Beroemdheden

FaZe Apex echte naam, lengte, leeftijd, vriendin, vermogen, Wiki Biografie

Het vroege leven, familie

Yousef Faze Apex Abdelfattah werd geboren op 20 juni 1996 in Californië, VS, in een familie van Palestijnse afstammelingen; zijn ouders wonen nog steeds samen in het zonnige Californië. Hij heeft een broer en twee neven die de zonen van zijn broer zijn. Zijn moeder is erg zorgzaam en deelt zelfs een keer dat ze zich niet op haar gemak voelt als FaZe Apex gekocht eten eet, in een van zijn video's zegt ze dat ze soms voor hem wilde koken en hem dit eten stuurde om er zeker van te zijn dat hij goed eet – FaZe Apex woont nu in FaZe House in New York. Toen een kind, FaZe Apex speelde basketbal en wilde een andere LeBron James worden, maar hij gaf uiteindelijk zijn sportlessen op.

Opleiding

In een van zijn vraag- en antwoordvideo's deelde FaZe Apex dat hij met school was gestopt om zijn YouTube-carrière voort te zetten, waar zijn ouders helemaal niet blij mee waren, en zijn moeder vroeg hem om zich te laten inschrijven op de middelbare school, zodat ze tenminste iets had om aan vast te houden de muur (verwijzend naar zijn afstudeerlijst). In 2014 zei hij dat hij in 2015 naar een universiteit zou gaan, maar in december 2015 was hij nog steeds bezig met YouTube, zonder tijd voor zijn klassieke opleiding.

FaZe Apex

Carrière

FaZE Apex begon zijn carrière in 2008 toen hij zijn YouTube-kanaal Bananafone34 lanceerde, dat hij later veranderde in FaZe Apex en dat medio 2019 meer dan 5,2 miljoen volgers heeft. Gedurende deze jaren heeft hij meer dan 1.800 video's geüpload die een miljard keer zijn bekeken. Hij uploadt voornamelijk gamevideo's waarin hij Call of Duty, Fortnite en andere games speelt. Een van de meest populaire video's op zijn kanaal heet FaZe Baby's eerste trickshot , en het heeft meer dan 10 miljoen views. Hij uploadt ook entertainment- en chatvideo's op zijn kanaal. en ze krijgen ook binnen een maand miljoenen views. Zijn serie video's waarin hij op nieuwe Guinness reageert, registreert bijvoorbeeld bijna vier miljoen views.

FaZe Apex en zijn vriend en collega Thomas Oliveira hebben FaZe Clan in 2010 opgericht. Hij is nu de eigenaar van de FaZe Clan en bekleedt daar de functie van Business Manager. Hij was ooit een professionele gamer die deelnam aan toernooien en wedstrijden, maar naarmate de tijd verstreek, besloot hij de clan te beheren en verloor hij zijn spelvaardigheden en goede reactievermogen. Hij besloot zijn entertainmentcarrière voort te zetten met het bewerken en uploaden van video's op zijn kanaal, waarvan sommige nog steeds betrekking hebben op het spelen van zijn favoriete games zoals Call of Duty en GTA5, hoewel de helft ervan alleen voor de lol is gemaakt. De Clan heeft nu ook zijn eigen kledingmerk voor gamers.

Priveleven

FaZe Apex is voorlopig single. Hij gaf ooit toe dat hij meer van brunettes hield dan van blondines, maar op dit moment staat niemand hem bij. Hij brengt graag tijd door met zijn neefjes, wat hem op dit moment genoeg lijkt. Hij heeft niets gezegd over zijn gezinsplannen en heeft ooit verteld dat hij zich op zijn gemak voelde als single, omdat het hem helpt om meer gefocust te zijn op zijn carrière. FaZe Apex zei ook ooit dat Shakira een van zijn favoriete zangeressen was, en niet vanwege haar zang, maar vanwege haar uiterlijk.

Hobby's en interessante weetjes

FaZe Apex zei ooit dat zijn favoriete kleur groen is. Hij houdt van koken en het eten van zelfgemaakte gerechten. Zijn favoriete zanger is Drake. FaZe Apex heeft ooit gezegd dat hij geen grote hondenliefhebber is, maar hij houdt van Siberische Huskies. Als hij op vakantie kon gaan en een pauze kon nemen van alles wat hij dagelijks voor YouTube doet, zou hij naar Italië gaan. Tot zijn hobby's behoren jetskiën, snorkelen, ziplinen en parasailen; hij wil in een heteluchtballon rijden.

Gisteren wat dingen opgeblazen ... Volledige video op mijn kanaal dit weekend

Gepost door FaZe Apex Aan woensdag 18 maart 2015

Aanwezigheid op sociale media

FaZe Apex heeft meerdere profielen op verschillende social media platforms, waar hij erg actief op is. Zijn belangrijkste bron van inkomsten is zijn Youtube kanaal van meer dan 5,2 miljoen abonnees, terwijl de profiel van zijn clan heeft meer dan 6,5 miljoen abonnees. Zijn Instagram account wordt gevolgd door meer dan 2,3 miljoen mensen, terwijl zijn Twitter wordt gelezen door meer dan 2,4 miljoen fans. Hij heeft ook een Facebook pagina die door meer dan 150.000 mensen wordt gevolgd.

Verschijning

FaZe Apex heeft kort zwart haar en donkerbruine ogen. Hij is 1,75 m lang en weegt ongeveer 73 kg. Zijn moeder zegt dat hij een van de langste en slankste personen in hun familie is. FaZe Apex heeft een baard en snor. Wat zijn kledingstijl betreft, hij geeft de voorkeur aan kleding van zijn eigen merk, waarbij hij meestal kiest voor casual looks van korte broeken en T-shirts.

LIVE STREAMEN RN!! Op het podium met @Teeqo en @GwidT

Kom kijken! https://t.co/ClCXgfbyrG #DayOneDivision2 #tot pic.twitter.com/lwiE8pe6Z5

- FaZe Apex (@FaZeApex) 15 maart 2019

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen heeft FaZe Apex een vermogen opgebouwd dat wordt geschat op meer dan $ 2,7 miljoen. Hij krijgt alleen al van zijn YouTube-kanaal ongeveer $ 43.000 per maand, en profiteert van het YouTube-kanaal van zijn clan, waarvan de nettowaarde wordt geschat op bijna $ 5 miljoen, met een maandelijks inkomen van meer dan $ 65.000.

Aanbevolen