Beroemdheden

Faye Miah's Wiki Bio, leeftijd, nationaliteit, vriend, vermogen

Wie is Faye Miah?

Faye Miah werd geboren op 12 mei 1995 in Los Angeles, Californië, VS, en is een persoonlijkheid op de sociale media, vooral bekend door het verwerven van bekendheid op de website Instagram, nu met honderdduizenden volgers, dankzij haar foto's waarop vaak haar modellenwerk te zien is. inspanningen.

Toeristisch via deze rit van 28 minuten? #??

Gepost door Faye Miah Aan dinsdag 28 mei 2019

De netto waarde van Faye Miah

Hoe rijk is Faye Miah? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende activiteiten. Haar online bekendheid heeft haar talloze kansen opgeleverd, waaronder sponsoring en samenwerking. Naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar vermogen ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Er is heel weinig bekend over Faye's jeugd en haar leven voordat ze online beroemd werd; er zijn geen details over haar familie en opleiding. Ze groeide op in Los Angeles en vestigde zich later in Zuid-Californië. Hoewel informatie over de scholen waar ze zich heeft ingeschreven niet bekend is, zou ze uiteindelijk een carrière in de spraakpathologie nastreven die ze als een alternatieve carrière zou hebben, naast haar modellenprojecten.

Faye Miah

Logopedisten gespecialiseerd in de evaluatie, diagnose en behandeling van verschillende spraak- of taalstoornissen. Ze behandelen cognitieve communicatiestoornissen, slikproblemen en stemproblemen. Ze zijn ook vaak betrokken bij de behandeling van autismespectrumstoornissen, samen met psychologen en kinderartsen. Logopedisten helpen mensen die stotteren om vloeiend te spreken en helpen ook bij het articuleren van mensen. Ze helpen mensen ook om te communiceren en met anderen om te gaan als ze daar moeite mee hebben. In sommige gevallen werken ze aan leesproblemen die een persoon kan hebben die verband houden met woordbetekenissen, het begrijpen van ideeën of klanken. Ze hebben een breed scala aan diensten en behandelen zaken voor elk individu anders.

Bekendheid op sociale media

In 2016 maakte Miah een account aan op de website Instagram en begon ze foto's te plaatsen die haar bekendheid bezorgden. Dit komt voornamelijk door haar uiterlijk en lichaamsbouw, die velen aantrekkelijk vonden. Instagram is een dienst voor het delen van video's en foto's. Het is een van de meest populaire in zijn soort ter wereld, met meer dan een miljard geregistreerde gebruikers en 500 miljoen actieve dagelijkse gebruikers. Gebruikers mogen hun eigen media uploaden die vervolgens kunnen worden bewerkt of georganiseerd via de functies van de website. Instagram is eigendom van Facebook en is sinds 2010 actief en heeft in de loop der jaren enorm aan populariteit gewonnen. De service heeft kritiek over abrupte wijzigingen in beleid en interface-wijzigingen overtroffen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Verhaal in haar ogen

Een bericht gedeeld door Faye Miah (@fayemiah) op 10 juni 2019 om 8:48 uur PDT

Haar bekendheid nam aanzienlijk toe toen ze te zien was op de Instagram-pagina Dreamymermaids, die bekend staat om hun kenmerken van vrouwen die later populaire online modellen zouden worden. De pagina bevat Instagram-modellen zoals Cindy Mello en Mathilde Tantot, met zijn populariteit die het meer dan 135.000 volgers heeft opgeleverd. Vanaf medio 2019 is de pagina echter al meer dan een jaar inactief en er zijn geen tekenen dat deze binnenkort weer actief zullen worden. Desalniettemin heeft de pagina zijn werk gedaan door de online bekendheid van Miah te vergroten.

Andere inspanningen en functies

Faye's account zou dromerige zeemeerminnen overtreffen, aangezien ze de komende jaren meer dan 460.000 volgers kreeg na haar functie. Ze plaatst vaak foto's van zichzelf op verschillende locaties, met zowel haar liefde voor mode als haar liefde voor het dragen van sexy outfits. Haar populariteit zou ertoe leiden dat verschillende bedrijven contact met haar zouden opnemen over sponsoring; ze werkte vervolgens met de online en mobiele voedselbestelservice Grubhub , die populair is in de VS. Het is ook bekend dat ze samenwerkt en kleding draagt ​​van verschillende merken die haar sponsoren, evenals locaties die haar sponsoren.

Naast Instagram heeft ze ook haar eigen titelloze YouTube-kanaal gemaakt. YouTube is een van de meest populaire websites ter wereld en is eigendom van Google. Het is een van de belangrijkste bronnen van online video-inhoud. Er zijn verschillende soorten video's te zien, waaronder livestreams, muziekvideo's, filmtrailers, educatieve video's en nog veel meer. Ze creëerde een videoblog (vlog) kanaal met haar reizen, fotoshoots, modellenwerk en updates over haar leven. Haar account is relatief nieuw en is eind 2018 aangemaakt, maar heeft meer dan 1.500 abonnees weten te winnen.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er niet veel bekend over de romantische relaties van Miah. Ze heeft nooit een andere persoon op haar accounts vermeld en heeft nooit verwezen naar een relatie. Veel bronnen stellen dat ze jong is en waarschijnlijk gefocust is op haar modellencarrière; anderen geloven dat ze dit aspect van haar leven uit de media wil houden. Ze houdt van reizen, zoals blijkt uit haar online accounts, en heeft verschillende locaties over de hele wereld bezocht, waaronder Singapore en Bali, Indonesië.

pic.twitter.com/Qx5LBYEeN5

— Faye Miah (@thefayemiah) 24 april 2019

Naast haar Instagram- en YouTube-pagina is ze ook actief op andere websites, waardoor ze een sterke online aanwezigheid heeft. Ze heeft een Twitter-account met meer dan 1.300 volgers, met posts die vergelijkbaar zijn met die van haar op Instagram, maar ook een paar foto's die niet op Instagram staan. Ze heeft ook een Facebook-pagina met meer dan 8.000 volgers - ze plaatst foto's die lijken op haar andere accounts, hoewel ze ook andere inhoud toevoegt en van tijd tot tijd video's opneemt. Haar accounts laten ook zien dat ze verschillende trends in de popcultuur volgt, aangezien ze een fan is van The Avengers en Game of Thrones.

Aanbevolen