Ankers

Greta Wall (OAN-anker) Wiki Biografie, leeftijd, lengte, echtgenoot, vermogen

Wie is Greta Wall?

Greta Wall is geboren in de VS op 29 januari 1993, in Houston, Texas USA, dus onder het sterrenbeeld Waterman en met de Amerikaanse nationaliteit. Greta kreeg erkenning en werd enigszins populair nadat ze begon te werken als anker voor OAN (One America Network).

Bekijk dit bericht op Instagram

Enige semi-fatsoenlijke flex die ik kon uithalen na het vermoorden van mijn bovenlichaam ??? #FlexTuesday • • • #Fitness #fitchick #fitgirl #fitlife #fitfam #fitspo #fit #workout #girlswhoworkout #girlswholift #girlswithmuscle #sdfitness #sandiegofitness #hardwork #motivated #dedicated #iifym #macros #flexibledieting #motivation #results #progress # transformatie #lifting #bodybuilding #goals #gym #chuzefamily

Een bericht gedeeld door Greta Muur (@gretalynne) op 9 oktober 2018 om 17:59 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Greta praat niet veel over haar ouders - ze groeide op met haar familie die dol was op voetbal kijken en ze keek het met hen - play-offs op zaterdag met haar vader waren iets wat ze niet wilde missen. Ze keken ook samen naar honkbal en gingen naar de wedstrijden, en zo werd Greta's liefde voor sport geboren. Ze heeft ook een zus die nu werkt als officier bij de Amerikaanse marine, na de carrière van hun vader.

Ze droomde er al op jonge leeftijd van om journalist te worden - nadat ze haar middelbare school had afgemaakt, schreef ze zich in aan de Point Loma Nazarene University en studeerde af met een Bachelor of Arts-graad in Broadcast Journalism in 2014. Ze had haar eerste tv-productie genomen klas op de middelbare school en werd meteen verliefd op het vak.

Carrière

In 2014 begon Greta te werken voor NBC 7 San Diego als sportpresentator, wat voor haar een droom was die uitkwam, aangezien ze dat soort baan al sinds ze een klein meisje was. Ze bracht het Padres-honkbalseizoen 2014 en 2015 door met: Dick Enberg , een beroemde omroep die lid is van de Hall of Fame en voor Fox Sports werkte, terwijl ze tijdens het American Football-seizoen ook werkte voor de San Diego Chargers. Ze verliet NBC 7 in 2016 en begon te werken voor het One America Network waarvoor ze nog steeds werkt – tijdens haar eerste jaar daar deed ze vooral verslag van politieke gebeurtenissen zoals de presidentsverkiezingen van 2016, en bracht ze live verslag uit tijdens de voorverkiezingen, de conventies en de hoofdverkiezing. Greta wordt door haar superieuren geprezen voor haar uitstekende presentatie- en productievaardigheden en is tijdens werkdagen om 10.00 uur, 14.00 uur en 16.00 uur op schermen te zien.

Greta Muur

AAN (AAN)

One America News Network of One America News is een van de Amerikaanse betaal-tv-nieuwszenders die op 4 juli 2013 is begonnen met uitzenden en eigendom is van Herring Networks Incorporated. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Diego in Californië, maar het heeft nieuwsbureaus in zowel New York City als Washington D.C. Het netwerk hanteert de slogan 'Your nation, your news'.

Het eerste doel van OAN was om zich te richten op conservatieve doelgroepen, maar ze behandelen nu al het belangrijke nationale en internationale politieke nieuws, terwijl hun belangrijkste talkshows als doel hebben het conservatieve perspectief van de politieke gebeurtenissen in het land te delen. Het dagblad Washington Post zei dat het netwerk het grootste deel van zijn populariteit won nadat het zijn pro-Trump-verslaggeving tijdens de verkiezingen had gedaan - er zijn ook enkele controverses over het netwerk, omdat het ervan werd beschuldigd nieuws te delen dat niet waar was, en het promootte complottheorieën.

Een van de theorieën waarvan OAN werd beschuldigd, was de moord op Seth Rich, een lid van de DNC (Democratic National Committee), die stierf door twee geweerschoten in de rug. Het netwerk ook bood $ 100.000 voor alle informatie die zou kunnen leiden tot de arrestatie van Seth's schutter. Een ander geval van een samenzweringstheorie deed zich voor in februari 2018 toen het netwerk tweette dat een tiener die de schietpartij op Stoneman Douglass High School overleefde, werd geleerd om tegen Trump te praten door zijn vader, die vroeger een FBI-agent was - de tiener antwoordde en beschreef hun theorie als ‘onvolwassen, grof en onmenselijk’. Het is niet verwonderlijk dat Donald Trump Jr. de OAN 'leuk vond'. Ten slotte huurde het netwerk een complottheoreticus Jack Posobiec in als hun politieke correspondent in 2018.

Een nieuwsbericht dat door het netwerk werd gerapporteerd en waarvan later werd ontdekt dat het niet waar was, was dat de Washington Post $ 1.000 bood aan mensen die bereid waren Roy Moore, kandidaat voor de Senaat van Alabama, te beschuldigen van seksueel wangedrag - hun bron was een Twitter-account van een anonieme persoon die al een geschiedenis had van het tweeten van leugens, en die zichzelf identificeerde als een marinemilitair die in 2007 stierf!

Priveleven

Hoewel Greta nogal geheimzinnig is als het gaat om haar persoonlijke leven, zijn er nog steeds enkele dingen die niet onopgemerkt kunnen blijven, waaronder dat Greta getrouwd is met Tyler Easter. Het paar wisselde hun geloften in februari 2017 uit volgens de foto die Greta heeft geüpload op haar Instagram-account en zei dat 'deze laatste 6,5 jaar meer zijn geweest dan ik ooit had kunnen dromen en ik hou ervan om elke dag het leven met je te doen'. Blijkbaar was het paar al een tijdje aan het daten voordat ze besloten man en vrouw te worden. Ze hebben geen kinderen, maar hebben een 'worsthond' genaamd Scarlet, die een deel van het gezin is geworden sinds hij voor het eerst hun deur overstak.

Likes en hobby's

Ook al houdt haar werk haar erg bezig, Greta is behoorlijk actief als ze niet op het station of in het veld is - ze oefent dagelijks en is erg fit, en biedt fitnesscoaching op haar Instagram-account waar je haar kunt zien trainingsprogramma en haar dieetplan. Een ding dat niet veel mensen over Greta weten, is dat ze een geweldige danseres is en al sinds haar derde jaar verschillende stijlen danst, waaronder ballet en latindansen.

Greta heeft een zwak voor veteranen, ze deed ooit een 22 push-up-daguitdaging die was gemaakt om veteranen te eren en het bewustzijn van veteraanzelfmoord te vergroten. Ze adviseert ook alle anderen in vorm om deel te nemen aan dit soort evenementen, omdat het veel kan betekenen voor de veteranenorganisaties.

Uiterlijk en vermogen

Greta heeft lang bruin haar en groene ogen, maar haar lengte en gewicht zijn niet bekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Greta geschat op bijna $ 1 miljoen, wat waarschijnlijk zal stijgen omdat Greta nog steeds erg actief is en langzaam bekendheid verwerft als nieuwsanker.

Gelukkig #NationalLoveYourPetDay ! Hondenmama zijn is het beste ??? pic.twitter.com/Bt0rZDu7tE

— Greta Muur (@GretaLWall) 20 februari 2018

Aanwezigheid op sociale media

Aangezien Greta een nieuwsverslaggever is, vereist haar werk bijna dat ze actief is op sociale mediaplatforms, om het nieuws naar buiten te brengen, zelfs als ze niet op het station is - ze lanceerde haar Twitter account in april 2012 en heeft tot nu toe meer dan 15.500 volgers verzameld en bijna 5.000 keer getweet. Haar Instagram-account wordt gevolgd door ongeveer 1.300 mensen, terwijl ze meer dan 1.200 foto's heeft gepost - je kunt vooral foto's van haar, haar man en hun hond zien. Greta heeft ook een Facebook-pagina, met bijna 2500 fans.

Aanbevolen