Beroemde Echtgenoten

Frederic Thiebaud's Wiki, vermogen, Shania Twain's echtgenoot

Wie is Frederic Thiebaud?

Frederic Thiebaud werd geboren op 8 januari 1970 in Zwitserland en is een executive, maar is misschien het best bekend als de vrouw van de Canadese zangeres Shania Twain. Zijn vrouw wordt beoordeeld als de best verkopende vrouwelijke artiest in de geschiedenis van de countrymuziek, en een van de best verkopende muziekartiesten aller tijden. Ze is ook bekend onder de naam Queen of Country Pop.

De rijkdom van Frederic Thiebaud

Hoe rijk is Frederic Thiebaud? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 3,5 miljoen, verdiend door een succesvolle carrière in het bedrijfsleven. Hij maakt deel uit van Nestle, een van 's werelds meest succesvolle bedrijven.

Zijn rijkdom is waarschijnlijk ook verhoogd dankzij het succes van zijn vrouw, die een vermogen heeft dat door bronnen wordt geschat op meer dan $ 400 miljoen. Naarmate hij zijn inspanningen voortzet, wordt verwacht dat zijn persoonlijke rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrière

Er is bijna geen informatie over het verleden van Frederic vóór zijn associatie met Shania, want ondanks zijn baan is hij geen erg openbaar persoon. Hij heeft geen details gedeeld over zijn familie, jeugd, opleiding en zelfs details over zijn carrière zijn schaars.

Het is bekend dat hij opgroeide in een middenklassegezin in Zwitserland en altijd een sterke interesse voor muziek had. Hij streefde echter geen carrière op dat gebied na, maar concentreerde zich in plaats daarvan op bedrijfsontwikkeling. Hij trad toe tot het bedrijf Nestle en klom op tot een van de leidinggevenden. Nestelen is een Zwitsers conglomeraat van eten en drinken, bekend als het grootste voedingsbedrijf ter wereld, en gerangschikt 64ein de Fortune Global 500 in 2017. Ze bieden tal van soorten voedsel, waaronder babyvoeding, flessenwater, ontbijtgranen, zuivelproducten, diepvriesproducten, snacks en vooral chocolade.

Shania Twain & Frederic Thiebaud

Gepost door Trouwen in detail Aan Vrijdag 17 februari 2012

Vrouw – Shania Twain

Eileen Regina Edwards – professioneel bekend als Shania Twain – werd geboren op 28 augustus 1965 in Windsor, Ontario, Canada, en streefde van jongs af aan een zangcarrière na, waarbij ze haar muziek- en songwritingcapaciteiten ontwikkelde vanaf haar jeugd. Tijdens het begin van de jaren negentig tekende ze bij Mercury Nashville Records, de countrymuziekdochteronderneming van Universal Music Group. Ze begon daar haar carrière en haar titelloze debuutalbum oogstte veel kritisch en commercieel succes bij de release in 1993.

Vervolgens werkte ze samen met producer Robert John Mutt Lange bij de creatie van haar tweede album, getiteld The Woman in Me, dat haar tot sterrendom verhief, omdat het haar wijdverbreide succes bracht en wereldwijd 20 miljoen exemplaren verkocht, met de single Any Man of Mine die haar opleverde. een Grammy-award. Haar volgende album zou in 1997 uitkomen, getiteld Come on Over, en het werd het bestverkochte studioalbum aller tijden van een vrouwelijke artiest van elk genre, en het bestverkochte countryalbum, met wereldwijd ongeveer 40 miljoen exemplaren.

Shania Twain

Het album bevatte tal van succesvolle singles zoals You're Still the One, From This Moment On en Man! Ik voel me als een vrouw. Ze verdiende vier Grammy-awards met dat album en werkte vervolgens aan het album Up! in 2002 die Diamond-certificering behaalde in de VS.

Shania's pauze en terugkeer naar muziek

In 2004 verraste Shania velen toen ze verklaarde dat ze voor onbepaalde tijd op vakantie zou gaan. Later onthulde ze dat ze was gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme en dysfonie, wat haar stem aanzienlijk beïnvloedde en zwak maakte.

Ze deed er lang over om te herstellen en te revalideren, en sprak later over haar weg naar gezondheid in de miniserie Why Not? Met Shania Twain. In 2011 bracht ze haar eerste album in zes jaar uit, getiteld Today Is Your Day, en publiceerde ook haar autobiografie.

Het jaar daarop keerde ze terug naar het optreden door haar Rock This Country Tour door Noord-Amerika te lanceren, die werd aangekondigd als haar afscheidstournee. Ze liet haar vervolgens echter vrij eerste album in 15 jaar getiteld Now in 2017, wat leidde tot haar Shania Now Tour.

Muziek is een geweldige natuurlijke high en een geweldige natuurlijke ontsnapping.
? door Denise Trucello pic.twitter.com/48A3JH6WWW

— Shania Twain (@ShaniaTwain) 26 februari 2020

Volgens de Recording Industry Association of America is ze de enige vrouwelijke artiest die drie opeenvolgende albums Diamond heeft gecertificeerd, en is ze de zesde best verkopende vrouwelijke artiest aller tijden in de VS.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor zijn persoonlijke leven is bekend dat Frederic vóór zijn relatie met Shania Twain een keer getrouwd was, eigenlijk met haar beste vriendin Marie-Anne Thiebaud, maar hun huwelijk eindigde in een scheiding nadat werd ontdekt dat ze een affaire had met Shania's echtgenoot Robert John Mutt Lange. Shania scheidde ook kort daarna, en de paren wisselden in wezen echtgenoten uit, aangezien een paar maanden later werd gemeld dat Shania verloofd was geraakt met Frederic.

De twee trouwden in 2011 in Rincon, Puerto Rico, en wonen nu in Corseaux, Zwitserland, met Shania's zoon uit haar vorige huwelijk.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over hem is, is te wijten aan het ontbreken van een sterke online aanwezigheid op de belangrijkste sociale-mediawebsites, waaronder Twitter, Facebook en Instagram. Zo behoudt hij zijn privacy en ondersteunt hij zijn vrouw vanuit de achtergrond. Vanwege de aard van haar werk is Shania erg actief online, met accounts op Facebook en Twitter, die ze voornamelijk gebruikt om haar werk te promoten, terwijl ze ook iets over haar leven buiten de muziek plaatst, maar haar man verschijnt zelden op haar accounts . Ze is eigenaar van verschillende honden, zoals blijkt uit haar foto's.

Aanbevolen