Beroemdheden

FaZe Jev vriendin, netto waarde, echte naam, leeftijd, lengte, Wiki Biografie

Het vroege leven, familie

Jason FaZe Jev Eugene werd geboren onder het teken Weegschaal op 18 oktober 1993 in New Jersey, VS, met Afro-Amerikaanse, Puerto Ricaanse en Indiase roots. Hij is het oudste kind in zijn familie, met een jongere broer en zus. Hij werd opgevoed door zijn grootouders en er is niets bekend over zijn moeder of vader, waarbij de laatste zijn familie verliet toen FaZe Jev te jong was om het zich zelfs maar te herinneren. Hij hield van gamen en droomde ervan van zijn hobby zijn beroep te maken, hoewel hij niet wist hoe hij dat moest doen omdat hij toen nog te jong was. Wat zijn grootouders betreft, FaZe Jev woont nog steeds bij hen in het huis van zijn grootouders, in dezelfde kamer met hetzelfde oude bed als toen hij begon, alleen versiert hij zijn kamer met vers behang en wat foto's begin 2019. FaZe Jev zelf zegt het is niet het hoofddoel voor hem - een modieus leven leiden, hij doet gewoon waar hij het meest van houdt en voelt zich gelukkig.

Opleiding

FaZe Jev studeerde in zijn plaatselijke middelbare school, maar hij haalde geen goede cijfers, en er werd gezegd dat hij erg onbeleefd en ongeduldig was tegen zijn klasgenoten en zelfs zijn leraar, waardoor hij daardoor in de problemen kwam. Nu begrijpt hij dat hij ongelijk had, heeft hij spijt van zijn gedrag en geeft hij toe dat hij gewoon zijn energie verspilde als rebelse jongen, terwijl hij gewoon weg moest blijven van mensen die hem een ​​slecht gevoel gaven. FaZe Jev slaagde er echter in om vrienden te maken met enkele van zijn klasgenoten en was zelfs lid van een metalband. Toen hij op het punt stond zich te laten inschrijven en naar de universiteit te gaan om computertechniek te studeren, betrapte YouTube hem.

Fasen Jev

natalya rudakova nu

Carrière

Hij begon met het maken van video's toen hij nog fulltime werkte in een fabriek. Hij kwam 's avonds laat thuis en monteerde en filmde meer dan vijf uur video's, sliep soms zelfs minder dan hij normaal zou doen, ging om 2 uur 's nachts naar bed terwijl hij om 5 uur 's ochtends wakker moest worden en in zijn fabriek moest gaan werken . Hij lanceerde echter zijn YouTube-kanaal op 17 oktober 2009 en noemde het poketLWEWT. In 2014 merkte de FaZe-clan hem op en bood hem lidmaatschap van hun team aan - Jev kon niet gelukkiger zijn en was het daarmee eens, en zijn kanaal heeft nu meer dan drie miljoen abonnees. Zijn eerste video heette Modern Warfare 3 | 44-5 met Barrett | Hallo, ik ben JeV | Introductiecommentaar, en zijn fans komen er graag af en toe op terug en voegen een opmerking toe, met de datum en het aantal abonnees. Zijn meest populaire video heet Jev reageert op oude woede-uitbarstingen en heeft meer dan 4,6 miljoen views. Zijn nieuwe video's worden in slechts een paar dagen tijd zo'n 250.000-500.000 keer bekeken. Hij speelt niet alleen Call of Duty in zijn video's, maar ook games als Mortal Kombat, Fortnite, UFC, etc. Hij maakt ook veel leuke video's en filmt verschillende grappen en uitdagingen. Zo filmde hij een vreemde video over hoe hij een pakket kreeg met 40 pond Lucky Charms Marshmallows in een enorme plastic zak (die hij uitpakte met een fantasiezwaard uit zijn wapencollectie).

Persoonlijk leven, vriendin Alexis aka AbstractSweater

FaZe Jev heeft een relatie gehad met een meisje wiens naam Alexis heet, ook wel bekend als AbstractTrui . Ze begonnen te daten in 2016, en een jaar later Alexis een foto gedeeld van de ring die FaZe Jev haar presenteerde, een beloftering met kleine diamanten, beschouwd als een pre-verlovingscadeau. FaZe Jev en Alexis hebben echter geen updates over hun relatiestatus gedeeld - het is nog steeds onbekend of ze zich gaan verloven of niet. Alexis werd vaak gevraagd waarom ze niet in de video's van FaZe Jev verscheen, en ze deelde ooit op haar Instagram dat FaZe Jev de inhoud van zijn video's niet mocht veranderen alleen omdat hij een vriendin had. Ze zei dat zijn video's op YouTube zijn tijd met zijn fans waren, en haar streams op Twitch waren haar tijd voor haar fans, en ze wilden die dingen niet verknoeien. Wat betreft de opleiding en baan van Alexis, ze studeerde in 2014 af met een BA in verpleegkunde en paramedici. Ze werkte als verpleegster en vond het leuk om mensen te helpen, maar stopte met haar baan omdat in haar eigen woorden , had ze een hekel aan werken in het Amerikaanse gezondheidszorgsysteem. Ze lijdt aan lupus en vertelde dat FaZe Jev haar erg steunt, dus ze voelt zich niet zo verdrietig vanwege haar ziekte.

Hobby's en interessante weetjes

FaZe Jev staat bekend om zijn liefde voor roze koptelefoons, hij draagt ​​ze letterlijk de hele tijd en koopt alleen een nieuwe koptelefoon in roze kleur. Hij heeft ook een verzameling wapens - veel van zijn fans sturen hem allerlei soorten messen, zwaarden, dolken, cosplayzwaarden en vele andere. Zijn kijkers vroegen hem vaak om een ​​video over zijn collectie te maken, en hij eindelijk heeft het gepost met al zijn messen en zwaarden, die meer dan drie miljoen keer bekeken werden. FaZe Jev houdt van tekenen en brengt soms zijn vrije tijd door met schilderen. Hij maakt ook verschillende video's van zichzelf terwijl hij een foto schildert uit een schildercursus en lacht vaak om de resultaten van zijn pogingen. Wat zijn favoriete eten betreft, hij houdt van kaneel en aardbeienijs. FaZe Jev grapte ooit dat toen hij besloot om midden in de nacht wat ijs te kopen toen hij klaar was met videobewerking, een vreemde man in de winkel hem ten onrechte voor een drugsdealer hield, en FaZe Jev beloofde zichzelf niet te dragen een zwarte muts meer omdat hij dacht dat hij daardoor op een drugsdealer leek.

Aanwezigheid op sociale media

FaZe Jev is erg actief op verschillende sociale-mediaplatforms, omdat ze hem helpen promoten Youtube kanaal dat al meer dan drie miljoen abonnees heeft en meer dan 2.000 video's heeft geüpload. Hij heeft ook een Instagram account dat wordt gevolgd door meer dan 360.000 abonnees, en zijn Twitter profiel wordt gelezen door 1,3 miljoen mensen. Zijn Zenuwtrekking streamingkanaal wordt gevolgd door bijna 200.000 fans.

CHALLENGE ACCEPTED keert terug.. https://t.co/wtuXD520He

- Jev (@FaZeJev) 6 juni 2019

Verschijning

FaZe Jev heeft kort lichtbruin haar dat hij naar zijn rechterkant gekamd heeft, en hij draagt ​​een baard en snor; hij heeft grijze ogen. FaZe Jev is 1,73 m lang en weegt ongeveer 60 kg. Wat zijn kledingstijl betreft, draagt ​​hij het liefst casual T-shirts en hoodies.

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen dat FaZe Jev medio 2019 heeft verzameld, geschat op ongeveer $ 1,7 miljoen. Zijn YouTube-kanaal is zijn belangrijkste bron van inkomsten en verdient hem meer dan $ 26.000 per maand. Hij heeft al meer dan 2.000 video's geüpload die bijna een miljard views hebben, en FaZe Jev zal niet stoppen. Hij blijft hard werken en uploadt minstens één video per dag, dus zijn vermogen zal alleen maar groeien.

Aanbevolen