaronder negen Primetime Emmy, twee Peabody en twee Grammy Awards, naast tal van andere onderscheidingen.

Stephen Colbert Netto waarde

Sinds hij zijn carrière begon, is Stephen een van de meest invloedrijke komieken geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom in grote mate vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Stephen Colbert is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Colbert zo hoog is als $ 45 miljoen, wat behoorlijk indrukwekkend is, vind je niet?

Aanbevolen