Websterren

FaZe Jev's Wiki, vriendin, vermogen, echte naam, leeftijd, lengte

FaZe Jev Wiki Bio

FaZe Jev, wiens echte naam Jason Eugene is, werd geboren in New Jersey, VS, op 18 oktober 1993, dus onder het sterrenbeeld Weegschaal en met de Amerikaanse nationaliteit - hij is populair vanwege zijn YouTube-kanaal en omdat hij lid is van de FaZe gaming-clan. Hij neemt deel aan de Counter Strike: Advanced Warfare-videogame met de clan en staat vooral bekend om zijn vaardigheden met het sluipschuttersgeweer.

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel bekend over Jev omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Het is niet bekend wat er met zijn ouders is gebeurd (of er iets is gebeurd), maar hij bracht zijn jeugd door bij zijn grootouders, samen met zijn drie broers en zussen.

Gepost door FaZe Jev Aan woensdag 2 maart 2016

Jev was behoorlijk populair in de jaren die hij op de middelbare school doorbracht, omdat hij zowel een gamer als een veelbelovende basketballer was, maar uiteindelijk besloot hij zich te concentreren op gamen omdat hij er meer van genoot. Hij was al bedreven in de first person shooter-game Call of Duty (CoD) en speelde samen met zijn online vrienden terwijl hij altijd de beste was. Tijdens zijn derde jaar van de middelbare school nam hij deel aan zijn eerste toernooi.

Nadat hij van de middelbare school was afgestudeerd, liet Jev zijn studieplannen opzij, stopte met basketballen en concentreerde zich volledig op zijn online- en gamecarrière.

Carrière van een YouTuber en een gamer

Jev's carrière begon op het moment dat hij zijn . lanceerde Youtube kanaal op 17 oktober 2009 met zijn onderschrift 'HEAPHONE USERS PAS OP! - het bijschrift is er omdat hij vaak schreeuwt en schreeuwt nadat er iets ergs is gebeurd in het spel dat hij speelt. Er zijn momenteel meer dan drie miljoen mensen geabonneerd op zijn kanaal, terwijl het ook bijna 990 miljoen views van al zijn video's bij elkaar telt - hij bedankte zijn abonnees op Twitter nadat hij de drie miljoen had bereikt en zei - misschien niet overtuigend - dat hij het niet verdient . Hij uploadt een verscheidenheid aan video's naar zijn kanaal, terwijl hij momenteel vooral gefocust lijkt te zijn op het spelen van de populaire Minecraft videogame - hij is ook te zien in tal van andere games zoals Mortal Kombat 11 en Black Ops 4, terwijl hij ook willekeurige video's van zijn dagelijks leven uploadt.

Hij is ook erg actief op het Twitch-platform – er zijn momenteel bijna 200.000 mensen geabonneerd op zijn kanaal, dat ook meer dan 320.000 views van al zijn livestreams samen telt. Hij livestreamt voornamelijk tijdens het spelen van de populaire Call of Duty: Black Ops III first person shooter-game, samen met zijn vrienden van de FaZe-clan. Het afgelopen jaar had Jev gemiddeld 10.154 kijkers per livestream, zijn hoogste aantal was 18.023.

Hij kreeg veel van zijn huidige populariteit dankzij zijn RAGETAGE-video's, waarin hij Call of Duty en Halo speelde samen met zijn online vrienden, terwijl hij samen met hen raasde - ze schreeuwen, schreeuwen, slaan dingen kapot, gillen en klagen - een van zijn vrienden sloeg ooit kapot een gat door zijn tv.

Waar houden mensen van FaZe?

De meeste mensen die nog nooit van Jev hebben gehoord, geloven dat mensen hem leuk vinden vanwege zijn Call of Duty-gameplays, maar dat is niet helemaal waar. Jev werd populair vanwege zijn razende video's - hij verliest deze vaak nadat hij sterft in een wedstrijd van CoD of The Impossible Game. Hij raadt zijn koptelefoongebruikers altijd aan om op te letten en het volume van hun koptelefoon niet te hoog te zetten – je hoort hem ook vaak klagen over de games en de manier waarop de C4-bom wordt gebruikt in CoD. Zijn momenteel meest bekeken video is getiteld JEV REAGEERT OP OUDE RAGETAGES , die meer dan zeven miljoen keer is bekeken.

FaZe Jev

FaZe-clan

FaZe Clan, aanvankelijk FaZe Sniping genoemd, is een esports- en entertainmentorganisatie gevestigd in de VS, die deelneemt aan tal van videogametoernooien. De clan is opgericht door Housecat, CpliZ en Resistance die al lid zijn sinds de lancering in 2010.

FaZe is vooral populair vanwege hun Call of Duty: Advanced Warfare-team, terwijl ze ook strijden in tal van andere games, waaronder maar niet beperkt tot FIFA, Fortnite: Battle Royale en PlayerUnknown's Battlegrounds. Hun meest succesvolle jaar was 2015 toen ze het UMG Dallas 2015-evenement wonnen nadat ze het OpTic-team in de finale hadden verslagen.

Daarna gingen ze naar Europa om deel te nemen aan het Gfinity Summer Championship 2015 - ze bereikten gemakkelijk de finale en moesten daar het opnemen tegen OpTic. Het leek er niet op dat ze zouden winnen na een 3-0 achterstand, maar ze verrasten iedereen en wonnen het evenement met 4-3.

Er is maar één controverse over de clan: hun teamlid Turner 'Tfue' Tenney beschuldigde hen van het stelen van zijn geld, terwijl hij hem ook aanmoedigde om te drinken en te gokken terwijl hij nog minderjarig is. De clan heeft al zijn verklaringen ontkend, dat niemand zijn geld heeft aangenomen, noch hem heeft aangemoedigd, laat staan ​​dat hij hem heeft gedwongen te drinken of te gokken.

Heb je de jouwe? https://t.co/PpECgbqTok

- FaZe Clan (@FaZeClan) 26 januari 2020

Persoonlijk leven en relaties

Jev is een beetje geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, maar hij deelt er nog steeds kleine details over met het publiek. Hij is al jaren aan het daten met een andere YouTuber en Instagram-ster genaamd Alexis, en de twee zijn onlangs gaan samenwonen. Ze wonen niet alleen, want ze hebben hun twee honden genaamd Ahri en Nami, en een kat genaamd Cameron - het gezin van vijf woont momenteel in New Jersey. Jev heeft het niet gehad over meisjes met wie hij voor Alexis uitging, misschien omdat hij haar niet jaloers wil maken, maar hij houdt er niet van om iets ter sprake te brengen dat in het verleden is gebeurd.

Het lijkt er niet op dat de twee binnenkort hun huwelijksgeloften gaan uitwisselen, terwijl het er ook op lijkt dat ze op dit moment geen kinderen willen, omdat ze allebei gefocust zijn op hun online carrière. Geen van beiden is eerder getrouwd geweest en ze hebben ook geen kinderen uit eerdere relaties.

Hobby's en andere interesses

Jev houdt van messen en zwaarden, en toen zijn fans er eenmaal achter kwamen, stuurden ze hem hun messen en zwaarden - Jev heeft er nu een behoorlijke verzameling van. Hij brengt het grootste deel van zijn tijd door met het spelen van videogames op zijn pc en laat niet echt veel vrije tijd over om buiten door te brengen - daarom heeft hij zijn vriendin om hem te verplaatsen en hem te vertellen dat hij met hun honden moet gaan wandelen.

Hij vindt nog steeds tijd om met zijn vrienden door te brengen, omdat ze vaak samen gaan basketballen, terwijl ze graag naar een plaatselijke club gaan en een drankje drinken. Hij is geen grote fan van reizen, aangezien hij het liefst thuis blijft waar hij zich veilig voelt en waar hij videogames kan spelen zolang hij wil (of totdat zijn vriendin hem zegt dat hij een pauze moet nemen).

Uiterlijk en vermogen

Jev is momenteel 25 jaar oud. Hij heeft halflang bruin haar en bruine ogen, terwijl zijn lengte en gewicht niet bekend zijn. Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn nettowaarde geschat op meer dan $ 1 miljoen vanaf begin 2020, en stijgt gestaag dankzij zijn YouTube-kanaal, terwijl hij ook geld verdient met de toernooien die hij bijwoont met zijn FaZe-clan.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is ruim een ​​jaar geleden dat ik iets heb geüpload. Alsjeblieft.

Een bericht gedeeld door Is in (@mrjeverson) op 5 februari 2017 om 13:04 uur PST

Leuk weetje

Pizza Hut wenste hem een ​​gelukkige verjaardag op Twitter toen hij 21 werd.

Aanwezigheid op sociale media

FaZe is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms, omdat dit erg belangrijk is voor zijn online carrière. Hij lanceerde zijn Twitter account in april 2011 en heeft tot nu toe meer dan 1,32 miljoen volgers verzameld en bijna 35.000 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 360.000 mensen, maar hij heeft er slechts 22 foto's op geüpload - hij heeft ook een Facebook-pagina, maar die wordt slechts door 500 mensen gevolgd.

Aanbevolen