Modellen

Genesis Mia Lopez Wiki Bio, leeftijd, lengte, plastische chirurgie, dating

Genesis Mia Lopez Bio Wiki

Genesis Mia Lopez werd geboren in Miami, Florida, VS op 15 juli 1993, dus onder het sterrenbeeld Kreeft en met de Amerikaanse nationaliteit – ze is vooral populair vanwege haar Instagram-account, terwijl ze ook een model is.

Het vroege leven en onderwijs

Mia is nogal geheimzinnig als het gaat om haar vroege leven en haar achtergrondverhaal, omdat ze geen details over haar jeugd met het publiek heeft gedeeld. Ze praat nooit over haar ouders of haar broers en zussen, maar het is bekend dat ze van Braziliaanse en Japanse afkomst is - er wordt gezegd dat ze geen broers of zussen heeft.

Mensen hebben verklaard dat Mia's vroege leven niet zo gemakkelijk was omdat het moeilijk voor haar was om in de samenleving te passen - terwijl de meisjes van haar middelbare school haar niet mochten vanwege haar afkomst, ze hadden nog meer een hekel aan haar omdat ze mooier en mooier was. aantrekkelijker dan zij. Dit resulteerde in het feit dat Mia maar een paar vrienden had, maar voor haar leek dat genoeg te zijn geweest - ze studeerde af aan de middelbare school met zeer goede cijfers, maar besloot toen niet naar de universiteit te gaan en zich te concentreren op het worden van een model.

Carrière van een model

Mia begon haar GenesisLopezFitness Instagram-account in april 2016 te gebruiken en begon met het dagelijks uploaden van haar sexy foto's, waarvan er veel afkomstig waren van een sportschool die ze bezocht. Ze wist een behoorlijk aantal volgers voor haar account te verzamelen en hoewel ze nog steeds een rijzende ster was op het populaire platform, werd ze opgemerkt door modellenscouts, die haar uitnodigden voor een fotoshoot. Het was een groot probleem voor Mia, die er altijd van gedroomd had om model te zijn en ze accepteerde het meteen – nadat de eerste fotoshoot goed was verlopen, werd ze uitgenodigd voor extra shoots en werd haar modellencarrière officieel gelanceerd.

Tegenwoordig heeft Mia een contract bij een beroemd modellenbureau in Miami en werkt ze als fulltime model - daarnaast heeft ze haar eigen badkleding genaamd BARE.

Genesis mia lopez

kobe ​​buffelvlees

Haar trainingsroutine

Mia heeft haar gedeeld trainingsroutine met het publiek, om al die vrouwen te helpen die aan hun lichaam willen gaan werken, of al begonnen zijn, maar niet precies weten wat ze moeten doen.

Mia heeft de eerste 15-20 minuten nodig om op te warmen voordat ze begint met gewichtheffen – op deze manier krijg je meer bloed in je spieren en vermijd je blessures die vaak optreden als iemand gewichten optilt terwijl hij nog koud is.

Mia werd vooral populair dankzij haar benen en bilspieren, en heeft de oefeningen gedeeld die ze normaal doet om ze in vorm te houden. Waaronder:

  • Barbell squats – 4×10 met 30 seconden rust;
  • Lunges – 4×12;
  • Goedemorgen - 4 × 10
  • Eenbenige glute smeergeld op de kabel - 4×12;
  • Stap op met smeergeld - 4×12; en
  • Heupstoten met lichaamsgewicht op een mat - 4×12.

Mia verandert echter vaak haar routine, omdat ze zegt dat ze nu kan voelen welke spier ze meer moet trainen en welke wel wat rust kan gebruiken. Na ongeveer een half jaar training zou je hetzelfde moeten kunnen voelen.

https://www.youtube.com/watch?v=mTYJuDmO3gU

Is voeding belangrijk?

Mia is van mening dat een goede voeding belangrijker is dan sporten als je fit wilt blijven en er goed uit wilt zien. Toen haar werd gevraagd naar haar dieet, antwoordde Mia: 'De meest voorkomende vraag die ik krijg (naast mijn etniciteit), is wat eet ik.... Geen bewerkte suiker en geen bloem, zo houd ik mijn buik zo plat! Nu zeg ik niet dat ik me hier en daar niet tegoed aan doe, maar mijn dieet bestaat voornamelijk uit groenten en vis. Ik heb een zeer schoon Aziatisch dieet met veel eiwitten, matig vet en weinig bewerkte voedingsmiddelen. Eet zo vers mogelijk, blijf uit de buurt van suiker!! 80% dieet 20% sportschool!’

Daarnaast gebruikt Mia wel supplementen, waarin staat dat ze normaal alleen een basis whey eiwitpoeder en BCAA's gebruikt, maar ook vitamine D3 in capsules slikt omdat ze niet zoveel zon krijgt waar ze leeft, onnodig als je genoeg zon kunt krijgen .

Houd van het leven en relaties

Mia is een erg geheimzinnig persoon als het gaat om haar privézaken, zoals haar vroegere vriendjes of haar huidige relatiestatus. Ze heeft de namen niet gedeeld van mannen met wie ze tot nu toe is uitgegaan, en ze heeft ook nooit gesproken over het feit of ze momenteel iemand ziet of niet. Zoals met de meeste andere modellen en internetsterren, gaan er geruchten rond Mia - ze zou een relatie hebben gehad met een van de fotografen waarmee ze onlangs is begonnen te werken, en dat de twee momenteel een relatie hebben. Mia is echter niet op deze geruchten ingegaan, en daarom kan er niets met zekerheid worden gezegd over haar liefdesleven.

Afgaande op haar sociale media-accounts lijkt ze momenteel single te zijn, niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Genesis mia lopez

Interesses en hobbies

Mia is een grote fan van reizen en haar droombestemming is Parijs, hoewel ze tot nu toe niet de kans heeft gehad om het te bezoeken. Haar favoriete kleur is zwart, en hoewel ze heel voorzichtig is met haar dieet, eet ze soms nog steeds hamburgers, wat haar favoriete eten is. Ze heeft verklaard dat ze niet zo'n dierenliefhebber is, maar het niet erg vindt om dieren om zich heen te hebben - ze zou er gewoon niet zelf voor willen zorgen. Naast al het andere zijn fitnessoefeningen en modellenwerk haar grootste passie.

Zijn Mia's borsten echt of nep?

Er is wat discussie geweest onder Mia's fans over de vraag of haar borsten echt zijn of niet. Het debat eindigde nadat een van haar fans toonde de foto van Mia met Dr. Low bij de CRS Plastische Chirurgie. De foto werd geüpload op het Instagram-account van crsplasticssurgery met de beschrijving 'genesismialopez kwam vorige week langs voor een post-op-bezoek met Dr. Low. Ze geneest geweldig en ziet er geweldig uit!

Uiterlijk en vermogen

Mia is momenteel 25 jaar oud. Ze heeft lang zwart haar en bruine ogen, is 1,68 m lang, weegt ongeveer 51 kg en haar vitale statistieken zijn 32-24-34; ze draagt ​​schoenen maat zes.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Mia geschat op meer dan $ 300.000, en neemt het langzaam toe dankzij haar modellencarrière en het aantal volgers dat ze heeft verzameld op haar Instagram-account.

Volg me op snap voor dit soort edelstenen ?? missgenii pic.twitter.com/ej4Cq4VvwZ

— Genesis Lopez (@genesislopezig) 15 september 2018

Aanwezigheid op sociale media

Mia is behoorlijk actief op verschillende populaire sociale mediaplatforms - ze had meer dan twee miljoen abonnees op haar Instagram-account voordat het werd uitgeschakeld vanwege schending van de gebruiksvoorwaarden - helaas voor het populaire model. Mia's account werd verwijderd vanwege de foto's die ze had geüpload en die in strijd waren met de gebruiksvoorwaarden van Instagram - hoewel ze haar best deed om haar account terug te krijgen, gaf ze het uiteindelijk op en opende een nieuwe.

Mia is nieuw Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 4,5 miljoen, terwijl ze er meer dan 520 foto's op heeft geüpload. Ze lanceerde haar Twitter-account in september 2018 en heeft tot nu toe meer dan 13.000 volgers verzameld en bijna 40 keer getweet - ze is ook te vinden op Snapchat onder de gebruikersnaam MissGenii.

Mia rent haar website waarop je iets over haar kunt lezen, haar agenda kunt bekijken en haar merchandise kunt kopen.

Aanbevolen