Atleten

Flip Rodriguez (Ninja Warrior) Wiki Bio, misbruikverhaal, vriendin, nettowaarde

Wie is Flip Rodríguez?

David 'Young Flip' Rodriguez werd geboren op 4 mei 1989 in Miami, Florida, VS, en is momenteel 30 jaar oud. Hij is een reality-tv-persoonlijkheid, waarschijnlijk het best erkend door zijn optredens in de NBC reality-sportentertainmentcompetitieserie American Ninja Warrior als een vrijloper. Hij staat ook bekend als stuntartiest.

Bekijk dit bericht op Instagram

Je moet voorbij de oude jij om bij de nieuwe jij te komen! #getcomfortablebeinguncomfortable #motivation #bestversionofyourself #fitness #fitnessmotivation #nomoremask #battleinmymind #itstartswithyou #doforyou #ninjawarrior #anw #mask #flip #fliprodriguez #tempest #ninjas

Een bericht gedeeld door Flip Rodriguez (@youngflip7) op 22 april 2019 om 12:13 uur PDT

Flip Rodriguez Netto waarde

Zijn carrière begon in 2011 en sindsdien is hij vaak een actief lid van de entertainmentindustrie als reality-tv-persoonlijkheid. Zijn vermogen is meer dan $ 600.000, opgebouwd tijdens zijn succesvolle carrière, waaronder als stuntartiest en freerunning-instructeur.

Flip Rodriguez

Het vroege leven en onderwijs

Wat zijn vroege leven betreft, bracht Flip Rodriguez zijn jeugd door in Miami, waar hij werd opgevoed naast een jongere zus genaamd Sunshine Pena, door zijn vader, wiens naam en beroep onbekend zijn, en zijn moeder, Brenda N Rey Badal, een huisvrouw. Wat zijn opleiding betreft, ging Flip naar de Champagnat Catholic School, terwijl andere informatie niet beschikbaar is voor de media.

Carrière als reality-tv-ster

Over zijn carrière gesproken, Flip Rodriguez werd enorm populair toen hij betrokken raakte bij de entertainmentindustrie als reality-tv-persoonlijkheid, toen hij in juni 2011 deelnam aan het derde seizoen van de NBC reality-sportentertainmentcompetitieserie American Ninja Warrior. show als onderdeel van Team Ronin tot 2018, wat niet alleen zijn populariteit enorm verhoogde, maar ook een aanzienlijk bedrag aan zijn vermogen toevoegde.

Andere projecten

Afgezien van zijn carrière als reality-tv-persoonlijkheid, staat Flip ook bekend als stuntartiest, die onder meer is verschenen in filmtitels als Transformers: Age Of Extinction, Star Trek Beyond, Baywatch en Clocking The T. die aanzienlijk bijdroeg aan zijn vermogen. Om verder te praten over zijn carrière, heeft Flip ook gewerkt als freerunning-instructeur bij de Miami Freerunning Academy, Tempest Freerunning Academy en SAG-AFTRA.

Hij werd seksueel misbruikt door zijn vader

Zoals gezegd begon Flip mee te doen aan het derde seizoen van American Ninja Warrior en droeg hij een masker tot het zevende seizoen, toen hij uiteindelijk besloot het te verwijderen. Iedereen was geschokt door de belangrijkste reden achter het masker, toen Flip tijdens het achtste seizoen onthulde dat hij een zeer moeilijke jeugd had omdat hij van 9 tot 15 jaar seksueel werd misbruikt door zijn eigen vader. Hoewel het hem tot een ernstig probleem met depressie, ging Flip uiteindelijk verder en moedigt hij kinderen nu aan om over dergelijke problemen te praten.

Priveleven

Om over zijn persoonlijke leven te praten, had Flip Rodriguez in 2011 een relatie met actrice Angeline Appel; ze beëindigden echter al snel hun relatie om onbekende redenen. Na hun breuk begon Flip te daten met Jamie Ross, een student medische echografie, en ze zijn nog steeds samen. Zijn huidige woonplaats is in Los Angeles, Californië.

Aanbevolen