Websterren

Fiona Nova Wiki Bio, leeftijd, lengte, etniciteit, echte naam, vriendje

Fiona Nova Wiki Bio

Fiona Nova werd geboren in New York City, VS, op 21 juli 1996, dus onder het sterrenbeeld Kreeft, maar met zowel de Franse als de Amerikaanse nationaliteit – ze is populair als cosplayer en vanwege haar Instagram-account. Daarnaast is Fiona ook een gamer en een prestatiejager - ze deed mee De tanden van de haan gaming-groep op 1 maart 2019 en werd hun Achievement Hunter.

Bekijk dit bericht op Instagram

Oké, ik hou dit kapsel ??

Een bericht gedeeld door F I O N A ️ (@fiona_nova) op 29 april 2019 om 9:27 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Ze groeide samen met haar oudere broer op in een middenklassegezin. Ze groeide op met het spelen van videogames zoals The Legend of Zelda, en besloot haar eerste Comic Con te bezoeken, die in New York werd gehouden. Ze werd meteen verliefd op cosplay en besloot dat het haar hobby zou worden.

Nadat ze in 2014 afgestudeerd was aan de Lycee Francaise de New York High School, schreef ze zich in aan het Tada Musical Theater en vervolgens aan het Fashion Institute of Tech in New York, waar ze in 2018 afstudeerde met een bachelor in Fashion Merchandising.

Fiona Nova

natalya rudakova nu

Modellencarrière en cosplayen

Dankzij haar liefde voor cosplay, haar schoonheid en haar goede kostuums, werd Fiona opgemerkt door de modellenscouts tijdens een van de Comic Cons die ze bijwoonde, en werd ze uitgenodigd voor haar eerste fotoshoot. Het lijkt erop dat één voor Fiona genoeg was om haar vaardigheden te laten zien, aangezien ze vervolgens werd uitgenodigd om tal van andere fotoshoots te doen. Ze is momenteel getekend bij Evolved Talent Agency en Barry Lee, en gaat nog steeds naar elk cosplay-evenement waar ze over hoort.

Stel je voor dat je een lafaard bent en geen lange vriendin wilt? pic.twitter.com/L3ZkNIbqQ7

— Fiona Nova (@FionaNova) 13 september 2018

Wat is cosplay?

Cosplay bestaat uit twee woorden: kostuum en spel. Het werd oorspronkelijk gemaakt in Japan in 1984 toen mensen zich tijdens sciencefictionconventies verkleedden als hun favoriete anime-, film- en gamepersonages. De eerste kostuums werden eigenlijk gemaakt in 1939 voor de 1st World Science Fiction Convention, die werd gehouden in New York City. Tegenwoordig worden overal ter wereld cosplayconventies gehouden, maar vooral in Azië.

Hoewel ze geen actrice is, verscheen Fiona in The Goodbye Proposal, een korte romantische film die in 2017 werd opgenomen.

Persoonlijk leven en relaties

Het gerucht gaat dat ze een relatie heeft met een van de mannen die momenteel in de Achievement Hunter-divisie van The Rooster Teeth werken, wat blijkbaar de reden is waarom ze in de eerste plaats besloot om zich bij de groep aan te sluiten.

Fiona Nova

Andere voorkeuren en interesses

Fiona is nogal een sportief persoon, want ze houdt van zwemmen, basketbal en volleybal. Ze vindt het leuk om de kleur van haar haar te veranderen, en doet het vrij vaak omdat het nodig is voor tal van cosplay-personages waarop ze heeft geprobeerd eruit te zien - haar kleur is al platinablond, magenta, groen en rood. Ze kijkt graag naar animatiefilms en anime's, terwijl haar favoriete film aller tijden Disney's The Lion King is en heeft verklaard: 'Ik hou van The Lion King, ik hou van elke soort Lion King, ik zal naar een Lion King on ice, Lion kijken King minecraft-versie, als Brazzers Lion King opnieuw zou maken, zou ik hem waarschijnlijk kijken.'

Uiterlijk en vermogen

Fiona is momenteel 22 jaar oud. Ze heeft lang bruin haar en groene ogen, is 1,75 m lang en weegt ongeveer 53 kg.

Nettowaarde is ~ $ 300.000.

Aanbevolen