Acteurs

Gael Anderson's Wiki Biografie. Wie is de vrouw van Andrew Lincoln?

Wie is Gael Anderson?

Gael Anderson werd geboren in het midden van de jaren '70 in Londen, Verenigd Koninkrijk, en is een voormalige actrice, maar waarschijnlijk beter bekend als de vrouw van acteur Andrew Lincoln. Haar man staat bekend om het verkrijgen van internationale bekendheid voor zijn vertolking van het personage Rick Grimes in de televisieserie The Walking Dead.

Het vermogen van Gael Anderson

Hoe rijk is Gael Anderson? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 1 miljoen, grotendeels verdiend door succes in haar eerdere werkinspanningen. Haar vermogen is mogelijk ook verhoogd dankzij haar associatie met Lincoln, aangezien hij een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 16 miljoen.

Het vroege leven en gezin

Gael groeide op met een beetje bekendheid met de entertainmentindustrie, dankzij haar vader, Ian Anderson, een multi-instrumentalist, zanger en songwriter die bekend werd als de leadzanger van de Britse rockband Jethro Tull.

Hij staat ook bekend om zijn vermogen om verschillende muziekinstrumenten te bespelen, zoals gitaar, keyboards, basgitaar, fluitjes, mondharmonica, saxofoon, bouzouki en balalaika. In 1983 begon hij aan een solocarrière met het album Walk in the Light en bracht hij vier andere solo-albums uit.

Gaels moeder was nauw betrokken bij het werk van Jethro Tull als persvoorlichter, voordat ze verantwoordelijk werd voor hun effecten op het podium. Het gezin woonde in een boerderij van 500 hectare op het eiland Skye in Schotland en verhuisde vervolgens voor een korte periode naar Montreux, Zwitserland, voordat ze zich in Wiltshire, Engeland vestigden, terwijl ze hun verblijf in Zwitserland behouden.

Acteercarrière

Anderson werkte op jonge leeftijd in de entertainmentindustrie en kreeg voornamelijk ondersteunende rollen. Een van haar eerste projecten was in Gone, dat lokaal werd uitgebracht.

Gael Anderson

Twee jaar later probeerde ze meer acteerprojecten en had ze een ondergeschikte rol in de film Landfall, die het verhaal volgt van een landelijke gemeente terwijl ze proberen hun moord op een politieagent te verdoezelen nadat hij hun gebruik van illegale drugs ontdekt. Ze bleef acteren en verscheen ondertussen in de televisiefilm The God Boy die een politieagent uitbeeldt.

Uiteindelijk nam haar bekendheid toe toen ze deel ging uitmaken van de televisieserie Leraren , waarin ze haar toekomstige echtgenoot zou ontmoeten.

De comedyshow werd uitgezonden in 2001 en volgt het dagelijkse leven van verschillende leraren op de middelbare school. Tijdens het eerste seizoen was Andrew Lincoln een zware speelfilm, omdat hij de proefleraar Simon Casey speelde, hoewel later de show meer een ensemble-aanpak nam.

In het vierde en laatste seizoen waren er nog maar een paar van de originele castleden. De show speelt zich af in de fictieve school Summerdown Comprehensive en werd gefilmd op de voormalige Merrywood Grammar School. De show verdiende zes BAFTA-nominaties gedurende de hele run.

Andrew Lincoln (Rick Grimes) en zijn vrouw Gael Anderson # Rick

Gepost door The Walking Dead – Fs BR Aan zondag 14 april 2013

Echtgenoot – Andrew Lincoln

Naast zijn werk bij Leraren, Lincoln kreeg veel bijval in Engeland dankzij shows zoals This Life, zijn eerste grote rol. Daarna kreeg hij een van zijn eerste internationale projecten in de Britse romantische komediefilm uit 2003, getiteld Love Actually, met een overwegend Britse ensemblecast.

De film kreeg gemengde recensies, maar was een kassucces. Andere projecten waaraan hij in de loop der jaren heeft gewerkt, zijn onder meer Human Traffic, Heartbreaker en Blue/Orange. In 2010 nam zijn bekendheid aanzienlijk toe toen hij werd gecast als de hoofdrolspeler van de live-action-adaptatie van De levende doden .

Zijn personage Rick Grimes is de hulpsheriff van een sheriff, die ontwaakt uit een coma van een maand en ontdekt dat hij midden in een zombie-apocalyps zit. Hij wordt uiteindelijk de leider van een groep familie en vreemden terwijl ze vechten door een post-apocalyptisch land vol vleesetende zombies.

Hij bleef acht jaar bij de show, voordat hij vertrok nadat hij zijn wens had uitgesproken om meer tijd met zijn kinderen door te brengen. Hij heeft talloze prijzen en onderscheidingen gewonnen voor zijn rol, en een tijdlang stond hij in het middelpunt van een van 's werelds grootste popcultuurfranchises.

Gelukkige verjaardag aan de enige echte Norman Reedus, ook bekend als Daryl Dixon❣️ pic.twitter.com/f9kiiHwpHd

— De Lopende Doden (@TWDFamilyy) 7 januari 2020

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is het bekend dat Anderson Lincoln ontmoette op de set van Teachers rond de tijd dat hij de set net als gastregisseur bezocht, en in deze periode niet langer een hoofdcastlid van de show was. Vanaf dat moment klikte het - de twee werden vrienden, gingen toen uit en waren vier jaar samen voordat ze in 2006 trouwden. Ze hebben samen twee kinderen en wonen in het VK.

Een van de redenen waarom er zeer beperkte informatie over haar is, is het gebrek aan online aanwezigheid.

Ze heeft geen accounts op een van de grote sociale media-websites. Ze geeft er de voorkeur aan haar privacy te bewaren en is slechts een paar keer in het openbaar verschenen, vaak om haar man te ondersteunen bij rode loper-evenementen en dergelijke. De twee zijn ook gezien op vakantie met hun kinderen, vaak naar het strand gaan of tijd doorbrengen met een grotere familie. Haar man is vanwege de aard van zijn werk weinig online aanwezig. Hij houdt het vooral professioneel en plaatst enkele van zijn aankomende projecten, waaronder een The Walking Dead-film, waarin hij zijn personage volgt na zijn vertrek uit de show.

Aanbevolen