Acteurs

Grace Van Dien's Wiki Bio, grootouders, leeftijd, lengte, vriendje

Who is Grace Van Dien?

Caroline Dorothy Grace Van Dien werd geboren op 15 oktober 1996 in Los Angeles, Californië, VS, en is een actrice, vooral bekend door het vertolken van het titulaire personage van de live-action-adaptatie van Doornroosje, uitgebracht in 2014. Ze heeft ook gewerkt aan andere projecten zoals Max en Greenhouse Academy, en naast haar vader, acteur Casper Van Dien.

Het vermogen van Grace Van Dien

Hoe rijk is Grace Van Dien? Vanaf begin 2020 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 500.000, verdiend door een tot nu toe korte maar succesvolle carrière als actrice.

Bekijk dit bericht op Instagram

@1883magazine

Een bericht gedeeld door Grace Van Dien ? (@gracevandien) op 14 april 2019 om 11:24 uur PDT

Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Familie afstamming

Grace stamt af van een voormalige koninklijke lijn, want haar grootmoeder is prinses Elizabeth van Joegoslavië van het Huis Karageorgevich, een mensenrechtenactivist en een voormalig presidentskandidaat voor het land Servië. Een andere familielijn betekent dat zij de achter-achter-achternicht is van Samuel Langhome Clemens, wereldwijd bekend onder het pseudoniem Mark Twain. Twain was een humorist, maar velen noemden hem de vader van de Amerikaanse literatuur.

Enkele van zijn meest populaire werken zijn The Adventures of Tom Sawyer en Adventures of Huckleberry Finn, die in de jaren 1800 werden gepubliceerd. Hij gebruikte zijn levenservaringen om de setting van zijn boeken te creëren, toen hij stoombootpiloot werd op de Mississippi en vervolgens mijnwerker in Nevada, maar toen dat jammerlijk mislukte, besloot hij journalist te worden, en in die tijd creëerde hij een korte verhaal dat internationale aandacht kreeg. Zijn humor in schrijven en vermogen tot satire leverde hem lof op van politici, kunstenaars, royalty's en industriëlen.

Grace Van Dien

shane kilcher wiki

Grace is ook de achterachternicht van de bekende stomme filmacteur Harold Lloyd.

Carrière in acteren

Van Dien verscheen voor het eerst op het scherm in de Lifetime reality-show van 2005, getiteld Ik ben met een prinses getrouwd , die het leven volgde van haar vader en zijn vrouw Catherine Oxenberg, die afstamt van de Servische royalty, en in lijn met de opeenvolging van verschillende titels. Ze wordt echter zelf door geen enkele regering als een prinses beschouwd, waardoor de pretentie van de show vals is - ze was geen bloedverwant van Catherine, aangezien ze een kind is uit Casper's eerste huwelijk, met Carrie Mitchum.

Ze debuteerde samen met haar vader in Doornroosje – ook geregisseerd door hem, maar kritisch of commercieel niet goed genoeg, werd ze gecast in Greenhouse Academy , een Netflix-serie gebaseerd op de Israëlische tv-show The Greenhouse, die twee seizoenen werd uitgezonden. Kort daarna werd ze gecast in de film Charlie Says, met Matt Smith als de moordenaar Charles Manson. Een van haar nieuwste projecten is de NBC-serie getiteld The Village begin 2019, maar die werd na één seizoen stopgezet.

Father – Casper Van Dien

Casper is de zoon van een jachtpiloot, en zijn grootvader was een marinier die diende tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Gelukkig nieuwjaar!

Gepost door Casper Van Dien Aan woensdag 31 december 2014

Hij begon zijn acteercarrière halverwege de jaren tachtig, verhuisde naar Los Angeles om acteerwerk te zoeken, en had een reeks ondersteunende rollen in films en series voordat hij de terugkerende rol van Ty Moody in One Life to Live kreeg. Hij ging verder met meer acteerprojecten zoals Beverly Hills, 90210 en Beastmaster III: The Eye of Braxus.

Zijn doorbraakrol kwam in 1997 toen hij werd gecast als Johnny Rico in de sciencefictionfilm Starship Troopers.

Zijn succes in die film leidde ertoe dat hij werd gecast als Tarzan in Tarzan and the Lost City, en in 1999 werd hij gecast in de Tim Burton-film Sleepy Hollow, waarin hij Brom von Brunt speelde. Andere projecten die hij had, waren Cutaway en de kortstondige soapserie Titans. Hij zou ook in de film The Rules of Attraction verschijnen als het personage Patrick Bateman, maar zijn scènes werden later uit de film geknipt. Enkele van zijn nieuwste projecten zijn de YouTube-serie Mortal Kombat: Legacy en Assumed Killer, waarin hij de echtgenoot speelde van een vrouw met retrograde geheugenverlies.

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is er weinig bekend over Grace's romantische relaties, hoewel het gerucht gaat dat ze met Joey Castles aan het daten is, maar ze is officieel nog steeds vrijgezel en richt zich waarschijnlijk op het ontwikkelen van haar acteercarrière. Ze houdt van huisdieren en heeft verschillende honden en katten. Ze houdt ook van kunst, fotografie en tijd buitenshuis doorbrengen.

Net als tal van actrices is ze zeer actief online via accounts op sociale media.

Ze heeft een account op Instagram dat ze gebruikt om persoonlijke foto's te plaatsen en een beetje van haar leven buiten acteren te laten zien. Ze houdt van vintage looks en filters, die ze vaak gebruikt om haar af te schilderen als iemand uit de geschiedenis. Ze promoot ook een aantal van haar recente werk, waaronder publicaties zoals in 1883 Magazine. Ze heeft ook een account op Twitter, waar ze haar werk promoot, terwijl ze ook een paar updates over haar leven geeft en haar pleidooien uitspreekt. Er is ook een account naar haar vernoemd op Facebook, maar het is een fanaccount dat sinds 2018 niet meer is bijgewerkt.

Aanbevolen