Atleten

Hannah Margaret Selleck's Wiki Biografie, leeftijd, lengte, dating

Hannah Margaret Selleck's Wiki, Biografie en Leeftijd

Hannah Margaret Selleck is geboren op 16 december 1988 in de VS, wat betekent dat ze 30 jaar oud is en haar sterrenbeeld Boogschutter is. Hannah, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als de dochter van acteurs Tom Selleck en Jillie Mack, en staat ook bekend als atleet. Door succesvol te zijn op dat gebied en geboren te zijn uit beroemde ouders, kon Hannah beroemd worden en haar eigen plek in de schijnwerpers hebben, maar het roept ook enkele vragen op over haar vroege leven en privédetails, waar we het verderop in het artikel over zullen hebben. artikel.

bar #mccoolfotografie pic.twitter.com/W2FQvoYg3V

— Hannah Selleck (@HannahSelleck) 28 oktober 2015

Netto waarde

Dus hoe rijk is Hannah Margaret Selleck vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze atleet een nettowaarde van meer dan $ 300.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld. Ze heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar ze is schijnbaar in staat om financieel voor zichzelf te zorgen, en omdat ze werd geboren in een succesvol en gevestigd gezin, kon ze toch stabiel zijn.

Etniciteit en achtergrond

Over haar etniciteit gesproken, Hannah is blank en heeft blond haar en blauwe ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die beschikbaar zijn op internet, heeft ze een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze tijd en moeite steekt in haar uiterlijk. Als het op haar opleiding aankomt, was Selleck een student van de Loyola Marymount University, waar ze communicatie studeerde. Nadat ze was afgestudeerd, werkte ze enige tijd in het bedrijfsleven en liep ze stage bij een bedrijf in Beverly Hills. Echter, na zes maanden daar te hebben doorgebracht, stopte Hannah en keerde terug naar paardrijden.

Hannah Margaret Selleck

Familie

Hannah's moeder is Jillie Mack, de actrice die werkte aan projecten zoals Adventures of Nicholas in Roaring Camp, The Queen's Nose, Tales from the Darkside en Frasier. Hannah's vader is de beroemde acteur Tom Selleck, geboren op 29 januari 1945 in Detroit, Michigan, VS. Selleck maakte zijn acteerdebuut in 1969 , toen hij de rol van Dobie in Lancer kreeg. Tom werkte daarna aan Judd for the Defense, Bracken's World, Magnum, P.I. en Las Vegas. Voordat Tom met Hannah's moeder trouwde, was Tom getrouwd met Jacqueline Ray, een collega-actrice, van 1971 tot zijn scheiding 11 jaar later.

Op 38-jarige leeftijd ontmoette Tom Jillie toen hij aan het filmen was in Londen. Naar verluidt ontwikkelde hij in die tijd een obsessie met de musical getiteld Cats, waarin zijn aanstaande vrouw, Jillie Mack, Rumpleteazer speelde. Toen ze elkaar eindelijk ontmoetten, nam hun relatie snel een vlucht, en ze trouwden in 1987 en kregen Hannah in 1988. Toen hun dochter werd geboren, kregen Jillie en Tom kocht een ranch in Ventura County , en teruggeschroefd op hun carrière om hun kind samen op te voeden. Het paar lijkt nog steeds een gelukkig en voorspoedig leven samen te leiden.

Sociale media

Hannah zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Ze heeft Twitter- en Instagram-accounts en wordt gevolgd door 3.000 op de voormalige en 16.000 op de laatste .

Instagram

Selleck deelt foto's uit haar privéleven op Instagram, zodat haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Ze heeft onlangs een foto van zichzelf gepost met het bijschrift 'bruiloft klaar'! gefeliciteerd met het gelukkige paar @shelbyhaskell @franktesoro hou van jullie !!! Haar volgers leken dol te zijn op de foto, want ze lieten talloze positieve reacties achter en complimenteerden Hannah met haar uiterlijk. Daarnaast deelde ze een foto van zichzelf op haar paard en voegde eraan toe dat ze enthousiast is over haar volgende partnerschap en samenwerking met Melissa Lyn. Selleck houdt van reizen en plaatst vaak foto's van haar reizen en vakanties, en laat ook haar vrienden zien, wat aangeeft dat ze een echte sociale vlinder is.

Bekijk dit bericht op Instagram

#marecrushmonday? Elite

Een bericht gedeeld door Hannah Selleck (@hannahselleck) op 21 januari 2019 om 17:16 uur PST

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, houdt Hannah ervan sommige dingen achter gesloten deuren te houden, waaronder ook haar relatiestatus. Dit bracht velen ertoe te geloven dat ze misschien single is - we weten wel dat ze nooit getrouwd is geweest en geen kinderen heeft, maar wie weet wat de toekomst voor haar in petto heeft. Het enige dat er echt toe doet, is dat ze gelukkig is.

Carrière

Naar verluidt hield Hannah al als kind van paardrijden, schaatsen en dansen, en haar passie voor sport ging door toen ze opgroeide, en ze werd ruiter. Ze nam deel aan tal van evenementen en won een zilveren teammedaille bij de Prix de States in 2005 en nam deel aan het Equitation Championship op Capitol Challenge in 2006. Daarnaast springt Hannah en op dat sportgebied heeft ze deelgenomen aan de Grand Prix niveau en op evenementen zoals het Gucci Masters-toernooi en de Longines Masters in Los Angeles, respectievelijk in 2011 en 2015. Zij is ook werken als paardenfokker .

Over het algemeen heeft Hannah, omdat ze een hardwerkende en getalenteerde jongedame is, beroemd geworden en meer bekendheid in de media gekregen, dus we zijn er zeker van dat er nog meer zal komen voor haar carrière.

Aanbevolen