Journalisten

Greg Palkot (Fox News) Wiki Biografie, leeftijd, getrouwd, familie, vermogen

Wie is Greg Palkot?

Greg Palkot werd geboren in Garden City, de staat New York, VS; de werkelijke datum van zijn geboorte is onbekend bij de media. Hij is een journalist, die het best wordt erkend vanwege zijn functie als senior correspondent buitenlandse zaken voor Fox News Channel.

Bekijk dit bericht op Instagram

Afgelopen nacht #NotreDame zal weer leven Vrolijk Pasen

Een bericht gedeeld door Greg Palkot (@gregpalkot) op 20 april 2019 om 06:04 uur PDT

Greg Palkot Netto waarde

Zijn professionele carrière begon in de jaren '80 en zijn vermogen is ~ $ 4 miljoen.

Het vroege leven en onderwijs

Greg Palkot bracht zijn jeugd door in Garden City, New York, waar hij werd opgevoed door zijn vader John en moeder wiens naam niet is onthuld, noch hun beroep. Wat zijn opleiding betreft, ging Greg naar de Garden City High School (New York), en na zijn toelatingsexamen schreef hij zich in aan de Wesleyan University, een particuliere liberale kunstacademie in Middletown, Connecticut.

Carrière

Greg raakte betrokken bij de journalistiek toen hij begon te werken als anker en verslaggever, niet alleen voor internationale maar ook voor de Amerikaanse programma's, die werden uitgezonden op netwerken als CBS, WABC, Financial News Network (nu CNBC) en PBS. Dankzij zijn prestaties heeft Greg drie keer een Emmy Award gewonnen in categorieën als berichtgeving, verslaggeving en hoofdartikels. Hij is ook verschillende keren beloond door de United Press International en Associated Press.

'Gelukkig nieuwjaar.' 'Het is lang geleden.' Smalltalk bij Big Talks. #Noord Korea #Zuid-Korea pic.twitter.com/TSvTvrAJIf

— Greg Palkot (@GregPalkot) 9 januari 2018

Fox News-kanaal

Ongetwijfeld hebben de academische prestaties van Greg hem geholpen de ladder van succes te beklimmen, en in 1998 bracht hij zijn carrière naar een hoger niveau toen hij bij FOX News Channel (FNC) trad en begon te dienen in de positie van correspondent. Hij werd later gepromoveerd en werkt momenteel als een senior correspondent buitenlandse zaken gevestigd in Londen, Engeland . In deze functie heeft Greg onder meer verhalen behandeld als de ISIS-aanvallen, verschillende onderzoeken en het vertrek van het VK uit de Europese Unie. Bovendien heeft hij ook verder gereisd en verhalen over de toenemende spanningen over het verboden nucleaire programma van Noord-Korea, de Arabische lente, de dodelijke tsunami in Indonesië, de oorlogen in Irak en Afghanistan, enz.

Aanval in Egypte

In februari 2011 waren Greg Palkon en zijn cameraman Olaf Wiig... zwaar geslagen bijna dood en opgenomen in het ziekenhuis terwijl ze verslag deden van de onrust in Caïro, Egypte. Voordat ze uit het ziekenhuis werden ontslagen, beschuldigde de militaire politie hen ervan Israëlische spionnen te zijn, maar gelukkig hebben het State Department, de Amerikaanse ambassade in Caïro en de Egyptische ambassade in Washington hun identiteit bevestigd en hun vrijlating verzekerd.

Priveleven

Hoewel hij open is over zijn professionele leven, is Greg precies het tegenovergestelde als het om zijn persoonlijke leven gaat. Het is echter bekend dat hij een getrouwde man is en dat hij kinderen heeft. Zijn huidige woonplaats is in Londen, Engeland.

Aanbevolen