Beroemdheden

FaZe Rain's Wiki Biografie, nationaliteit, vermogen, leeftijd, lengte

Wie is FaZe Rain?

Nordan Shat werd geboren onder het teken Tweelingen op 29 mei 1996 in Toronto, Ontario, Canada van Afrikaanse en Syrische afkomst. Beter bekend onder zijn online naam FaZe Rain, hij is een YouTuber, vlogger en professionele 'Call of Duty'-gamer, die waarschijnlijk het best wordt erkend voor het uploaden van zijn gamevideo's naar zijn officiële YouTube-kanaal. Hij werd ook populair als lid van de professionele gaminggroep genaamd FaZe Clan.

Wil je meer weten over de carrière en het persoonlijke leven van FaZe Rain? Hoe rijk is hij nu? Als je geïnteresseerd bent, blijf dan op de hoogte en ontdek alle details.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik was hier zo verdrietig ????+*+*+**++

Een bericht gedeeld door FaZe Rain (@nordan) op 22 aug. 2019 om 14:30 PDT

Hoe rijk is hij? FaZe Rain Netto waarde en activa

Zijn carrière begon in 2011 en sindsdien is hij een actief lid van de entertainmentindustrie, bekend als social media-persoonlijkheid en gamer. Dus als je je ooit hebt afgevraagd hoe rijk FaZe Rain is, wordt door gezaghebbende bronnen geschat dat de totale omvang van zijn vermogen meer dan $ 2,5 miljoen is, verzameld door zijn succesvolle online carrière. Als hij succes blijft boeken in zijn professionele leven, lijdt het geen twijfel dat zijn vermogen de komende jaren zeker zal toenemen. Zijn troeven omvatten luxe auto's als een McLaren 570s, Audi R8 V10 plus en Tesla Model X.

Het vroege leven, onderwijs en depressie

Wat zijn vroege leven betreft, bracht FaZe Rain zijn jeugd door in zijn geboorteplaats Toronto, waar hij opgroeide in een ogenschijnlijk gelukkig gezin naast een zus genaamd Sally door hun ouders, wiens namen en beroepen nog niet aan het publiek zijn onthuld. Helaas woonde hij als zevenjarige jongen de ruzies van zijn ouders bij, waardoor hij depressief werd. Na hun scheiding woonden FaZe en zijn zus bij hun moeder, terwijl hun vader spoorloos verdween. Wat zijn opleiding betreft, ging FaZe naar de Oneida High School.

FaZe Rain

Van depressie tot gamen

Na de scheiding van zijn ouders duurde het niet lang voordat zijn moeder hertrouwde en ze bij zijn stiefvader en twee stiefbroers en -zussen introkken. Het was helemaal niet gemakkelijk voor hem, omdat hij depressiever werd en zelfs zelfmoord probeerde te plegen door een overdosis Advil te nemen. Na een week in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, begon FaZe een psychotherapeut te bezoeken die hem hielp met advies dat geweldig zou zijn als hij zijn focus zou verleggen van zijn persoonlijke problemen naar een hobby. Dus FaZe Rain raakte geïnteresseerd in videogames en begon er een aantal op PlayStation 2 te spelen.

Naast elkaar begon hij ook verschillende YouTube-tutorials te bekijken voor het maken van gamevideo's, en besloot toen zichzelf als YouTube-gamer te proberen.

Carrière als YouTube-gamer

Dus lanceerde hij zijn officieel YouTube-kanaal onder de gebruikersnaam 'FaZe Rain' in december 2010, maar zijn carrière begon officieel in augustus van het volgende jaar, toen hij begon met het uploaden van gamevideo's van Call Of Duty. Dankzij zijn vaardigheden en de trickshots die hij heeft gemaakt, is de populariteit van FaZe Rain sindsdien alleen maar toegenomen; hij heeft tot nu toe meer dan 5,3 miljoen abonnees verzameld, terwijl zijn video's in totaal meer dan een miljard views hebben, wat een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen heeft toegevoegd.

Enkele van zijn meest populaire video's zijn VAPE LORD NORD gaat naar VAPE CON met meer dan 25 miljoen views, FAZE HOUSE REAGEERT OP HET KRIJGEN VAN BLACK OPS 3!! die meer dan 12 miljoen views heeft, en FaZe Rain 1v1 is een klein kind! met bijna negen miljoen views.

FaZe Clanleider

Als een van de beste 'Call Of Duty'-spelers kreeg FaZe Rain in 2013 de kans om lid te worden van de FaZe Clan, wat niet alleen zijn populariteit maar ook zijn vermogen enorm toenam. FaZe Clan werd in 2010 opgericht door spelers die bekend staan ​​als ClipZ, Housecat en Resistance.

Het vertegenwoordigt een professionele competitieve organisatie die deelneemt aan verschillende speltoernooien. In de komende jaren werd FaZe gepromoveerd tot de positie van de leider, die daar naast FaZe Banks en FaZe Apex diende.

Zijn tweede YouTube-kanaal

Naast het runnen van zijn belangrijkste YouTube-kanaal, heeft FaZe Rain ook zijn tweede YouTube-kanaal onder de gebruikersnaam ‘Nordan Shat’, die hij in november 2011 lanceerde, om er verschillende vlogs uit zijn privéleven op te plaatsen. Het kanaal heeft dus 1,6 miljoen abonnees, terwijl zijn video's in totaal 145 miljoen views bereikten, waardoor zijn vermogen verder toenam.

Hou ervan om nerds gek te maken pic.twitter.com/MBaAhEmgWb

- FaZe Regen? (@FaZe_Rain) 18 augustus 2019

De populairste video's op het kanaal zijn onder andere ONE INCH PUNCH met meer dan 3,4 miljoen views, WATER BOTTLE CHALLENGE met bijna 2 miljoen views en HOW TO TRICKSHOT met meer dan 1,6 miljoen views.

Andere sociale media-accounts - Twitter, Instagram, Facebook

Naast zijn betrokkenheid bij de entertainmentindustrie, is FaZe Rain behoorlijk actief als lid op veel van de meest populaire sociale-mediasites, die hij niet alleen gebruikt om zijn aankomende projecten te promoten, maar ook om foto's uit zijn privéleven te plaatsen en verschillende andere inhoud met zijn fans.

Dus, hij runt zijn ambtenaar Instagram account, waarop hij bijna twee miljoen volgers heeft, evenals zijn officiële Twitter account, met meer dan drie miljoen volgers. Hij heeft ook zijn eigen Facebook pagina met meer dan 300.000 ‘likes’.

Persoonlijk leven: ex-vriendin, relatiebreuk, affaire met Zoie Burgher, huidige relatiestatus, woonplaats

Als hij het over zijn persoonlijke leven heeft, heeft FaZe Rain de neiging om zijn privacy ver weg te houden van het oog van het publiek. Desalniettemin is bekend dat hij in 2014 begon te daten met een meisje genaamd Taylor, zoals ze te zien was in een van zijn vlog-video's getiteld MEET MY GIRLFRIEND.

Het echt houden met mijn liefde.

Gepost door FaZe Rain Aan zondag 20 december 2015

Het paar ging echter in februari 2016 uit elkaar vanwege problemen als afstand en veelvuldige ruzie. Later werd ook bevestigd dat hij haar bedroog met Zoie Burgher, en dat was ook een van de belangrijkste redenen voor het einde van hun relatie. Momenteel wordt aangenomen dat hij single is. Zijn verblijfplaats is in het FaZe Hollywood-huis, gelegen in Los Angeles, Californië, sinds hij een deel van de FaZe Clan werd.

Hoe oud is hij? Uiterlijk en vitale statistieken

Over de leeftijd van FaZe Rain gesproken, zoals we al zeiden, hij werd geboren in 1996 en het maakt hem 23 jaar oud. Wat zijn uiterlijk betreft, is hij blijkbaar een knappe man met zwart krullend haar en donkerbruine ogen. Hij staat op een hoogte van 1,80 m, terwijl zijn gewicht ongeveer 75 kg is. Zijn schoenmaat is 15 (VS). FaZe Rain heeft de Canadese nationaliteit en is van multiraciale etniciteit.

Aanbevolen