Journalisten

Heidi Przybyla (MSNBC) wiki biografie, lengte, echtgenoot, familie

Heidi Przybyla NBC Reporter's Wiki en Bio

Heidi Marie Przybyla is geboren op 18 november 1973 , in Alexandria, Virginia, VS, wat betekent dat ze 45 jaar oud is en haar sterrenbeeld Schorpioen is. Heidi, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als journalist en senior politiek correspondent voor USA Today, en als politiek analist voor MSNBC. Omdat ze succesvol is op dat gebied, is ze in staat geweest om beroemd te worden en naam te maken, maar er zijn enkele vragen over haar privégegevens, waaronder haar relatiestatus en vroege en vormende jaren, en we zullen over die onderwerpen praten in Dit artikel.

Bekijk dit bericht op Instagram

BEDANKT @jmbartistry2 en @district_hair voor het samenstellen van dit meisje vanavond!! #girlsgotskills #radio-en-televisiediner.

Een bericht gedeeld door Heidi Przybyla (@hprzybyla) op 14 november 2018 om 15:34 uur PST

Netto waarde

Dus hoe rijk is Heidi Przybyla vanaf begin 2018? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze journalist en politiek analist een vermogen van meer dan $ 2 miljoen, waarbij haar rijkdom is opgebouwd uit haar meer dan twee decennia lange carrière op de eerder genoemde gebieden. Ze heeft echter niet gesproken over haar bezittingen, zoals huizen en voertuigen, maar ze lijkt zichzelf financieel te kunnen onderhouden.

Onderwijs en vroege carrière

Over Przybyla's etniciteit gesproken, ze is van Poolse afkomst, blank en heeft bruin haar, dat ze soms een of twee tinten lichter verft, wat perfect bij haar huidskleur past. Zij heeft bruine ogen. Afgaande op de foto's die op internet beschikbaar zijn, heeft Heidi een fit figuur en ziet ze er goed uit tijdens evenementen die ze bijwoont, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt.

Heidi Przybyla

Als het op Przybyla's opleiding aankomt, was ze een student aan de Michigan State University, en nadat ze was afgestudeerd met een graad in internationale betrekkingen - waaronder een jaar aan de Albert-Ludwigs-Universitat Freiburg in Breisgau, Duitsland - begon ze te werken als verslaggever voor de Washington Business Journal in 1997. Kort daarna begon haar razendsnelle roem toen ze zich aansloot bij Bloomberg, een van 's werelds toonaangevende politieke en financiële netwerken, en diende als hun Witte Huis-reporter. Vervolgens werd ze Senior Political Reporter en Congressional correspondent voor NBC, waar ze tot op de dag van vandaag werkt.

Beroemd worden

Na 16 jaar bij Bloomberg te hebben gewerkt, ging Heidi aan de slag voor USA Today National, als Senior Political Correspondent en consultant. Over haar vertrek bij Bloomberg zei Przybyla dat ze een geweldige carrière had, maar ze voegde eraan toe dat ze enthousiast was om zich aan te sluiten bij USA Today, dat ze beschreef als een geweldige nationale uitlaatklep die politiek serieus neemt. Door in de eerder genoemde functie te werken, kreeg Przybyla meer bekendheid bij het publiek en werd ze verder bekend op dat gebied. Omdat ze echter veel op haar bord had en ambitieus was, ging ze naar NBC News, waar ze nog steeds werkt als nationaal politiek verslaggever.

Gepost door Heidi Przybyla Aan maandag 10 juni 2019

tv-carrière

Heidi maakte haar tv-debuut in 2016, werkend aan meerdere projecten zoals The O'Reilly Factor, America's Election HQ, Fox News Sunday en Media Buzz, die in 18 afleveringen van de laatste te zien waren. Vanaf 2017 werkte de journalist aan Deadline: White House and The Beat met Ari Melber en in 2019 kon het publiek haar zien in Meet the Press. Ze heeft ontelbare tv-optredens gehad en omdat ze hardwerkend, toegewijd en getalenteerd is, geloven we dat er nog meer voor haar zal komen, qua carrière.

De Donald Trump-controverse

Przybyla was een onderwerp van controverse toen ze een reeks tweets schreef waarin ze zich uitsprak tegen Donald Trump, voordat hij de 45epresident van de VS. In de genoemde tweet sprak Heidi zich hard uit tegen de seksistische opmerkingen van Trump. ... de mannen die zeggen dat @realDonaldTrump hot mike is, is hoe jullie allemaal privé praten? Niet mijn vader, broer en man.

Prive leven

Ondanks dat ze een publiek figuur is en een behoorlijke hoeveelheid informatie deelt met haar vrienden, geeft Heidi er de voorkeur aan sommige dingen achter gesloten deuren te houden en geheim te blijven. Op die manier heeft ze niet gesproken over haar relatiestatus, noch heeft ze enige informatie over haar datinggeschiedenis gedeeld, waardoor velen dachten dat ze single is, ondanks de bovenstaande opmerking. Er is absoluut geen informatie over een mogelijke echtgenoot.

Sociale media

Omdat ze actief is in de entertainmentwereld, is Heidi van nature actief op sociale media, die ze gebruikt om haar werk te promoten en om met haar fans te communiceren. Ze is actief op Twitter en Facebook, maar ook op Instagram. Zij heeft 80.000 volgers op de eerste, en sommige van haar laatste tweets bevatten een bericht dat ze RTed, lezen Voordat Jim Clapper DNI werd, werkte hij bijna vijftig jaar bij de Amerikaanse inlichtingendienst en leidde hij persoonlijk twee van de 17 inlichtingendiensten van het land. Ter vergelijking: John Ratcliffe was de burgemeester van Heath, Texas, pop., 8000. Gezien het feit dat ze een politiek analist is, deelt ze veel politiek gerelateerde tweets.

Killin tijd voor de show. Tot snel allemaal op @DeadlineWH ... pic.twitter.com/ymRNZ4BQed

- Heidi Przybyla (@HeidiNBC) 1 april 2019

Instagram

Przybyla is gevolgd door 5.000 mensen op Instagram, en ze plaatst vaak foto's uit haar privéleven, zodat haar fans een kijkje kunnen nemen achter gesloten deuren. Sommige van haar laatste berichten bevatten een foto van zichzelf en Carole King, een Amerikaanse zangeres en songwriter, die ze omschreef als warm en aardig. Ze plaatste ook een foto van zichzelf in een prachtige rode jurk, waar haar fans dol op waren toen ze talloze lieve reacties en berichten achterlieten, die haar uiterlijk complimenteerden. Een persoon vroeg haar voor de grap of ze ooit genoeg kreeg van opmerkingen over haar mooie uiterlijk, en voegde eraan toe: Nou, hier is er nog een: je hebt de mooiste handen die ik ooit heb gezien.

Aanbevolen