Journalisten

Field Yates (ESPN) Wiki biografie, leeftijd, lengte, salaris, vriendin

Field Yates (ESPN) Wiki Biografie

Field Yates werd geboren in Boston, Massachusetts, VS, op 23 april 1987, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit – hij is populair vanwege zijn carrière als journalist, en vooral vanwege het werk dat hij heeft gedaan met het ESPN-netwerk.

Het vroege leven en onderwijs

Field groeide op met een liefde voor sport, aangezien zijn beide ouders erg sportief zijn, vooral zijn vader, die een grote voetbalfan is. Field praat zelden over zijn ouders omdat hij probeert hen weg te houden van de media-aandacht, maar soms noemt ze als de belangrijkste reden voor de oorsprong van zijn passie voor voetbal.

Geen verrassing waar de gesprekken van vandaag grotendeels om draaiden.

Gepost door Field Yates Aan woensdag 29 juli 2015

Field heeft een broer genaamd Taylor. Hij is al op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd in sport en begon op de lagere school met voetballen. Hij ging op de middelbare school spelen, maar was niet zo goed als hij wilde zijn - toen hij zich realiseerde dat hij geen profvoetballer zou worden, besloot hij de dingen vanuit een heel ander perspectief te bekijken.

Nadat hij was afgestudeerd aan de middelbare school, schreef Field zich in aan de Wesleyan University en studeerde in 2009 af met een Bachelor of Arts-graad in psychologie.

Carrière van een verslaggever

De carrière van Field begon kort nadat hij was afgestudeerd aan de universiteit, toen hij begon te werken voor het Kansas City Chiefs American Football-team, en twee seizoenen bij hen doorbracht, als hun verkenner en samen met de technische staf.

Field liep ook vier zomers stage bij het New England Patriots Football-team en werkte tegelijkertijd als voetbalschrijver, terwijl hij bekendheid kreeg na de lancering van zijn eigen voetbalblog getiteld Gedachten uit het veld .

Field trad in 2012 toe tot het ESPN-netwerk en was sindsdien te zien in tal van ESPN-shows, waaronder NFL Live, SportsCenter, The Fantasy Show met Matthew Berry en verschillende anderen - hij fungeert ook als co-host voor de Fantasy Focus Football-podcast .

Tijdens het seizoen is Field elke zondag te zien in de Fantasy Football Now-show, samen met Berry, Bell, Tim Hasselbeck en Molly Qerim Rose - hij is ook een belangrijk onderdeel van een paar ESPN-radioprogramma's zoals Operation Football en Football Friendzy .

Field is momenteel de belangrijkste persoon die verslag doet van de NFL Draft en Fantasy Football Marathon voor ESPN, terwijl hij ook fungeert als schrijver voor hun websites ESPN.com en ESPN Boston.

ESPN-netwerk

Entertainment and Sports Programming Network (ESPN) is een Amerikaans betaal-tv-sportkanaal dat eigendom is van een gedeeld bedrijf van The Walt Disney Company en Hearst Communications, ESPN Incorporated genaamd - het bedrijf werd in 1979 gelanceerd door Bill Rasmussen, zijn zoon Scott Rasmussen en vriend Ed Egan.

De kantoren van het kanaal bevinden zich in Bristol, Connecticut, terwijl ze ook uitzenden vanuit hun kantoren in de VS, waaronder Miami, New York City, Seattle en Los Angeles.John Skipper was de voorzitter van ESPN van 2012 tot hij op 18 december 2017 aftrad en werd op 5 maart 2018 vervangen door James Pitaro.

Field Yates

Er zijn veel controverses rond het station, maar de mensen beschouwen het als normaal omdat het een van de meest succesvolle sportnetwerken in de VS is - het station gaat onder de slogan 'De wereldwijde leider in sport'. Volgens de resultaten van begin 2016 werd ESPN bekeken in ongeveer 91 miljoen huizen in de VS. Het kanaal wordt ook bekeken in meer dan 200 andere landen, zoals Australië, Brazilië, het VK en Duitsland.

Houd van het leven en relaties

Er is niet veel bekend over het liefdesleven van Field, omdat hij zijn persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt, maar hij heeft nog steeds enkele foto's geüpload met zijn vriendin op zijn Instagram-account.

Field is momenteel aan het daten met Chapin Duke, en hoewel hij meestal niet over haar praat, lijkt het erop dat de twee al jaren aan het daten zijn. Het gerucht gaat dat ze elkaar ontmoetten op de universiteit omdat ze allebei Wesleyan volgden, maar pas na een jaar beste vrienden te zijn begonnen te daten. Ze zijn nu al meer dan 10 jaar samen en trouwden in juni 2019, tot ieders verbazing – Field maakte het niet bekend voordat de bruiloft plaatsvond, maar uploadde pas twee dagen later een foto van hun bruiloft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Aan mijn?, Die een ongeëvenaarde passie heeft om van elke dag een waardevol avontuur te maken. Fijne Valentijnsdag en ik ️ jou @chapin_yates.

Een bericht gedeeld door Field Yates (@fieldyates) op 14 februari 2020 om 15:15 PST

Field en Chapin zijn allebei grote voetbalfans, wat hen in de eerste plaats met elkaar verbond - er is niets bekend over Chapin, aangezien ze geen persoonlijkheid op sociale media, een actrice of een model is.

Hobby's en andere interesses

Het grootste deel van Fields leven is nauw verbonden met de NFL (National Football League), en hoewel voetbal het grootste deel van zijn vrije tijd in beslag neemt, vindt hij nog steeds wat tijd voor zijn andere interesses.

Field gaat graag vissen, een passie die hij van zijn vader heeft geërfd - zijn vader nam hem mee om te vissen toen hij nog een jonge jongen was, en het kostte hem twee of drie boottochten om het leuk te vinden.

Field is een grote fan van eten omdat hij graag verschillende keukens en wijnstokken proeft - in de toekomst zou hij samen met zijn vrouw zijn eigen restaurant willen openen, waar je allerlei soorten eten kunt proeven. Hij is ook dol op videogames, maar heeft niet veel tijd om ze te spelen, waardoor ze nog interessanter voor hem zijn.

Zowel Field als zijn vrouw geven er de voorkeur aan om hun nachten thuis door te brengen met het kijken naar films in plaats van naar buiten te gaan en te feesten - ze hebben talloze films gezien en hun favoriet is de Star Wars-franchise.

Uiterlijk en vermogen

Veld is momenteel 32 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar en bruine ogen, terwijl zijn lengte en gewicht niet bekend zijn.

Het NFLPA-feest was gisteravond. Voor meer informatie over andere @nflextrapoints VIP-ervaringen, check out https://t.co/npTSJrxsC4 #tot #MijnExtraPunten #SBLIV pic.twitter.com/1aEkyoJIeF

— Veld Yates (@FieldYates) 31 januari 2020

Volgens gezaghebbende bronnen wordt zijn huidige vermogen geschat op meer dan $ 500.000, en neemt het gestaag toe dankzij zijn baan bij ESPN.

Aanwezigheid op sociale media

Field is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale-medianetwerken, omdat het belangrijk is voor zijn carrière als NFL-verslaggever om contact te maken met zijn fans. Hij lanceerde zijn Twitter account in juli 2009 en heeft bijna 400.000 volgers verzameld en bijna 44.000 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt momenteel gevolgd door meer dan 50.000 mensen, terwijl hij er bijna 800 foto's op heeft geüpload - Field heeft ook een Facebook-pagina die momenteel wordt gevolgd door bijna 8.000 fans.

Aanbevolen