Beroemdheden

Hoe stierf de zus van Mark Wahlberg, Debbie Wahlberg? Haar Wiki: Doodsoorzaak, Broers en zussen, Nettowaarde, Familie, Bio

Wie was Debbie Wahlberg?

Geboren als Deborah Ellen Wahlberg op 8 juli 1960 in Boston, Massachusetts, VS, was ze een zus van de beroemde komiek, acteur, producer, zakenman, een voormalig model, rapper en songwriter, Mark Wahlberg. Debbie bleef een groot deel van haar leven buiten de schijnwerpers en omarmde nooit de glitter en glamour die de familie Wahlberg geniet. Zij overleed in 2003.

Het vroege leven, ouders, onderwijs

Debbie werd geboren als zevende kind van Donald Wahlberg, die als bezorger werkte, en zijn vrouw Alma Wahlberg, erkend voor haar werk als bankbediende en verpleegster. Haar moeder is ook bekend als mede-eigenaar van de Wahlburger Restaurant Chain en als een hoofdrolspeler in het reality-tv-programma Wahlburgers van de familie. Debbie's ouders scheidden in 1982 en twee jaar later hertrouwde haar moeder Alma met Mark Conroy. Helaas is er niet veel informatie over Debbie's vroege leven en haar opleiding, omdat ze de meeste van haar persoonlijke gegevens voor het publiek verborgen hield.

Debbie's broers en zussen

Debbie's oudste broer is Arthur Wahlberg, geboren op 17 juni 1963; hij is een acteur, reality-tv-ster en ook timmerman, wereldwijd bekend vanwege zijn verschijning in films als Milkweed in 2013 en In My Mind, hetzelfde jaar. Hij speelde ook in de komische film The Rude, the Mad en the Funny, naast andere rollen.
De volgende in de rij waren Paul en Jim; Paul is ook een acteur, realityster en een chef-kok, en heeft zijn eigen restaurant genaamd Alma Nove. Paul speelde in films als Max Payne (2008) en The Happening (2008), terwijl hij ook een ster is in de tv-realityserie Wahlburgers. Jim is meer gericht op filantropie in plaats van betrokken te zijn bij familiebedrijven, nadat hij met zijn broer Mark toerde om kansarme kinderen te steunen. Hij is een toegewijde echtgenoot en vader en woont met zijn vrouw en kinderen in Zuid-Florida. Er is geen informatie over Debbie's zussen, Tracey en Michelle. Laten we dus eens kijken naar de levens van meer succesvolle leden van de Wahlberg-familie.

Robert Wahlberg

Robert kwam ter wereld op 18 december 1967; hij volgde zijn broers in de entertainmentwereld en speelde ook in verschillende succesvolle films, maakte zijn debuut in de film Southie uit 1998 en verscheen vervolgens in de film The Exchange in 2000. In 2001 speelde hij naast Jeff Bridges in de thriller-dramafilm Scenes of the Crime, terwijl hij in 2002 een kleine rol speelde in de romantische dramafilm Moonlight Mile, met in de hoofdrollen Jake Gyllenhaal, Dustin Hoffman en Susan Sarandon. Hij vervolgde zijn acteercarrière in populaire films als Mystic River (2003), Gone Baby Gone (2007), Contraband (2012) – met zijn broer Mark in de hoofdrol – en The Equalizer in 2014.

Donnie Wahlberg

Donnie Wahlberg werd geboren op 17 augustus 1969 en is het op één na jongste kind; hij heeft zijn leven gewijd aan muziek en ook aan film, en is vooral bekend bij de wereld als het stichtend lid van de populaire jongensband New Kids on the Block. Buiten muziek speelde Donnie in films als The Sixth Sense, de Saw-franchise, en is hij het hoofdpersonage in de tv-dramaserie Blue Bloods, naast vele andere rollen.

Mark Wahlberg

Mark, de jongste van de Wahlberg werd geboren op 5 juni 1972; hij is een muzikant, producer en acteur, bekend van zijn rollen in films als Transformers-franchise, Max Payne (2008), The Italian Job (2003) en Planet of the Apes, naast vele andere rollen. Hij is ook een ervaren muzikant, die de band Marky Mark and the Funky Bunch oprichtte, met wie hij twee studioalbums Music for the People (1991) en You Gotta Believe heeft uitgebracht. In zijn tienerjaren maakte Mark ook deel uit van de New Kids on the Block boyband met zijn broer Donnie, maar verliet de groep al na een paar maanden.

Debbie Wahlberg Carrière en nettowaarde

Debbie bracht haar leven weg van de camera's en wilde niet betrokken zijn bij de showbusiness. Ze leidde een rustig leven en als gevolg daarvan is er geen informatie over wat ze voor de kost deed. Dit staat ook voor haar vermogen, aangezien de bronnen nog moeten bepalen hoe rijk Debbie Wahlberg was op het moment van haar dood.

Weet jij de oorzaak van Debbies dood?

In haar laatste levensjaar had Debbie problemen met haar nieren; volgens doktersrapporten had ze stenen in haar nieren, die een operatie vereisten. De procedure was gepland op 2 september 2003 in een kliniek in Boston; het was maar een routine-operatie, maar halverwege ging het mis toen Debbie een septische shock en een andere infectie in haar bloedbaan kreeg, wat tot haar dood leidde. Debbie stierf op dezelfde dag dat de dochter van Mark Wahlberg, Ella Rae, werd geboren.

Aanbevolen