Beroemdheden

Wiki van de dochter van Gene Wilder: de leeftijd van Katharine Wilder, nettowaarde, bio, foto's, model

Wie is Katherine Wilder?

Katharine Wilder werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika, en is de geadopteerde dochter en enig kind van de inmiddels overleden komiek en acteur Gene Wilder, die misschien wel het meest bekend is door het spelen van de titelrol in de film Willy Wonka and the Chocolate Factory'. Katharine werd geadopteerd na zijn huwelijk met haar biologische moeder Mary Joan Schutz.

Dubbelvoorstelling woensdag voor #LoveTheaterDag .. Het moet dus ook #lovesleepday hehehe pic.twitter.com/UahT7NhgXC

— kathryn wilder (@kathrynwilderr) 18 november 2015

Het vermogen van de dochter van Gene Wilder

Hoe rijk is Katharine Wilder? Vanaf begin 2018 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 5 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen, en ook aanzienlijk toegenomen dankzij haar vader, die een geschat vermogen van $ 20 miljoen had. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Familiezaken


Katharine werd geboren uit het eerste huwelijk van haar moeder. Hoewel de details van dat huwelijk relatief onbekend waren, eindigde het huwelijk uiteindelijk en groeide ze op met de zorg van haar alleenstaande moeder Mary Joan Schutz. Later trouwde haar moeder echter met acteur Gene Wilder die Katharine zou adopteren en zij zou ook zijn achternaam aannemen. Velen speculeerden dat Gene alleen besloot te trouwen omdat hij een kind wilde hebben, iets wat hij tijdens zijn huwelijken niet kon bereiken.

Heb er zo van genoten vandaag! Magie, vuur en yann tierson! Bedankt @ImpossibleShow x pic.twitter.com/0oD90DupdO

— kathryn wilder (@kathrynwilderr) 2 augustus 2016


Toen Katharine echter 23 jaar oud was, scheidde haar vader in 1974 van haar moeder, na zeven jaar huwelijk. Volgens berichten was het te wijten aan het feit dat haar vader een buitenechtelijke affaire had met actrice Madeline Khan, die zijn tegenspeler was in de film Young Frankenstein. Ze verbrak alle contacten met haar vader en weigerde jarenlang met hem te verschijnen, bleef buiten de media-aandacht en hield zich onopvallend.

Boeken over Katharine

Gene Wilder zou talloze boeken over zijn leven schrijven, en in veel van die boeken sprak hij vaak over zijn dochter. In het boek Kiss Me Like a Stranger: My Search for Love and Art sprak hij vrijuit over zijn vervreemde dochter. Hij gaf toe dat hij tijdens het hoogtepunt van zijn carrière veel moeite had om het podium met iemand anders te delen, omdat hij graag in het middelpunt van de belangstelling stond. Het bleek zo problematisch dat hij die ruimte niet eens met zijn dochter deelde. Het resultaat was dat hij het kind geen emotionele steun kon bieden.

Er waren nooit berichten dat de twee met elkaar verzoend waren, en evenmin waren er berichten dat Katharine haar vader bezocht in de vele jaren nadat ze alle banden had verbroken. Gene gaf toe dat ze zijn boeken waarschijnlijk nooit zou lezen, maar hij bleef hopen dat het op een dag beter zou worden tussen hen. Hij kwam er nooit echt overheen dat zijn dochter hem verliet, en hij zou vaak tegen de media zeggen dat het triest was dat hij zijn dochter verloor.

Het was verdomd bijzonder, ik zal dit heel erg missen. @BranaghTheater x pic.twitter.com/UCW2lV2umy

— kathryn wilder (@kathrynwilderr) 13 augustus 2016

Haar vader - Gene Wilder

Voordat hij op het scherm verscheen, vond Gene populariteit in verschillende theaterproducties en zijn eerste filmrol was in de film Bonnie and Clyde uit 1967. Zijn eerste grote rol was in de film The Producers, waardoor hij genomineerd werd voor een Academy Award voor Beste Mannelijke Bijrol. Hij stond bekend om zijn samenwerking met schrijver/regisseur Mel Brooks, en hij zou ook de voor een Academy Award genomineerde Young Frankenstein meeschrijven. Hij regisseerde en speelde ook in verschillende van zijn eigen films - zijn laatste bijdrage aan acteren was een gastoptreden in Will & Grace voordat hij zijn aandacht op het schrijven richtte. Hij produceerde een autobiografie, een verzameling verhalen en verschillende romans.

Later in zijn leven werd hij gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer, een ziekte die de hersenen langzaam degenereert, wat verschillende problemen veroorzaakt met geheugen, taal, gedrag en dergelijke; hij hield zijn toestand privé, ook al werd de diagnose in 2013 gesteld. Drie jaar later stierf hij in zijn huis aan complicaties van de ziekte. Volgens zijn familie stierf hij tijdens het luisteren naar een van zijn favoriete nummers, getiteld Over the Rainbow. Er werden geen berichten vrijgegeven dat Katharine hem bij zijn kielzog bezocht, maar er waren aanzienlijke speculaties dat zijn dochter zou proberen de rijkdom die hij tijdens zijn leven had vergaard na te jagen, maar dit werd nooit bevestigd.

Laatste buiging met @BranaghTheater vandaag. Kon niet dankbaarder zijn, het was een absolute rit x pic.twitter.com/QvinHL0bMe

— kathryn wilder (@kathrynwilderr) 16 januari 2016

Is Katharine Wilder op sociale media?


Katharine heeft zich gehouden aan haar belofte om onopvallend te blijven nadat ze de banden met haar vader had verbroken. Ze is niet te zien op een van de grote sociale media-websites zoals Facebook, Twitter of Instagram. Er zijn verschillende andere mensen met de naam Katharine Wilder op websites zoals Facebook, maar zij is niet haar omdat ze andere foto's en andere mensen uit verschillende plaatsen over de hele wereld detailleren. Omdat er nu geen berichten zijn over het leven van Wilder, speculeren velen over wat ze met haar leven doet, of dat ze een gezin heeft.

Aanbevolen