Beroemdheden

Geo Antoinette Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, kinderen, vermogen

Wie is Geo-Antoinette?

Scrol je vaak door YouTube-video's en probeer je nieuwe komische video's te vinden om om te lachen? Nou, zoek niet meer - Geo Antoinette is een YouTube-persoonlijkheid, die samen met Bart Kwan en hun college Joe Jo mensen al een tijdje aan het lachen maakt. Ze kwam in 2010 bij het team en is sindsdien ook het YouTube-kanaal begonnen met Bart genaamd Bart & Geo , dat nu meer dan 820.000 abonnees heeft.

Dus, wil je meer te weten komen over Geo Antoinette, van haar kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief haar persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons terwijl we je voorstellen aan deze prominente YouTube-persoonlijkheid, komiek, actrice en producer.

Bekijk dit bericht op Instagram

Lijkt het alsof ik hard studeer?

Een bericht gedeeld door Geo Antoinette Kwan (@geo_antoinette) op 18 april 2019 om 10:30 uur PDT

Geo Antoinette Wiki: leeftijd, jeugd en opleiding

Geboren als Geovanna Antoinette op 3 oktober 1983 in Los Angeles, Californië, VS, bracht ze haar jeugd door in Monterey Park, Californië met haar ouders en drie broers en zussen, een broer en twee zussen. Tijdens haar kinderjaren was Geo nogal muzikaal en speelde ze ook verschillende instrumenten, waaronder gitaar, mandoline en piano. Verder uitte ze haar talenten voor sport en speelde ze tijdens haar middelbare schooltijd volleybal en basketbal. Na het afronden van de middelbare school schreef ze zich in aan de California State University, waar ze een Bachelor of Science-graad behaalde.

Leven voor YouTube, deelnemen aan JustKiddingFilms

Na haar afstuderen ging Geo aan de slag als bankbediende; dit duurde echter niet lang, want ze begon haar dromen na te jagen om als actrice of producent te slagen. In 2010 voegde ze zich bij Bart Kwan en Joe Jo in hun YouTube-project, JustkiddingFilms , dat nu meer dan 1,6 miljoen abonnees heeft. Ze werd de creatieve kracht achter verschillende video's en zou ook produceren en erin verschijnen, dus haar populariteit nam gestaag toe. Genoeg aangemoedigd door het succes van video's waaraan ze met Bart en Joe werkte, besloot Geo een kanaal te beginnen met Bart Kwan, die ook haar vriend werd.

Geo Antoinette

Stijgen naar het sterrendom

Naast Bart begon de populariteit van Geo te stijgen en trok hun kanaal in hoog tempo nieuwe abonnees aan. In een mum van tijd hadden ze meer dan 100.000 abonnees en dit aantal bleef stijgen totdat de twee nu meer dan 820.000 abonnees hebben en hun video's meer dan 240 miljoen keer zijn bekeken. Enkele van hun meest populaire video's zijn: Seksexpert , die meer dan 37 miljoen views heeft en slechts drie jaar geleden werd gepost, met de volgende in de rij Jongens met een grote penis , maar deze heeft slechts iets meer dan 3,3 miljoen views, terwijl hun Bart & Geo officiële trouwvideo heeft iets meer dan 2 miljoen views, plus tal van andere video's die de populariteit van Geo alleen maar hebben vergroot.

Naast haar werk op YouTube, is Geo ook verschenen in verschillende shows, waaronder Inside Edition en Access Hollywood, die ook hebben bijgedragen aan haar populariteit en vermogen.

Geo Antoinette Netto waarde

Sinds de lancering van haar carrière is Geo behoorlijk populair geworden en haar succes heeft haar rijkdom alleen maar vergroot. Dus heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Geo Antoinette begin 2019 is? Volgens gezaghebbende bronnen is door bronnen geschat dat het vermogen van Antoinette maar liefst $ 1,6 miljoen is, wat behoorlijk behoorlijk is, vind je niet? Ongetwijfeld zal haar vermogen de komende jaren verder toenemen, ervan uitgaande dat ze haar carrière met succes voortzet.

Nieuw haar, wie wel? pic.twitter.com/qc2PuEbCJ1

— Geovanna Antoinette (@Geo_Antoinette) 31 augustus 2018

Geo Antoinette Persoonlijk leven, echtgenoot, kinderen

Wat weet je over het persoonlijke leven van Geo? Nou, Geo deelt vaak video's op YouTube die haar privéleven laten zien. Mocht je het nog niet weten, ze is sinds 2015 getrouwd met Bart Kwan; de huwelijksceremonie vond plaats op 9 september in Hawaii in aanwezigheid van alleen goede vrienden en familie. Sindsdien hebben de twee een zoon verwelkomd, Taika Octavius ​​Kwan, geboren op 1 september 2017.

Als ze niet aan het filmen is en niet in het bijzijn van haar familie, brengt Geo vaak tijd door in de sportschool en deelt ze haar dagelijkse routine met de fans.

Geo Antoinette Internet Fame

In de loop der jaren is Geo behoorlijk populair geworden op sociale mediaplatforms; YouTube maakte haar beroemd, maar sindsdien heeft ze haar populariteit ook uitgebreid naar Instagram, Twitter en Facebook. Haar officiële Instagram-pagina heeft bijna 530.000 volgers, met wie ze enkele details uit haar persoonlijke leven heeft gedeeld, zoals: foto's van haar zoon en man , naast tal van andere berichten. Geo is ook behoorlijk actief op Twitter , met bijna 100.000 volgers, terwijl op Facebook , heeft ze iets meer dan 35.000 trouwe fans.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente actrice, producer en YouTube-persoonlijkheid, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar haar officiële pagina's en kijk wat ze van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aanbevolen