Ontwerpers

Giorgia Gabriele Wiki Biografie. Wie is de ex-vriendin van Gianluca Vacchi?

Wie is Giorgia Gabriele?

Giorgia Gabriele werd geboren op 27 december 1986 in Soro, Italië. Ze is een modeontwerper, model en persoonlijkheid op sociale media, vooral bekend door haar virale videodansen met ex-vriend Gianluca Vacchi. Ze is de eigenaar van een high-end modebedrijf genaamd Wandering, en heeft een enorme aanhang op Instagram.

Bekijk dit bericht op Instagram

Revealing Wandering herfst/winter 19.. @wanderingofficial Kunst + Productie @giuliatordini Foto @vitofernicola Haar + Make-up @misaki_artmakeupandhair Model @betsyvolk @nextmodelsmilano

Een bericht gedeeld door Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) op 26 februari 2019 om 5:40 uur PST

Het vermogen van Giorgia Gabriele

Hoe rijk is Giorgia Gabriele? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 600.000, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen; haar online bekendheid en haar modegerelateerde werk hebben haar talloze kansen opgeleverd. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Er is heel weinig bekend over Giorgia's leven vóór haar online roem, omdat ze geen details heeft onthuld over haar jeugd, familie en opleiding. Volgens haar voltooide ze haar hbo-opleiding in Italië, waar ze studeerde voor een graad in bedrijfskunde en economie. Op jonge leeftijd voelde ze zich erg aangetrokken tot de modewereld en droomde ze ervan haar eigen shows te creëren terwijl ze haar eigen modellijn tentoonstelde.

Giorgia Gabriele

Ze was ook erg geïnteresseerd in dansen, maar na het voltooien van haar opleiding ging ze de Italiaanse showbusiness in, voornamelijk als showgirl voor verschillende Italiaanse televisieshows. Daarna waagde ze zich aan modellenwerk en maakte haar debuut in Milaan tijdens een collectieshow voor herfst/winter 2016. Haar modellenwerk bracht haar ertoe om naar verschillende locaties in Europa te reizen, en ze woonde een tijd in Milaan en Bologna vanwege haar werk als model.

Zakelijke inspanningen

Terwijl ze modellenwerk deed, realiseerde ze zich dat het een vakgebied was dat geen leven lang mee zou gaan, en ze was ook nog steeds erg geïnteresseerd in het creëren van haar eigen kledinglijn, dus Gabriele keerde langzaam naar meer ondernemende inspanningen, gebruikmakend van het inkomen dat ze verdiende terwijl ze zowel werkend als haar connecties om haar eigen high-end modebedrijf op te richten, genaamd dwalen . Dwalen of slenteren wordt in Europa vaak geassocieerd met mode, omdat mensen uit landen als Frankrijk zwervers vaak connoteren als mensen met flair voor stijl. Van modellenwerk ging ze over naar het creëren van haar eigen shows met ontwerpen van haar eigen makelij, en begon ze deze kleding te verkopen via high-end retailers.

Gepost door Giorgia Gabriele Aan woensdag 20 juli 2011

Ze is de oprichter en creatief directeur van haar eigen bedrijf, dat een eigen website heeft die haar werk promoot. Sinds 2018 maakt haar bedrijf seizoenscollecties, met als laatste haar 18-19 herfst/wintercollectie. Ze modelleert voornamelijk haar eigen kleding die allemaal via de website te zien is. Haar ontwerp- en modelleringsinspanningen zijn opgenomen in verschillende spraakmakende publicaties over de hele wereld, waaronder Glamour, Vanity Fair, Intend Magazine, The Huffington Post en Elle. Ze verkoopt haar kleding ook via haar eigen online winkel, die naar verschillende locaties over de hele wereld wordt verzonden, omdat haar ontwerpen bekend staan ​​om hun internationale bereik.

Online roem

Hoewel ze veel bekendheid had gekregen voor haar werk, werd Giorgia nooit echt beroemd tot haar relatie met Gianluca Vacchi, die online bekend staat onder de naam Grandpa Playboy. Vacchi stond bekend om zijn grootse vertoon van rijkdom en zijn luxueuze levensstijl die vaak gepaard gaat met veel reizen, jachten, luxe auto's en luxe huizen. De twee waren aanvankelijk enkele jaren vrienden, omdat ze op haar hoede was voor het daten van hen omdat ze zijn neiging om een ​​playboy te zijn kende, maar de man gaf haar nooit echt een van dat soort problemen toen ze begonnen met daten.

Hij plaatste een video waarin ze meedansen met het nummer La Mordidita van Ricky Martin, en de Instagram-post ging viraal, waardoor hun namen online werden verheven. Ze kreeg snel miljoenen volgers op haar account dankzij haar aantrekkelijke uiterlijk en gevoel voor stijl, en heeft nu meer dan 2,2 miljoen volgers op Instagram , waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst, waaronder die van fotoshoots. Ze reist ook veel naar verschillende locaties over de hele wereld, zoals te zien is op haar foto's, waaronder de Malediven en verschillende delen van Europa. Ze heeft ook verschillende modellen voor haar rekening, die enkele van haar ontwerpen dragen.

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat een van haar eerste spraakmakende relaties een voetballer was Christian Vieri , zoals ze dateerden in 2010. Hij wordt beschouwd als een van de grootste levende voetballers, genoemd in de FIFA 100 door Pele. Tijdens het hoogtepunt van zijn carrière was hij een van de beste spitsen in Europa, wat hem in 1999 de duurste speler ter wereld maakte. De relatie van het duo eindigde uiteindelijk en toen begon ze haar relatie met Vacchi, die ongeveer drie jaar duurde.

De twee toonden vaak foto's van zichzelf terwijl ze op vakantie gingen en de wereld rondreisden. In 2017 werd de relatie echter afgeblazen en werd hij later gezien met Miss Universe-deelnemer Adriana Gutierrez. Giorgia begon toen te daten met zakenman Andrea Grilli, die bekend staat als de Chief Commercial Officer van New Guards Group. Met haar nieuwe relatie is ze erin geslaagd een luxe levensstijl te behouden. Ze kondigde de afgelopen maanden ook aan dat ze zwanger was van hun kind, en beiden zijn opgewonden om een ​​baby te krijgen. Ze heeft minder foto's van het hele lichaam en bikini geplaatst als gevolg van de zwangerschap, maar is erin geslaagd om een ​​goede fysieke vorm te behouden.

Aanbevolen