Ankers

Garrett Haake's Wiki Biography, lengte, vrouw, ouders, vermogen

Wie is Garrett Haake?

Garrett Haake is een Amerikaanse journalist en nieuwsverslaggever, die in de wereld bekend is geworden door haar werk voor NBC News als correspondent, verslag uitbrengend vanuit Washington. Hij kwam in 2009 bij het station en heeft sindsdien zijn carrière opgebouwd, voornamelijk vanuit het Witte Huis.

Garrett Haake Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Garrett Haake werd geboren op 1 juni 1985 in Texas, VS; hij heeft niet veel gedeeld uit zijn jeugd, zoals de namen van zijn ouders en hun beroepen, maar hij zei wel dat hij een broer heeft, Jack Haake, maar er is geen verdere informatie over hem beschikbaar.

Bekijk dit bericht op Instagram

De roest van mijn campagneverslaggeversbrein slaan - op pad met @amyklobuchar in New Hampshire. ?: @kailanikm #FITN @nbcinthefield #roadwarriors

Een bericht gedeeld door Garrett Haake (@garretthaake) op 10 februari 2020 om 8:18 uur PST

Voor zijn opleiding schreef Garrett zich na de middelbare school in aan de Southern Methodist University Meadows School of the Arts als President's Scholar, waar hij zijn Bachelor of Arts-graad in journalistiek behaalde. Tijdens zijn tijd aan de universiteit was hij behoorlijk actief in de gemeenschap en was hij de sportredacteur voor The Daily Update en Daily Campus.

Carrièrebegin

Zelfs toen hij aan de universiteit was, begon Garrett zijn carrière; hoewel hij als stagiair bij NBC Nightly News kwam werken, was het een slimme zet, aangezien hij een fulltime baan aangeboden kreeg van het station op het moment dat hij afstudeerde, en in 2009 werd hij officieel benoemd tot de nieuwe associate producer van de NBC Nightly News laten zien. Hij bekleedde de functie twee jaar voordat hij werd geselecteerd als een van de verslaggevers voor NBC News om de presidentsverkiezingen van 2012 te verslaan, waarbij hij zich concentreerde op de presidentiële campagne van Mitt Romney.

Nadat alles voorbij was, verliet Garrett NBC News om zich bij de KSHB-TV in Kansas City aan te sluiten als verslaggever voor een algemene opdracht, en begon hij ook te werken als invulanker en analist voor PBS's Kansas City Week in Review.

Stijging naar bekendheid

Geleidelijk aan werd Garrett populairder, wat resulteerde in nieuwe vacatures. Uiteindelijk keerde hij terug naar Washington DC en sloot zich aan bij WUSA-TV, waar hij twee jaar op het station bleef voordat hij terugkeerde naar NBC, maar deze keer werd hij MSNBC-correspondent, en rapporteert nu voornamelijk vanuit Capitol Hill, maar heeft ook land en wereld gereisd voor zijn verhalen.

Dankzij zijn toewijding is hij behoorlijk populair geworden en heeft hij twee Emmy-awards gewonnen voor zijn werk. Hij is te zien in verschillende shows op NBC, waaronder Today, vervolgens in de Weekend Today-editie van de show en Sunday Today met Willie Geist, die allemaal zijn vermogen verder hebben vergroot.

Garrett Haake Netto waarde

Garrett is al meer dan 10 jaar actief bezig met het nastreven van zijn droombaan en is behoorlijk succesvol geworden in wat hij doet. Als resultaat heeft hij een klein fortuin verdiend; Dus, weet je wat voor rijkdom Garrett Haake bezit?

Garrett Haake

De bronnen schatten dat de rijkdom van Garrett Haake begin 2020 wel $ 1,4 miljoen bedraagt, wat hem zeker een mooi huis of appartement in Washington heeft opgeleverd, vind je niet? Zijn vermogen zal naar verwachting verder groeien, ervan uitgaande dat hij zijn carrière voortzet op dezelfde manier als hij die tot nu toe heeft geleid.

Garrett Haake Persoonlijk leven, huwelijk, vrouw, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van Garrett? Welnu, deze prominente nieuwsverslaggever en journalist is niet erg open geweest als het gaat om het delen van details uit zijn persoonlijke leven, maar we hebben toch enkele interessante feiten over hem ontdekt.

Garrett is getrouwde man met journalist Sara Murray – de twee ontmoetten elkaar in 2011 toen Garrett werkte aan de presidentiële campagne van Mitt Romney.

De twee kregen een band tijdens lange perioden van wachten en junkfood, en toen de campagne eindigde, bleven ze elkaar gewoon zien. Dit resulteerde in een romance en later huwelijk op 24 april 2017, en sindsdien hebben ze een dochter verwelkomd, hoewel ze haar exacte geboortedatum en naam nog moeten onthullen.

Gepost door Garrett Haake Aan Donderdag 5 november 2015

Garrett Haake Internet Roem, lengte en uiterlijk

Net als veel andere journalisten en beroemdheden in het algemeen, heeft Garrett zelf sociale media in zijn voordeel gebruikt. Hij heeft een behoorlijke schare fans opgebouwd via netwerken, waarbij hij vooral zijn carrière-inspanningen deelt. Garrett is behoorlijk populair op Twitter , aan wie hij dagelijks heeft geïnformeerd over zijn inspanningen. Je vindt hem op Instagram en Facebook ook.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente journalist, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij nu van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Garrett staat bekend om zijn indrukwekkende lengte - volgens bronnen staat hij op 1,80 meter, wat gelijk is aan 1,9 meter, hoewel zijn gewicht onbekend is. Hij heeft blond haar en groene ogen.

Aanbevolen