Modellen

Fiona Barron's Wiki Bio, leeftijd, lengte, familie, vermogen, vriendje

Wie is Fiona Barron?

Fiona Barron, geboren op 27 september 1999 in Cozumel, Quintana Roo, Mexico, onder het luchtteken Weegschaal, is een 19-jarig Mexicaans model, influencer, blogger, persoonlijkheid op sociale media en ondernemer. Ze verwierf voor het eerst bekendheid door haar inspanningen op het gebied van voedselbloggen - op haar persoonlijke pagina beoordeelde ze talloze gerechten uit alle hoeken van de wereld. Dit bracht haar ertoe om nog meer te reizen, waarbij regelmatig vlogs en fotoalbums werden gemaakt wanneer ze van locatie wisselde. Vanwege haar aantrekkelijke uiterlijk begon Fiona met modellenwerk als een bijbaantje, maar het was deze roeping die haar uiteindelijk ertoe bracht de mijlpaal van één miljoen abonnees op Instagram te bereiken.

?

Gepost door Fiona Barron Aan Donderdag 4 april 2019

In 2017 kwam ze in de schijnwerpers toen ze een relatie had met supersterzanger Justin Bieber. Sindsdien is ze een van de populairste Instagram-modellen ter wereld geworden.

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Mexico

Fiona werd blijkbaar enig kind opgevoed, in haar geboorteplaats door ouders met nog onbekende namen en beroepen.

In haar tienerjaren was ze al gefascineerd door poseren voor de camera. Niets meer bekend over haar vroege leven.

Fiona Barron

Modelleringscarrière: Instagram, Monday Swimwear, Bumble en meer

Begin 2014 heeft Fiona een profiel aangemaakt op Instagram. Aanvankelijk schonk ze niet veel aandacht aan dit nog jonge sociale netwerk. Toen ze echter 16 werd, begon Barron na te denken over modellenwerk als een carrièrekeuze. Daarvoor was ze meer verliefd op zingen, maar opeens leek poseren voor de camera een veel aanlokkelijker gedachte. Ze maakte al snel indruk op volgers met provocerende foto's, vaak met het dragen van verleidelijke badkleding of nauwsluitende kleding, waardoor haar account vrij snel de 50.000 volgers bereikte. Merken als Bebe Stores en Bumble merkten haar op, wat leidde tot verschillende goedkeuringscontracten.

Naarmate ze met steeds meer bedrijven samenwerkte, werd haar potentieel als influencer duidelijk. Met wulpse rondingen en uitstekende kennis van hoe sociale-mediaplatforms werken, is dit jonge model in staat om zowel fans als talentagenten aan te trekken. Momenteel is ze getekend bij verschillende bureaus en werkt ze eraan om een ​​catwalkmodel te worden. Haar brood en boter zal echter waarschijnlijk altijd Instagram-promotie en productaanbevelingen zijn.

Bloggen: reizen en eten

Fiona's modellencarrière heeft haar blogcarrière aangewakkerd en vice versa. Met meer geld van fotoshoots kan ze constant de wereld rondreizen, exotische plaatsen bezoeken en gerechten proberen waar ze nooit aan had gedacht om te proeven. Dit alles heeft haar naar Griekenland, Portugal, Tahiti en nog veel meer tropische plaatsen over de hele wereld geleid. Barron gebruikt haar persoonlijke website en blog bij voorkeur om haar gedachten mondeling te uiten.

Bekijk dit bericht op Instagram

Wat zou jij bestellen? ??? @prettylittlething 1,2 of 3?

Een bericht gedeeld door Fiona Barron? (@fiona.bl) op 30 juli 2019 om 12:21 PDT

Liefdadigheidswerk

Veel beroemdheden gebruiken hun platform niet alleen om meer rijkdom te vergaren, maar ook om iets terug te geven. Fiona weet, in tegenstelling tot veel andere Instagram-beïnvloeders, hoe belangrijk sommige doelen zijn en dat haar bekendheid een waardevol hulpmiddel kan zijn. Fans zeggen vaak dat ze 'een hart van goud' heeft vanwege haar constante liefdadigheidswerk. Haar favoriete organisatie is de liefdadigheidsinstelling Karmagawa, die zich richt op het bouwen van scholen voor kinderen in achterstandswijken. Ze spoort haar fans ook regelmatig aan om ook te doneren, waarbij ze erop wijst dat 'we maar één planeet hebben'.

Persoonlijk leven: heeft Fiona Barron een vriendje?

Hoewel haar huidige inspanningen onbekend zijn, weten we wel dat ze ooit een relatie had met Justin Bieber; de twee werden in 2017 verschillende keren samen afgebeeld, omdat ze samen clubs in Miami bezochten.

Lichaamsmaten: hoe lang is Fiona Barron?

  • Hoogte is 5ft 6ins (167cm)
  • Weegt ~ 112 lbs (51 kg)
  • Vitale statistieken 32-24-35
  • Donker bruine ogen
  • Haar dat bij je past

Nettowaarde: hoe rijk is Fiona Barron?

Fiona Barron heeft een nettowaarde van ~ $ 500.000, vanaf augustus 2019, verzameld door haar schrijf- en fotografische vaardigheden te gebruiken om een ​​van de meest populaire reisblogs van de afgelopen jaren te maken. Bij het bereiken van de eerste bekendheid werd Fiona ook een model. Ze rekent naar verluidt meer dan $ 1.500 per fotoshoot.

Aangespoeld op Hawaï? 1,2,3? @mooi klein ding

Registreren op mijn naakt dating site ? https://t.co/EMkNSGpfq3 & bo = 2753,2754,2755,2756? #sexy #freenudes #teencuties #buymynudes pic.twitter.com/j2pzOJvZJQ

— Fiona Barron Snapfans (@FionaBFans) 25 augustus 2019

Aanbevolen