Beroemde Echtgenoten

Heather Clems Wiki. Wie is de ex-vrouw van Bubba the Love Sponge?

Heather Clems Wiki.

Naar verluidt is Heather Clem op 1 juli 1974 geboren in de VS, wat betekent dat ze 45 jaar oud is en haar sterrenbeeld Kreeft is. Clem, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als model en ex-vrouw van Bubba the Love Sponge, radiopersoonlijkheid en zakenman. Getrouwd zijn met een beroemd persoon zette Heather, wiens meisjesnaam Heather Cole is, in de schijnwerpers. Door de aandacht die ze kreeg, raakten mensen geïnteresseerd in haar vroege leven en vormende jaren, evenals haar liefdesleven en inkomen.

Een verzwaringsdeken & kattenkussen van @Julia_Champ voor Moederdag... BEST.SLEEP.EVER!!! pic.twitter.com/qDI5zd4JW7

— Heather D. Cole (@heatherdcole) 12 mei 2019

Netto waarde

Dus hoe rijk is Heather Clem vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft dit model een nettowaarde van maar liefst $ 500.000, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar carrière in het eerder genoemde veld en uit haar echtscheidingsconvenant. Ze heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen, maar ze lijkt financieel voor zichzelf te kunnen zorgen.

Etniciteit en achtergrond

Over haar etniciteit gesproken, Heather is blank en heeft donkerbruin haar en bruine ogen, wat perfect bij haar huidskleur past. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft ze een fit figuur en zorgt ze goed voor haar uiterlijk, wat aangeeft dat ze tijd en moeite steekt in haar uiterlijk, wat erg belangrijk is voor haar omdat ze een model is. Mensen nemen vaak contact met haar op voor advies over hoe om gewicht te verliezen, aangezien ze ook een fitnessinstructeur is.

Heather Clem

Sociale media

Clem zit op het gebied van entertainment, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Ze heeft Twitter- en Instagram-accounts en wordt gevolgd door 4.000 mensen op het eerste en 2.000 op het laatste. Sommige van haar laatste berichten op Twitter bevatten een Tweet-lezing Stop met het bellen van vrouwelijke goudzoekers. Je hebt geen geld. Daarnaast plaatst Clem vaak diergerelateerde video's en foto's, omdat ze een dierenrechtenactiviste is - dat is een onderwerp dat haar na aan het hart ligt. In augustus 2019 schreef ze gekscherend Wanneer een man met me probeert te praten. De durf.

Instagram

Clem aandelen foto's uit haar privéleven op Instagram, waardoor haar fans een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Ze heeft onlangs een foto van haar dochter Julie geplaatst, met als onderschrift Ongelooflijk trots op deze jonge vrouw. Mensen leken er dol op te zijn toen ze de gelukkige moeder feliciteerden. Daarnaast deelde ze een inspirerende quote van Maya Angelou.

Bekijk dit bericht op Instagram

Zoete dromen 2015???

Een bericht gedeeld door Heather D. Cole (@heatherdcole) op 30 december 2015 om 21:36 PST

Relatie status

Heather trouwde met Bubba de Love Sponge Clem in 2007, maar hun huwelijk was van korte duur toen ze in 2011 scheidden en in de tussentijd waren ze het onderwerp van een controverse over een sekstape van Heather en Hulk Hogan. Begin 2012 meldden talrijke bronnen dat Clem zijn vrouw filmde terwijl ze gemeenschap had met Hulk Hogan, in zijn slaapkamer. Eind 2012 werd een korte clip van de video uitgebracht op de website Gawker. In de genoemde video is te horen hoe Clem Hogan en zijn vrouw vertelt hun ding te doen.

Later in de video is te horen hoe hij zijn toenmalige vrouw vertelt dat, als ze ooit met pensioen moeten gaan, de genoemde video hun ticket is. In oktober 2012 klaagde Hogan het paar aan wegens inbreuk op zijn privacy, en de rechtszaak werd kort daarna geregeld. In de komende periode verontschuldigde Clem zich publiekelijk bij Hulk, die ook Gawker Media aanklaagde. In maart 2016 ontving Hogan $ 140 miljoen door een jury van zes. Later in dat jaar werd echter een schikking van $ 31 miljoen bereikt en vanaf vandaag lijkt alles in orde met betrekking tot deze situatie, aangezien alle partijen blijkbaar verder zijn gegaan. Om je vraag te beantwoorden, is Clem vooral gefocust op haar familie.

Ex man

Bubba the Love Sponge Clem werd geboren als Todd Alan Clem, op 23 april 1966 in Warschau, Indiana, VS, wat betekent dat hij 54 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Stier is. Clem, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als presentator van The Bubba the Love Sponge Show en als zakenman. Daarnaast heeft hij meegewerkt aan Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling en verscheen hij in Adult Entertainment Expo '09, The 2008 AVN Adult Movie Awards: Red Carpet Show en Howard Stern on Demand. Daarnaast acteerde hij kort en had hij drie optredens op dat gebied, in Saints Row en TNA iMPACT! worstelen.

Carrière op radio

Voordat hij beroemd werd, was Bubba een clubuitsmijter. In 199 begon hij 's nachts te werken bij WFLZ-FM en begon hij zijn publiek op te bouwen, dat voornamelijk uit tienerluisteraars bestond. In die tijd tekende hij zijn eerste grote deal en verdiende hij $ 100.000 per jaar. Daarna werkte hij bij WXTB, en in 2008 presenteerde hij twee radioshows en dat duurde een jaar. Zijn team zou een FCC-conforme show uitzenden op WHPT en later op de dag een ongecensureerde show maken op Sirius. In 2011 begon hij met het hosten van een internetshow getiteld Bubba Army Radio. Vanaf vandaag is de show alleen te beluisteren op Twitch.

Aanbevolen