Acteurs

Greyston Holt's Wiki, Biografie, Vrouw, Netto waarde, Vriendin, Hoogte

Greyston Holt's Wiki en Bio

Geboren op 30 september 1985 in Calgary, Alberta, Canada, is Greyston Holt vooral bekend als acteur, die meewerkte aan projecten als Bitten en The 100. Greyston, wiens nationaliteit Canadees is , is 33 jaar oud en zijn sterrenbeeld is Weegschaal. Zijn vaardigheden en talent hebben hem in staat gesteld om beroemd te worden, maar er zijn enkele vragen over zijn persoonlijke leven en privégegevens gesteld, en die zullen we in dit artikel beantwoorden.

Bedankt !

Gepost door Greyston Holt Aan dinsdag 21 oktober 2014

Netto waarde

Dus hoe rijk is Greyston Holt vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze acteur een nettowaarde van meer dan $ 7 miljoen, waarbij zijn rijkdom is opgebouwd uit zijn carrière in de acteerwereld. Over zijn bezittingen, zoals voertuigen en huizen, heeft hij niet gesproken, maar hij kan zich uiteraard financieel wel redden.

Etniciteit en achtergrond

Wat betreft de etniciteit van Greyston, hij is blank en heeft bruine ogen en bruin haar, en ziet er goed uit bij evenementen die hij bijwoont, met een fit figuur, wat aangeeft dat hij tijd en moeite steekt in de manier waarop hij zichzelf presenteert. Hij werd geboren in een familie van Hongaarse afkomst en bracht zijn vormende jaren door op Salt Spring Island, British Columbia. Greyston is al sinds zijn vroege jaren kunstgericht en speelde gitaar op de middelbare school en volgde een acteerles voor extra credits, maar realiseerde zich toen dat acteren zijn passie was.

Greyston Holt

Sociale media

Omdat Holt in de entertainmentwereld zit, is hij van nature actief op sociale media, zoals Instagram en Twitter , gebruikt zijn accounts om met zijn fans te communiceren en zijn werk te promoten. Een van zijn meest recente berichten op Twitter was een tweet over zijn werk aan The 100, met de tekst Thank you @cwthe100 fans! Ik moet toegeven dat ik behoorlijk nerveus was voor jullie om mijn vertolking van Kane te zien, maar ik denk dat ik nu beter zal kunnen slapen na het zien van al jullie vriendelijke woorden.

Het was leuk om even in jouw wereld te stappen. Hij deelt vaak posts over zijn andere werk op Twitter, terwijl hij meer persoonlijke dingen deelt op Instagram.

Instagram

Foto's uit zijn privéleven verschijnen op Instagram, waardoor zijn fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Hij heeft onlangs een foto van zijn vrienden op Prevot Island geplaatst en zijn fans lijken van het landschap te hebben gehouden.

Bekijk dit bericht op Instagram

#greystonholt #clay #bitten #darling #photoshoot #hellodarling

Een bericht gedeeld door Greyston Holt Italië (@greystonholtitalia) op 21 augustus 2018 om 12:18 uur PDT

Greyston houdt van reizen en plaatst foto's van zijn vakanties. Begin juni deelde hij een foto van zichzelf in de natuur en zijn volgers lieten talloze berichten achter - De man en de natuur. …. heel mooie foto, schreef een fan.

Relatie status

Ondanks dat hij een publiek figuur is, blijft Greyston geheim over sommige onderwerpen. We weten echter wel dat hij aan het daten is met collega Cristina Rosato, die vaak op zijn sociale media te zien is. Hij is nooit getrouwd en heeft geen kinderen.

Carrière

Greyston maakte zijn acteerdebuut in 2004 , toen hij een kleine rol had in The Sisterhood en daarna werkte aan Perfect Romance, Killer Bash en A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story. Vanaf 2007 was hij een gastrol in een aflevering van Smallville, een veelgeprezen en geliefde tv-serie die het leven volgt van Clark Kent, ook bekend als Superman.

In datzelfde jaar beleefde de acteur zijn grote doorbraak toen hij zich aansloot bij de cast van Durham County, waarin hij gedurende 18 afleveringen Ray Prager Jr. speelde, samen met mensen als Hugh Dillon, Helene Joy en Laurence Leboeuf. In 2012 was Holt een gastrol in een aflevering van Once Upon a Time.

laatste carrière

In de periode daarna werkte de acteur aan films als Lonesome Dove Church, See No Evil 2 en The Christmas Secret, en in 2014 had hij een grote rol, met in de hoofdrol Clayton Danvers in Bitten – de tv-serie volgt het verhaal van een meisje dat probeert haar leven te navigeren tussen een weerwolf en een mens.

Zijn rol vereiste dat hij in de beste vorm was, inclusief deelname aan vechtscènes, en hierover sprak Holt dat hun repetities tussen de acht en tien uur duurden. Het is zo'n nieuwe ervaring en het is een beetje een dans, zei hij. Greyston gaf toe dat hij ook een stuntman heeft, maar voegde eraan toe dat hij het vrij snel oppikte, omdat hij altijd een behoorlijk atletische man is geweest. Ik heb echt geen woede met dat soort dingen, ik bedoel zeker dat ik boos wordt, maar geweld, fysiek geweld, ik heb het niet in mij. Zijn meest recente projecten zijn onder meer The 100, waarin hij Marcus Kane II portretteerde, en Chesapeake Shores.

Aanbevolen