Beroemdheden

Greg Gutfeld Wife's Wiki: Elena Moussa Nettowaarde, Hoogte, Bio, Foto's, Ouders

Wie is Elena Moussa?

Elena Moussa werd geboren op 4 mei 1982 in Rusland en is een model, ondernemer en modeontwerper, maar waarschijnlijk het best bekend als de vrouw van auteur en redacteur Greg Gutfeld. Zij is de eigenaresse van de showroom in Moskou, getiteld Moussa Project, waar men merkkleding en accessoires kan huren.

Bedankt @voguemagazine pic.twitter.com/CuWOIO0Me8

— Elena Moussa (@ElenaMoussa) 16 september 2013

De rijkdom van Elena Moussa

Hoe rijk is Elena Moussa? Vanaf begin 2018 schatten bronnen een nettowaarde van $ 2 miljoen, meestal verdiend door succes in haar verschillende inspanningen. Ze kan ook een aanzienlijke hoeveelheid rijkdom hebben via haar man, die een geschat vermogen heeft van $ 4 miljoen, maar naarmate ze haar carrière voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en onderwijs

Elena ontwikkelde al op jonge leeftijd interesse in modeontwerp; ze zou naar een van de meer populaire kunstacademies gaan - Parson School of Design. Daarna ging ze naar het Fashion Institute of Technology in New York City. Haar populariteit als ontwerper is in de loop der jaren gegroeid en ze heeft voor verschillende bekende persoonlijkheden gewerkt, waaronder Mark Rozario, Anastasia Desyatik, Nora Ariffin en Karina Anfilofyeva.

?

Gepost door Elena Moussa Aan dinsdag 4 augustus 2015

Daarna verhuisde ze naar Londen om haar vak verder te verbeteren, en tijdens haar tijd daar ontmoette ze Greg Gutfeld, die bij Maxim UK werkte als tijdschriftredacteur. Ze gingen in totaal drie jaar met elkaar uit, terwijl hun beide carrières doorgingen. Hoewel Elena aanvankelijk geen bekende internationale naam was, zette haar relatie met Gutfeld haar verder in de schijnwerpers. Ze is ook besproken door haar man in het boek Lessons from the Land of Pork Scratchings. Het duo vestigde zich later in de Verenigde Staten, waar zij doorgaat met ontwerpen, terwijl hij zijn werk in het nieuws voortzet, met name als onderdeel van Fox News.

Mijn interieurbeslissingen

Gepost door Elena Moussa Aan Zaterdag 13 juni 2015

Blootstelling vergroten via sociale media

Moussa vond nog meer populariteit toen ze haar ontwerpen en mode begon te delen via social media websites, en ze is actief op de grote social media websites Twitter, Instagram en Facebook. Op Twitter plaatst ze foto's van haar man en plaatst ze ook enkele van haar foto's opnieuw die ze op Instagram laat zien. Ze post ook veel over haar dagelijkse gedachten en mijmeringen. Haar Facebook-pagina is een persoonlijke pagina waarop ze ook enkele van haar dagelijkse inspanningen onthult. De pagina is echter niet vaak bijgewerkt, in tegenstelling tot haar twee andere accounts.

Ik denk dat hij tandarts wordt

Gepost door Elena Moussa Aan Donderdag 16 april 2015

Ze doet veel van haar fotografiewerk via Instagram en sommige van haar modeontwerpen worden daar getoond, vaak door haarzelf gedragen. Ze plaatst ook foto's van haar buurt en enkele van de plaatsen die ze bezoekt. Ook plaatst ze de publicaties en ontwerpen die ze heeft gemaakt op haar pagina. Ze heeft foto's van haar man en haar auto gepost - ze is eigenaar van een grijze Volkswagen die op een paar foto's op Instagram te zien is.

Wie is Greg Gutfeld?

Greg Gutfeld staat bekend om het hosten van verschillende nieuwsgerelateerde shows als onderdeel van Fox News Channel, waaronder Red Eye w/ Greg Gutfeld en The Five. Hij heeft zichzelf beschreven als een libertariër en is dus ook niet-religieus. Hij werd rooms-katholiek opgevoed – en diende zelfs als misdienaar – maar later in zijn leven noemde hij zichzelf een agnostische atheïst. Hij is erg populair geworden door zijn journalistiek, maar heeft ook controverse veroorzaakt, zoals gebruikelijk was bij verschillende nieuwspersoonlijkheden tijdens hun carrière.

Familie, kinderen en relaties

Voordat ze naar het Verenigd Koninkrijk verhuisde, woonde Elena bij haar ouders in Rusland, hoewel er niet veel details over hen zijn vrijgegeven. Ze houdt veel persoonlijke levensgegevens privé, ondanks haar activiteiten met de media, online en haar carrière. Zij en Greg hebben geen kinderen, maar er waren geruchten dat ze plannen hadden om kinderen te krijgen, maar die zijn nog niet bevestigd. Hun huwelijk werd gehouden in aanwezigheid van alleen goede vrienden en familie. Het paar blijft in New York City wonen terwijl ze hun carrière voortzetten.

Kun je mijn navel zien?

Gepost door Elena Moussa Aan vrijdag 12 december 2014

Voordat hij trouwde, waren er talloze geruchten dat Gutfeld homo was vanwege verschillende handelingen die hij in de media heeft gedaan, maar hij sloot al die geruchten af ​​toen hij met Moussa trouwde. Hij heeft over haar geschreven in artikelen en heeft haar schoonheid beschreven in een van zijn boeken.

Lengte- en lichaamsafmetingen

Volgens verschillende bronnen staat Moussa op een hoogte van 170 cm, terwijl haar lichaamsafmetingen 33-24-35 inch zijn. Ze maakt vooral modeontwerpen die ook bij haar lichaamsbouw passen, zoals te zien is op haar social media-accounts.

Aanbevolen