Reality-Tv-Sterren

Heimo Korth's Bio: Nettowaarde, Dochters, Edna Korth, Familie, Inkomen, The Last Alaskans

Wie is Heimo Korth? Bio en Wiki

Heimo Korth werd geboren op 17 april 1955 in Wisconsin, VS, wat betekent dat hij 63 jaar oud is en zijn sterrenbeeld Ram is. Heimo, wiens nationaliteit Amerikaans is , is vooral bekend als een reality-tv-ster die verscheen in The Last Alaskans en Flying Wild Alaska. Dankzij zijn harde werk kon Korth beroemd worden, maar er zijn enkele vragen gesteld over zijn vroege en gezinsleven, evenals zijn inkomen, en deze worden in dit artikel behandeld.

Bekijk dit bericht op Instagram

#thefinalfrontiersman #heimokorth #alaska #arcticnationalwildliferefuge #deepestrespect

Een bericht gedeeld door Sebastiaan (@sebastien9887) op 19 december 2019 om 14:26 uur PST

Netto waarde

Dus hoe rijk is Heimo Korth eind 2019? Volgens gezaghebbende bronnen heeft deze buitenmens en realityster een geschat vermogen van bijna $ 150.000, opgebouwd uit zijn carrière in de eerder genoemde velden. Korth heeft echter niet gesproken over zijn bezittingen, zoals voertuigen en huizen.

Etniciteit en achtergrond

Korth is blank en heeft grijs haar en blauwe ogen, foto's op internet duiden op een fit figuur, waarschijnlijk omdat hij vaak buiten werkt.

Helaas heeft hij niet gesproken over zijn vroege leven, zijn ouders en heeft hij ook geen informatie over zijn opleiding gedeeld.

Edna Korth en dochters

Ondanks dat hij een publiek figuur is, geeft Korth er de voorkeur aan sommige dingen achter gesloten deuren te houden en over sommige onderwerpen geheim te blijven. We weten echter wel dat hij getrouwd is met Edna, met wie hij drie dochters heeft. Edna en Heimo leerden elkaar oorspronkelijk kennen in Yupik, Alaska, toen Heimo daar kwam jagen met de Eskimo's.

Fijne vaderdag aan alle papa's die er zijn!

Gepost door De Heimo Korth Fanclub Aan zondag 18 juni 2017

Zoals ze zeiden, werden ze meteen verliefd en hun eerste dochter werd geboren in mei 1982, en ze hebben nog twee dochters. De familie, waaronder Edna's dochter uit haar vorige huwelijk, lijkt samen een gelukkig, zo niet voorspoedig leven te leiden, te oordelen naar de manier waarop ze zichzelf en hun leven op televisie presenteren. Een persoon op Twitter schreef zelfs dat Heimo en zijn vrouw relatiedoelen zijn, en anderen waren het daarmee eens.

Carrière en de laatste Alaskanen

Korth is vooral bekend van zijn optreden in Surviving Alone in Alaska, een VBS-documentaire waarin hij het leven van hem en zijn gezin liet zien. Daarnaast staat hij bekend om zijn optreden in Flying Wild Alaska, een documentairereeks van Discovery Channel die in 2011 debuteerde en het jaar daarop eindigde. De impact die het maakte op zowel Heimo en zijn familie, als het publiek, blijft echter zichtbaar. De serie toonde ook het leven van een familie uit Unalakleet, Alaska, terwijl zij de hub-operaties uitvoeren.

Heimo Korth

Het heeft drie seizoenen gehad en kreeg een positieve reactie van het publiek. Vanaf 2015 verscheen Korth in The Last Alaskans, die naast de familie Korth nog vier families bevatte. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze behoren tot de laatste mensen die in dat gebied wonen. Geproduceerd door Half Yard Productions, werd de serie uitgezonden op zowel Animal Planet als Discovery Channel - het eerste seizoen had acht afleveringen, het tweede seizoen werd uitgezonden van april tot mei 2016, terwijl het derde en laatste seizoen debuteerde op 22 maart 2019 en eindigde op 17 mei .

Youtube

Heimo is ook te zien op YouTube, aangezien hij te zien is in video's zoals Surviving Alone in Alaska, geüpload door Vice, een wereldwijd bekend entertainmentplatform. De video werd bekeken door 6,4 miljoen mensen die er dol op waren, omdat ze talloze positieve opmerkingen over Heimo achterlieten. Een persoon noemde hem verre van een stereotype, vriendelijk, deskundig en slim en anderen bedankten Vice voor de documentaire. Daarnaast was hij te zien in The Last Alaskans – Nomads and Last Alaskans, I kwam Heimo & Edna tegen op een Caribou Adventure.

Sociale media

Korth is niet actief op sociale media, waardoor het voor zijn fans moeilijker is om contact met hem te houden. Hij heeft echter een aan hem gewijde pagina op Facebook , en mensen erachter delen vaak foto's en informatie uit zijn privéleven, waardoor de fans en supporters een kijkje achter de schermen kunnen nemen. Sommige van hun meest recente berichten bevatten een kleine update over de familie Korth.

Ik heb niet de kans gehad om een ​​tijdje verder te gaan en bij te werken. Heimo en Colby genoten van hun verjaardag op de 17e, ze delen dezelfde verjaardag samen met Colby's andere gramma ook, zo staat in het bericht. Ze deelden een reeks foto's van Edna, samen met het bijschrift Edna was super enthousiast om vanmorgen alle items op te sturen. Hartelijk dank aan iedereen die heeft meegedaan en op haar items heeft geboden. Het genoemde bericht is door 1800 mensen ‘geliked’.

Aanbevolen