Beroemde Echtgenoten

Heather Deforest Crosby wiki. Wie is de ex-vrouw van Stevene Mnuchin?

Wie is Heather Deforest Crosby?

Heather Deforest Crosby werd geboren in de Verenigde Staten van Amerika en is zowel een filantroop als een yoga-enthousiasteling, maar waarschijnlijk het best erkend als de voormalige echtgenote van Steven Mnuchin, een politicus die dienst doet als de 77eAmerikaanse minister van Financiën als lid van het kabinet van Donald Trump.

De nettowaarde van Heather Deforest Crosby

Hoe rijk is Heather Deforest Crosby? Vanaf medio 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van meer dan $ 100 miljoen, verdiend door succes in haar verschillende inspanningen, maar aanzienlijk verhoogd dankzij haar associatie met en vervolgens scheiding van Mnuchin, die een vermogen heeft dat geschat wordt op meer dan $ 300 miljoen.

Bekijk dit bericht op Instagram

??? Bedankt @pangtography voor de superleuke shoot voor @yumuniverse #yubook2 gisteravond… #Shepherdstown #westvirginia #bestvirginia

Een bericht gedeeld door Heather Crosby (@heathermcrosby) op 5 augustus 2016 om 17:26 PDT

Terwijl ze haar inspanningen voortzet, is het mogelijk dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Er is zeer weinig openbare informatie beschikbaar over Heather. Ze werd opgevoed door haar ouders, maar details over hen, eventuele broers en zussen, haar jeugd en opleiding zijn onbekend. Het carrièrepad dat ze nam was als public relations executive. Ze werkte met het bedrijf Media starten , en bereikte een vice-presidentiële rol bij hen.

Het is een in Santa Monica gevestigd bedrijf dat bekend stond om zijn tijdschrift Launch genaamd, dat zowel op gedrukte als op cd-rom als een schijfmagazine was. Ze hadden ook hun eigen website, maar het bedrijf werd uiteindelijk gekocht door Yahoo! voor 12 miljoen dollar. Voorafgaand aan hun overname hadden ze ook hun eigen internetradioservice, die later werd geïntegreerd in Yahoo! Muziek. Later raakte ze gepassioneerd door yoga en begon ze haar eigen yogakledinglijn. Ze werd ook lid van de raad van bestuur van de Joyful Heart Foundation.

Echtgenoot – Steven Mnuchin

Steven Terner Mnuchin is afgestudeerd aan Yale University, een particuliere Ivy League-universiteit en de op twee na oudste instelling voor hoger onderwijs in de VS. Het is een van de negen koloniale colleges die vóór de Amerikaanse revolutie zijn gecharterd en behoort consequent tot de beste universiteiten ter wereld. De universiteit heeft talloze succesvolle afgestudeerden voortgebracht in de wetenschap, het bedrijfsleven en de politiek, en de school heeft 31 levende miljardairs en vijf Amerikaanse presidenten op haar naam staan.

Na het voltooien van zijn opleiding begon Mnuchin te werken voor de investeringsbank Goldman Sachs, waar hij 17 jaar zou blijven en opklom tot Chief Information Officer. Hij verliet het bedrijf in 2002 en richtte vervolgens verschillende hedgefondsen op. Drie jaar later werd hij voor de volgende 11 jaar lid van de raad van bestuur van Sears Holdings. Nadat het bedrijf failliet ging, werd hij genoemd in een rechtszaak, waarbij het voormalige bedrijf hen aanklaagde voor het strippen van activa tijdens hun ambtstermijn.

Steven Mnuchin

Tijdens de financiële crisis van 2007-2008 kocht hij de residentiële geldschieter IndyMac, herbouwde het als OneWest Bank , en verkocht het later in 2015 aan CIT Group.

Mnuchins carrière in de politiek

In 2016 trad Mnuchin toe tot de presidentiële campagne van Donald Trump en werd hij benoemd tot voorzitter van de nationale financiën. Zijn rol bleek cruciaal te zijn voor het succes van Trump, en het jaar daarop werd hij benoemd tot secretaris van de schatkist bij een stemming van 53 tegen 47 in de Amerikaanse Senaat. Tijdens zijn tijd als secretaris heeft hij zich uitgesproken over de voorgestelde belastinghervormingen, waarbij hij pleitte voor verlaging van de vennootschapsbelastingtarieven; de hervorming zou later de Tax Cuts and Jobs Act worden genoemd.

De wet omvat het verlagen van de belastingtarieven voor bedrijven en particulieren, hoewel velen het bekritiseren omdat het gunstiger is voor bedrijven dan voor individuen en kleine bedrijven.

Hij steunde ook een gedeeltelijke intrekking van Dodd-Frank, dat wijzigingen aanbracht in de financiële regelgeving en de financiële dienstverleningssector na de crisis van 2007 tot 2008. Een van de redenen waarom hij een gedeeltelijke intrekking steunde, was vanwege de complexiteit van de wet. Terwijl hij in een functie als minister van Financiën was, werd hij veel gecontroleerd op het gebruik van overheidsvliegtuigen voor persoonlijk gebruik, en hij was het doelwit van kritiek van veel waakhondgroepen.

Gisteravond ben ik lid geworden @BretBaier @Speciaal rapport om de historische Phase One-overeenkomst met China te bespreken en hoe deze Amerikaanse arbeiders, boeren en bedrijven zal stimuleren. ?? pic.twitter.com/ljOfNvBqu8

— Steven Mnuchin (@stevenmnuchin1) 16 januari 2020

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Crosby in 1999 met Mnuchin trouwde - hij trouwde eerder met Kathryn Leigh McCarver in 1992, maar ze scheidden in 1999. Crosby had drie kinderen tijdens hun huwelijk en werd actief in AZIAM Yoga en in filantropische inspanningen door de jaren heen. Na de overname van IndyMac verhuisde het paar naar een huis van 21.000 vierkante meter in Bel Air, Los Angeles, ter waarde van $ 26,5 miljoen, gekocht zodat hij dichter bij het hoofdkantoor van het bedrijf in Pasadena kon zijn.

In 2014 scheidden de twee zonder veel aandacht, en zonder publiekelijk de reden van hun scheiding te vermelden. Hij trouwde later met actrice Louise Linton, maar er is niet veel bekend over Crosby's leven na de scheiding; de media leken de interesse in haar te verliezen.

Cosby heeft geen accounts op een van de belangrijkste sociale-mediawebsites, waaronder Facebook, Twitter en Instagram. Blijkbaar is er niemand geweest die de moeite heeft genomen om na haar scheiding contact met haar op te nemen om haar huidige inspanningen te bespreken.

Aanbevolen