Beroemdheden

Hoe werd ondernemer Tai Lopez rijk? Zijn Wiki: Netto waarde, Vrouw, Hoogte, Familie, Dating, Onderwijs, Bio

Wie is Tai Lopez?

Geboren op de 11eevan april 1977 op een tot nu toe onbekende locatie, Tai Lopez is een 51-jarige blanke ondernemer, financieel adviseur, investeerder, schrijver, eigenaar van een boekenclub en podcaster, misschien wel het best bekend als motiverende spreker en podcaster, dankzij de video's die hij uploadt vaak met als doel de kijkers te stimuleren, waardoor bijna 1,5 miljoen fans worden verzameld in meer dan 40 landen over de hele wereld. Hij heeft tijdens zijn carrière een aantal andere ondernemerssuccessen gehad, waarbij hij een aantal jaren actief was in de soms lucratieve life-coaching business.

Bekijk dit bericht op Instagram

Creativiteit komt voort uit stilte. Ga weg van het lawaai van de moderne wereld om dieper na te denken en je leven in kaart te brengen.

Een bericht gedeeld door Tai Lopez ???????? (@tailopez) op 1 juni 2018 om 12:52 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Er is niet veel informatie over Tai's vroege leven, dus het is niet bekend waar hij opgroeide en wie zijn ouders zijn/waren. Ook, voor zover de media weten, lijkt het alsof hij geen broers en zussen heeft. Toch kan uit sommige van zijn interviews worden afgeleid dat hij al heel vroeg in zijn jeugd ondernemerswensen had. Zoals hij zegt, probeerde hij de tomaten van zijn moeder te verkopen, maar omdat niemand geïnteresseerd was, begon hij limonade te maken en te verkopen vanuit zijn eigen kraam, toen hij nog maar zes jaar oud was. Hij realiseerde zich al snel hoe een verschil in producten de markt kan beïnvloeden, en deze manier van denken stelde hem in staat om later in het leven te bloeien. Hij zei ook dat zijn grootvader zijn grootste inspiratiebron was, en de wijste man die hij kende toen hij een kind was. Dus stuurde hij zijn grootvader van de wetenschapper een brief met de vraag wat het antwoord op het leven is. Hij was teleurgesteld toen hij een antwoord kreeg waarin stond dat het leven buitengewoon gecompliceerd is en dat er geen juiste manier is om er doorheen te gaan. Toch stuurde zijn grootvader hem een ​​dozijn boeken en zei: 'Begin met deze te lezen.' Sindsdien is Tai een fervent lezer. Wat zijn opleiding betreft, is het onbekend naar welke middelbare school en universiteit hij ging, maar het is een feit dat hij een schoolverlater was.

Carrière

Er is geen informatie over Tai's vroege dienstverband, hoewel er zeker wat was, aangezien hij hard werkte om genoeg geld te verdienen om door meer dan 50 landen te reizen en enkele van de mensen te ontmoeten over wie hij las, op advies van zijn grootvader. Op zijn reizen kwam hij in aanraking met een leprakolonie in India, waarna hij ruim twee jaar bij de Amish in de VS woonde. Na deze ervaringen besloot Tai zijn baan op dat moment op te zeggen. Op dat moment realiseerde hij zich dat hij nergens kon wonen, dus trok hij uiteindelijk in bij zijn moeder in Clayton, North Carolina, hoewel ze alleen een stacaravan had. Op dat moment had hij slechts $ 47 op zak, dus pakte de gele pagina's en vond de grootste zakelijke advertentie, nam contact op met de zakenman erachter, naar verluidt Mike genaamd, en bood aan gratis voor hem te werken als hij hem alles zou leren van zijn strategieën. Nadat hij de kneepjes van het vak had geleerd, werd hij uiteindelijk de eigenaar van Elite Global Dating LLC, waarna zijn rijkdom alleen maar groeide. Op dit moment is hij financieel adviseur voor meer dan 20 multi-miljoen dollar bedrijven.

Eenvoudige tips over netwerken in de sectie Opmerkingen….

Gepost door Tai lopez Aan Zaterdag 16 juli 2016

Extra informatie

Er zijn veel interessante weetjes over Tai Lopez; hij is niet alleen een financieel adviseur, maar ook een inspirerende podcaster die de podcast The Grand Theory of Everything runt, terwijl hij ook een YouTube-kanaal heeft met meer dan 1,2 miljoen abonnees, dat meer dan een miljard views heeft getrokken. Hij plaatst ook regelmatig video's op Instagram over verschillende onderwerpen - er is een manier van leven die hij The Good Life noemt, en hij gebruikt deze platforms om zijn kijkers te leren hoe ze het kunnen krijgen, door middel van vier elementen: gezondheid, rijkdom, liefde en geluk . Hij leest nog elke dag een boek en beweert dat dit de manier is om je toekomst op te bouwen zonder zelf fouten te maken.

hou van het leven

Wat betreft de romantische betrokkenheid van de ondernemer, de waarheid is dat hij zelden de tijd heeft om informatie over deze kwestie vrij te geven, omdat hij zich meestal met veel belangrijkere zaken bezighoudt. Toch is het algemeen bekend dat hij momenteel aan het daten is met het in LA gevestigde model Kenna Alastair – het gerucht gaat dat de twee elkaar meer dan vier jaar geleden ontmoetten in de opmerkingen van haar Instagram-bericht. Alle plannen met betrekking tot hun toekomst samen moeten nog worden onthuld door de beroemdheden zelf.

Bekijk dit bericht op Instagram

's Ochtends cardio doen met Kenna. Ik vind het heerlijk om in de heuvels te wonen. Het verdubbelt de verbranding. #cardio #ochtend #oefening #lopen #rennen #verbranden

Een bericht gedeeld door Tai Lopez ???????? (@tailopez) op 20 januari 2015 om 10:40 uur PST

Wat is de nettowaarde van Tai Lopez?

Tai's rijkdom is bijna $ 5 miljoen, en het is bekend dat grote delen van zijn jaarlijkse inkomsten afkomstig zijn van zijn positie als financieel adviseur van de genoemde bedrijven, evenals zijn podcast en YouTube-kanaal. Wat zijn vermogen betreft, is bekend dat hij een herenhuis heeft in Hollywood Hills en dat hij in een zwarte Lamborghini Gallardo rijdt.

Mijn 100 jaar oude oma is de GEIT... pic.twitter.com/awcICUyBMn

- Tai Lopez (@tailopez) 12 maart 2018

Lichaams metingen

Hij is 1,76 m lang, zijn haar is donkerbruin en zijn ogen zijn donkerbruin.

Aanbevolen