Beroemdheden

De wiki-biografie van Grace Seo Chang. Wie is de vrouw van David Chang?

Wie is Grace Seo Chang?

Ondanks dat ze tot nu toe slechts een paar jaar populair was, heeft Grace de wereld laten zien dat ze ook een getalenteerd en bekwaam persoon is, niet een vrouw die alleen profiteert van de populariteit van haar man. Momenteel is ze huisvrouw en moeder van een jonge jongen, maar over het algemeen is ze, net als haar man, betrokken bij het promoten van hun Aziatische erfgoed in de Amerikaanse wereld.

Bekijk dit bericht op Instagram

?

Een bericht gedeeld door Grace Seo Chang (@graceseo) op 14 januari 2017 om 19:08 PST

Grace's korte biografie

Als we ons herinneren dat sommige van haar eerste publieke optredens van ongeveer twee jaar geleden zijn, is het geen verrassing dat ze zeker nog steeds een mysterie is. Er is geen informatie weergegeven over haar jeugd, ouders, broers en zussen of opleiding. We zouden haar geen ‘Happy Birthday!’ kunnen wensen, want haar verjaardag en haar geboorteplaats zijn niet bekend. Aan haar uiterlijk te zien, heeft ze Koreaanse afkomst, maar waarschijnlijk Amerikaans staatsburgerschap. Deze combinatie van Aziatisch-Amerikaans bestaan, die haar man ook heeft, maakt ze een nog meer bijpassend paar. Blijkbaar zijn zij en een broer opgevoed door hun moeder, maar we wachten nog steeds op meer details over haar vorige leven. Ondertussen houden we haar huidige activiteiten nauwlettend in de gaten.

Huwelijk met de grote chef-kok David Chang

Hun relatie, ondanks dat ze behoorlijk lang was, werd pas in 2017 en na hun huwelijk publiekelijk aangekondigd. Beiden hielden van hun privacy, en hun huwelijksfeest was absoluut een privéfeest. De locatie werd geheim gehouden om de opdringerige aanwezigheid van de pers te vermijden, en alleen de beste vrienden en familieleden waren aanwezig. Aan deze gebeurtenis is een grappig verhaal gekoppeld – onlangs vertelde David in een interview voor Eater over hun bijzondere en onverwachte bruidstaart. Een goede vriendin van hen, Christina Tosi, kwam er op de een of andere manier achter waar ze het zouden vieren en stuurde een cake - 'We hadden de chocolate chip passion fruit Milk Bar cake', zei David in het interview, die toegaf dat deze cake zijn favoriet werd zonder hem opmerkt: 'Ja. Dit is mijn favoriete taart.'

David Chang en Grace Seo Chang

De laatste en belangrijkste gebeurtenis in hun huwelijksleven was de geboorte van hun eerste kind, Hugo, begin 2019. Zowel Grace als David plaatsen foto's met de baby en delen al hun opwinding over het feit dat ze voor het eerst ouders zijn.

Wat zijn de interesses van Grace?

Hoewel we niets weten over haar opleiding of de carrière die ze heeft opgebouwd, kregen we het voorrecht om een ​​aantal domeinen te ontdekken waarin Grace bijzonder geïnteresseerd is. Een daarvan is natuurlijk koken. Opgroeien met haar moeder, die zogenaamd chef-kok was, speelde een belangrijke rol in het feit dat ze dol werd op koken. Haar moeder inspireerde haar, net zoals ze vandaag de dag misschien wordt geïnspireerd door haar succesvolle echtgenoot. Anderen zouden zeggen dat ze de echte muze voor hem is, maar dit is slechts te raden en te veronderstellen. Terugkomend op de grote passie van Grace, houdt ze zich bezig met een ander soort campagne, commerciële advertenties, die uiteindelijk de Koreaanse en Aziatische keuken in het algemeen in de Amerikaanse samenleving promoten.

Ten tweede zijn de andere liefdes van Grace dieren en de gezondheid van de planeet in het algemeen. Ze heeft een hond genaamd Seve, met wie ze regelmatig foto's op Instagram plaatst - de bijna 5-jarige hond is heel schattig en heeft grappige gezichten op foto's. Op een serieuzere toon is Grace ook geïnteresseerd in het veilig en mooi houden van de planeet in haar natuurlijkheid. ‘De toestand waarin we onze planeet verlaten voor de toekomstige generatie voelt nu zoveel dichter bij huis met Hugo in ons leven’, noemt ze op een emotionele foto met haar baby in een Instagram-bericht .

Chang's virtuele aanwezigheid

Natuurlijk is Grace' online populariteit gestegen sinds hun relatie openbaar werd, en het lijkt erop dat ze gewend raakt aan de aandacht die ze krijgt. Daarom houdt ze haar meer dan 14.000 volgers op Instagram voortdurend bijgewerkt met de gebeurtenissen in hun leven. Naast de foto's met Seve, het schattige hondje, staat haar feed vol panoramische beelden van uitstapjes en reizen. Aan de andere kant is David natuurlijk veel populairder. Daardoor heeft hij op Instagram een ​​enorme community van meer dan een miljoen mensen.

Bedankt @nikesb voor de zoete gortex, perfect voor het regenachtige weer van vandaag!!

Gepost door David Chang Aan woensdag 30 november 2016

Belangrijke dingen over David Chang

Seo's man is tegenwoordig een succesvolle en bekende chef-kok, een restaurateur die veel heeft gewerkt om de juiste weg naar roem en succes te vinden. In het begin probeerde hij restaurants en dergelijke zaken te mijden, maar uiteindelijk opende hij in 2004 zijn eerste restaurant - Momofuku Noodle Bar. Tegenwoordig is de Momofuku-keten erg populair, te vinden in de VS, Canada en zelfs Australië en heeft hij zelfs twee Michelin-sterren gekregen.

Wat ook heeft bijgedragen aan zijn bekendheid, was zijn constante aanwezigheid op tv. Hij werd een zeer interessante televisiepersoonlijkheid, die altijd iets te zeggen had en dat op een rechttoe rechtaan manier maakte. Enkele van de shows waarin hij verscheen, waren MasterChef Australia, The Mind of a Chef en, meest recentelijk, op Netflix's Ugly Delicious in 2018.

Aanbevolen