Ankers

Glenda Lewis (WXYZ-anker) Wiki Biografie, leeftijd, echtgenoot, gewichtsverlies

Wie is Glenda Lewis?

Glenda werd op 26 december geboren in Hollywood, Californië, VS onder het sterrenbeeld Steenbok, terwijl ze het exacte jaar van haar geboorte niet met haar publiek heeft gedeeld - ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en is populair als anker voor het WXYZ TV-station.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ruw begin van de week… maar vlot eindigen????. Bedankt aan iedereen die bezorgd contact heeft opgenomen ?? Jullie zijn allemaal als familie voor mij. #thumbsup Laten we deze donderdag doen! #4pm #6pm #7pm #10pm #11pm @wxyzdetroit @tv20detroit

Een bericht gedeeld door Glenda Lewis (@glewiswxyz) op 28 maart 2019 om 13:29 PDT

Het vroege leven en onderwijs

Glenda bracht haar jeugd door in Detroit met haar moeder Diana Lewis en broers en zussen, maar ze praat er zelden over omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Haar moeder zit ook in de omroepindustrie en dient als een anker voor Channel 7 - toen Glenda ook een baan kreeg voor Channel 7, ze beschreef het zo : ‘Het is als een droom die uitkomt. Ik loop al sinds ik een peuter was door de gangen van Channel 7, dus om door de deuren te lopen na hard te hebben gewerkt en een professional te zijn geweest, daar een plek te verdienen, dat is een gevoel dat ik niet kan beschrijven.'

Dankzij haar moeder groeide Glenda op met de wens om verslaggever te worden, en ze is erin geslaagd haar dromen waar te maken - 'Toen ik vijf was, stond ik voor een spiegel en hield ik een borstel vast alsof het een microfoon was, en Ik zou zeggen: 'Terug naar jou, Bill.'

Ze studeerde af aan een van de plaatselijke middelbare scholen in Michigan en schreef zich vervolgens in aan de Michigan State University en studeerde af met een bachelordiploma in reclame en marketing.

Carrière in de omroepindustrie

Zodra ze haar diploma behaalde, begon Glenda te werken voor het WBKB TV-station in Alpena als hun verslaggever en fotograaf - ze bracht de volgende jaren bij hen en andere netwerken door voordat ze begon te werken voor het WXYZ TV Channel 7 News op 1 september 2003. Omdat ze heel goed was in wat ze doet, werd ze meerdere keren genomineerd voor Emmy Awards en won ze er twee in 2005 en 2006 – ze ontving ook de titel van de beste nieuwsuitzending in 2006.

Glenda is om 16.00 uur te zien bij het co-verankeren van de NOW-show. en Action News om 7 uur op TV20 Detroit.

Glenda Lewis

WXYZ-TV virtueel kanaal 7

WXYZ het is nog een ander aan ABC gelieerd tv-station gevestigd in Detroit in Michigan, VS en is eigendom van de E.W. Scripps Company, die ook eigenaar is van het WMYD-station. Beide stations gebruiken dezelfde studio's die zich in Broadcast House aan de 10 Mile Road in Southfield bevinden - het is dezelfde plaats waar de zender van WXYZ-TV zich bevindt.

Het station werd 70 jaar geleden voor het eerst uitgezonden op 9 oktober 1948 en was het tweede tv-station in Michigan toen WWJ-TV slechts een jaar eerder werd gelanceerd.

Glenda's moeder Diana gaat met pensioen

Hoewel Glenda het leuk vond om samen met haar moeder Diana te werken, werd het tijd voor haar om met pensioen te gaan na meer dan 35 jaar bij de WXYZ TV-zender te hebben doorgebracht. Ed Fernandez, de Vice-President en General Manager van WXYZ station, verklaarde dat 'de impact die Diana Lewis heeft gehad op televisie en Detroit is onmetelijk. We hebben ongelooflijk veel geluk gehad om met zo'n geweldige journalist samen te werken en Detroit heeft het geluk gehad zo'n sterke, toegewijde stem te hebben die onze gemeenschap bedient. Diana is de volmaakte professional en een iconisch figuur in de industrie.'

Diana werd in 1968 onderdeel van de omroepindustrie nadat ze begon te werken voor het WPVI TV-station in Philadelphia - de eerste show waarin ze ooit verscheen, was het Black Book, waarin verhalen over de Afro-Amerikaanse gemeenschap werden behandeld. Daarna begon Diana te werken voor het KABC-station in Los Angeles als hun anker en verslaggever.

Terwijl ze in LA was, deed Diana niet alleen verslag, maar acteerde ze ook - ze verscheen in wereldwijd beroemde films met de titel Rotsachtig en Rocky 5 naast de populaire acteur Sylvester Stallone. Ze verscheen vervolgens in tal van tv-series zoals The Twilight Zone, Murder She Wrote en All My Children.

In 1977 trad ze toe tot het team dat ze de komende 35 jaar 'haar familie' zal noemen - ze werd onderdeel van het WXYZ TV-station. ‘Het was de warmte die ik voelde voor mensen die me echt hielpen om me met de kijkers te verbinden. Het maakte deel uit van mijn missie om een ​​verschil te maken in het leven van iedereen die ik ontmoette' - ze won door de jaren heen talloze prijzen, zoals de Silver Circle Award, uitgereikt door de Michigan Chapter van de National Association of Television Arts and Sciences, en twee Emmy-awards.

Diana werd in 2008 geëerd door te worden opgenomen in de Michigan Association of Broadcasters Hall of Fame, en vervolgens ook in de Michigan State Journalism Hall of Fame in 2012.

Mam aan de microfoon met oma????? Bedankt voor het delen van ons familiegeschiedenismoment @6abc voor een ongelooflijke gemeenschapsdienaar???? #gram # 100 #gefeliciteerd pic.twitter.com/ZXZPozblHh

— Glenda Lewis (@GlendaLewisTV) 6 april 2019

Glenda's persoonlijke leven en huwelijk

Glenda had twee en een half jaar een relatie met haar vriend Kahn Hall voordat ze besloten hun huwelijksgeloften uit te wisselen - het voorstel was onverwacht door Glenda toen Kahn haar mee uit nam voor een romantisch diner, vlak voor hun dessert op zijn knie ging zitten en haar vroeg om trouw met hem. Veertien maanden na de verloving trouwde het paar op 12 juli 2015 - ze hebben geen kinderen omdat ze meer gefocust zijn op hun carrière.

Wie is Kahn Hall?

Kahn is ongeveer 42 jaar oud maar zijn exacte geboortedatum is niet bekend. Hij schreef zich in 1998 in aan het Center for Creative Studies in Detroit en studeerde in 2003 af met een graad in automotive design en schreef zich vervolgens in aan het Walsh College in 2007 - hij studeerde in 2013 af met MBA en M.S. in de financiële wereld en begon te werken als senior industrieel ontwerper voor Johnson Controls Inc. Hij is altijd ambitieus geweest in zijn carrière en werkt nu als programmamanager in stoelactiviteiten voor de Johnson Controls' Plymouth-campus en werkt aan zijn volgende promotie.

‘Ik wil graag bij automotive blijven, want ik heb nu bijna 15 jaar. Ik dacht een tijdje na over investeringsbankieren en andere financiële mogelijkheden terwijl ik het programma doorliep. Maar auto zit in mijn bloed en ik besloot het hier te houden en mijn nieuwe vaardigheden toe te passen waar ik ben.'

Terugkerend van vakantie midden in de stormen hier en de verwoestende effecten op #Houston?. Helpen ondersteunen. Jij ook WXYZ-TV Channel 7 #callforaction #5pm

Gepost door Glenda Lewis WXYZ Aan dinsdag 29 augustus 2017

Glenda's voorkeuren en andere interesses

Hoewel Glenda geen actrice is, verscheen ze in de Schreeuw 4 horrorfilm in 2011. Ze is een grote dierenliefhebber en brengt haar vrije tijd graag buiten door, vooral in de natuur – ze geniet zo veel van de natuur dat ze haar huwelijksceremonie buiten liet houden.

Uiterlijk en vermogen

Glenda's huidige leeftijd is niet bekend omdat ze haar exacte geboortejaar niet met het publiek heeft gedeeld. Ze heeft halflang zwart haar en bruine ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Glenda geschat op bijna $ 500.000, maar stijgt langzaam terwijl ze actief aan het werk is.

Instagram, Twitter en Facebook

Het is heel gebruikelijk dat verslaggevers en ankers, en in het algemeen voor mensen in de omroepindustrie, behoorlijk actief zijn op sociale-mediaplatforms - Glenda lanceerde haar Twitter account in mei 2009 en heeft tot nu toe meer dan 15.000 volgers verzameld en ongeveer 6.500 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door meer dan 8.500 mensen, terwijl ze ongeveer 1.500 foto's plaatste - ze heeft ook een Facebook-pagina die door meer dan 15.000 mensen wordt 'geliked'.

Aanbevolen