Ankers

Hosea Sanders (ABC 7) Wiki Biografie, leeftijd, salaris, drugs. Is hij homo?

Wie is Hosea Sanders?

Amerikaans tv-nieuwsanker Hosea Sanders werd geboren in Arkadelphia, Arkansas, VS op 12 decemberevan juli 1957. Sinds hij in augustus 1994 bij ABC 7 Chicago kwam, heeft hij meerdere verslaggeving gedaan voor sport- en amusementsevenementen, plus het schrijven van nieuws. 'Heart & Soul' - een Emmy Award-winnende serie die het leven van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in Chicago laat zien - vertegenwoordigt zijn meest opmerkelijke werk. Hosea was de gastheer van deze populaire show, evenals van de speciale oudejaarsavond, de Bud Billiken Parade-special en nog veel meer. Hosea is lid van de National Association of Black Journalists, de Chicago Association of Black Journalists en de National Academy of Television Arts and Sciences en is de verbazingwekkende winnaar van 12 Emmy Awards

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Hosea Sanders (@hoseasanders) op 8 mei 2019 om 17:04 PDT

Hosea Sanders Bio: het vroege leven en onderwijs

Een jeugd doorgebracht in het vredige stadje Arkadelphia – waar zijn moeder 21 jaar lang vice-burgemeester was – was gevuld met avonturen, waarbij Hosea de oudste was met vier broers en zussen. Al sinds hij klein was, was schrijven zijn passie, maar hij was Hij dacht er niet aan om te schrijven voor zijn laatste jaar op de middelbare school - hij en het voetbalteam van zijn broer verloren een wedstrijd, en uitgelokt door de beschuldiging van een plaatselijke sportjournalist dat zijn broer de wedstrijd opzettelijk had verloren, schreef Hosea een protestbrief waarin hij zijn ongenoegen uitsprak over de manier waarop zijn broer werd behandeld.

Door op hoog niveau te voetballen op de middelbare school kon hij met een sportbeurs naar de Henderson State University in Arkansas, en het is niet verwonderlijk dat Hosea in 1978 afstudeerde met een BA-graad in communicatie en journalistiek. Tijdens zijn studie liep hij stage bij KMLA, een commercieel radiostation in El Rio, Californië, waar hij muziek speelde, sport aankondigde en nieuwsbulletins schreef.

Hosea Sanders

Carrière en nettowaarde

Kort na zijn afstuderen had hij zijn eerste fulltime uitzendbaan bij KARK-TV, Little Rock. Voor zijn succesvolle carrière in Chicago werkte hij op verschillende tv-stations in Los Angeles, Little Rock en Dallas. Van 1981-1986 had hij de rol van verslaggever en weekendanker bij KDFW-TV. In 1986 verhuisde hij naar Los Angeles, waar hij entertainmentreporter was bij KCBS-TV. Momenteel verankert hij tijdens doordeweekse avonden op WCIU-TV, een onafhankelijk televisiestation in Chicago, Eyewitness News op The U, presenteert hij regelmatig rapporten die van belang zijn voor de gemeenschap van Chicago en behandelt hij belangrijke verhalen over handicaps - Columbia Journalism Review zeer prees zijn verhaal over handicap beat.

Als een van de meest succesvolle tv-nieuwsankers van ABC 7 Chicago, is het geen verrassing dat bronnen zijn nettowaarde vanaf medio 2019 op meer dan $ 2 miljoen schatten.

Afgezien van zijn opmerkelijke carrière, staat Hosea Sanders bekend om zijn activisme, aangezien hij meer dan 100 onderscheidingen heeft ontvangen van verschillende maatschappelijke en maatschappelijke organisaties. Via het Chicago Public Schools Mentoring Program en het NAACP Mentoring Program heeft hij verschillende groepen jongeren in Chicago bijgestaan ​​en is hij actief in het Big Brothers-programma van Alpha Phi Alpha.

Zijn herkenbare gezicht stelde hem in staat om belangrijke initiatieven van ABC-televisie te vertegenwoordigen met betrekking tot het Amerikaanse Rode Kruis Chicago Blood Drive, en de voedselactie in samenwerking met de Greater Chicago Food Depository en de Northern Illinois Food Bank.

We wachten op je - met al het laatste nieuws! Cheryl Burton en meon Eyewitness News op The U!Tonight at 7 on WCIU Ch. 26!(?Jesse Kirsch ABC7)

Gepost door Hosea Sanders ABC7 Aan Donderdag 3 januari 2019

Waar is tv-nieuwsanker Hosea Sanders nu?

Eind 2017 werd bij Hosea Sanders prostaatkanker vastgesteld en werd hij geopereerd. Positieve energie die hij ontving van zijn weldoeners was een van de belangrijkste factoren die zijn herstel hielpen, en in december 2018 verwelkomde ABC7 Eyewitness News Hosea weer aan het werk na zes maanden afwezigheid.

Hij is nu al meer dan 20 jaar een toonaangevend anker van het Chicago TV-nieuws, sinds zijn eerste dagen werd hij begeleid door Linda Yu, een zeer ervaren verslaggever en mede-anker. De sleutel tot een goede journalist voor hem is het vermogen om te luisteren naar wat mensen te zeggen hebben, zonder te oordelen of te classificeren.

recente controverse

Ondanks dat hij geheimzinnig deed over zijn privéleven, maakte Hosea Sanders deel uit van een chantagepoging, toen twee mannen Channel 7 belden en dreigden 'schadelijke foto's' te plaatsen en het vermeende drugsgebruik door Hosea aan het licht te brengen. Beide mannen werden gearresteerd en sindsdien was Hosea niet meer betrokken bij enige recente controverse.

Ondanks dat zijn Facebook-pagina heeft een indrukwekkende 26.000 volgers, Sanders staat erom bekend een zeer privéleven te leiden. Hij heeft geen Twitter- of Instagram-account en er is weinig bekend over zijn relatie of huwelijksstatus, of dat hij kinderen heeft. Dit leidde tot geruchten over zijn seksuele geaardheid, waarbij sommigen dachten dat hij homo is, maar er is absoluut geen ondersteunend bewijs, hoewel hij nooit op de geruchten heeft gereageerd.

Hosea Sanders Lichaamsafmetingen, lengte en gewicht

Het populaire tv-nieuwsanker weegt naar verluidt ongeveer 120 lbs (55 kg), terwijl zijn lengte onbekend blijft. Hij is kaal en heeft bruine ogen. Zijn etniciteitsachtergrond is Afro-Amerikaans.

Aanbevolen