Beroemdheden

Heidi Russo Wiki, nationaliteit. Wie is de moeder van Colin Kaepernick?

Heidi Russo Wiki en Bio. Wie is de moeder van Colin Kaepernick?

Heidi Russo – geboren Zabransky – werd geboren in 1969 in de VS, wat betekent dat ze ongeveer 50 jaar oud is, maar we hebben geen informatie over haar exacte verjaardag, dus haar sterrenbeeld is niet beschikbaar. Heidi, wiens nationaliteit Amerikaans is, is vooral bekend als de biologische moeder van Colin Kaepernick, een American Football quarterback in de National Football League (NFL). Ze staat ook bekend als pleitbezorger van Linked Thru Love, dat zich richt op het doorbreken van het stigma rond geboorteouders en adoptie.

Heidi Russo, de biologische moeder van Colin, heeft samen met haar vervreemde zoon de krantenkoppen gehaald door Colin te bekritiseren van...

Gepost door MsVee Washington Aan woensdag 12 juli 2017

Russo werd beroemd en kreeg aandacht in de media door familie te zijn van een beroemd persoon, wat ook vragen oproept over haar eigen leven.

Netto waarde

Dus hoe rijk is Heidi Russo vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze advocaat een vermogen van meer dan $ 200.000, opgebouwd uit haar carrière op verschillende gebieden; ze heeft niet gesproken over haar bezittingen, zoals voertuigen en huizen.

Etniciteit en achtergrond

Heidi is de dochter van Phyllis en James Zabransky, is blank, heeft blond haar en blauwe ogen, en foto's die op internet beschikbaar zijn, laten een getailleerd figuur zien, wat aangeeft dat ze tijd en moeite in haar uiterlijk steekt. Als tiener had ze een relatie met een man van wie ze zwanger werd, maar werd door hem in de steek gelaten voordat ze op 3 november 1987 op 19-jarige leeftijd beviel.

Colin Kaepernick en Heidi Russo

ella ross

Heidi werd nog steeds gesteund door haar ouders, die beloofden haar te helpen, maar ze gaf haar zoon af voor adoptie, omdat ze ervan overtuigd was dat ze niet voor hem zou kunnen zorgen. Haar zoon werd uiteindelijk geadopteerd door Rick en Theresa Kaepernick, die hun biologische kinderen hadden verloren aan hartafwijkingen. Het stel hield contact met Russo en stuurde haar naar verluidt vaak foto's tot hij zeven werd, waarna ze het contact verloren.

Relatie status

Ondanks dat ze een publiek figuur is, is Heidi niet zo happig om veel met de media te delen, maar ze heeft gesproken over haar tienerrelatie. Vervolgens trouwde ze met Heath Russo, met wie ze drie zonen heeft, Michael, Ethan en Alex. Het gezin lijkt samen een gelukkig en welvarend leven te leiden en woont in Denver, Colorado.

Ze werd beroemd toen ze probeerde contact op te nemen met Colin nadat hij een bekende sportman was geworden, maar hij besloot uit de buurt van zijn biologische moeder te blijven, omdat hij naar verluidt zijn adoptieouders niet wilde verraden. Desalniettemin blijft Russo proberen zich te herenigen met haar zoon. Over de keuze die ze maakte, zei ze dat ze spijt heeft van de dingen die ze heeft gedaan, maar er nog steeds sterk van overtuigd is dat ze de juiste beslissing heeft genomen.

Heidi heeft hem zelfs berichten en tweets op sociale media gestuurd.

Een keer bekritiseerde ze hem omdat hij niet stond tijdens het volkslied, met de tweet met de tekst Er zijn manieren om verandering teweeg te brengen zonder respectloos en schande te brengen aan het land en de familie die je zoveel zegeningen hebben geschonken. Sommige mensen waren het met haar eens, terwijl anderen hard spraken over haar daden. Een persoon vertelde haar dat ze moest zwijgen en ze gaf hem op omdat hij half zwart is.

Altijd klaar??

Gepost door Colin Kaepernick Aan dinsdag 3 juli 2018

Een andere persoon schreef dat hij constant te maken heeft met racisme, en dat ze hem niet publiekelijk zou moeten schamen, concluderend We zien waarom hij je niet wil kennen. We hopen dat het goed komt tussen hen en dat ze een oplossing voor hun problemen vinden.

Sociale media

Heidi staat vaak in de schijnwerpers, wat natuurlijk betekent dat ze actief is op sociale media en deze gebruikt om met haar volgers te communiceren, te promoten wat ze doet en zich uit te spreken over onderwerpen waar ze gepassioneerd over is.

Ze wordt gevolgd door 2.700 mensen op Twitter en haar laatste berichten bevatten een tweet over massale schietpartijen. Ze schrijft vaak over politiek en is een republikein en aanhanger van Trump. Heidi is christen en zegt dat haar geloof een belangrijke rol speelt in haar leven.

Carrière

Heidi is vooral bekend als de moeder van Kaepernick, maar wordt in de media erkend als een pleitbezorger van Linked Thru Love. Daarnaast is ze hartverpleegster, wat ze onthuld op haar Twitter-account .

Zoon Colin Kaepernick

Colin Kaepernick werd geboren op 3 november 1987, wat betekent dat hij 31 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Schorpioen is.

Bekijk dit bericht op Instagram

Het KAEPERNICK PICTOGRAM T-SHIRT. Zwart op Zwart. 3M reflecterend. Nu beschikbaar. Link in bio en kaepernick7.com #kaepernickicontee #justdoit ?: @footcandles

Een bericht gedeeld door colin kaepernick (@kaepernick7) op 25 oktober 2018 om 7:00 uur PDT

Colin is vooral bekend als American Football-speler die tijdens zijn professionele carrière voor teams als San Francisco 49ers heeft gespeeld en honderden miljoenen dollars heeft verdiend. Zijn inspanningen op het veld, evenals zijn humanitaire en antiracismeactivist, werden erkend, aangezien hij werd beloond met onderscheidingen zoals GQ Magazine Citizen of the Year, Sports Illustrated Muhammad Ali Legacy Award en Amnesty International Ambassador of Conscience Award. Volgens sommigen verwierf hij bekendheid door te knielen tijdens het spelen van het Amerikaanse volkslied voorafgaand aan de NFL Games - hij is momenteel niet ondertekend.

Aanbevolen