Acteurs

Hoe ziet 'Stacy's moeder'-meisje Gianna Distenca er nu uit? Wiki Bio, leeftijd

Wie is Gianna Distenca?

Gianna Abbigail Distenca werd geboren in Providence, Rhode Island USA op 15 mei 1989, dus onder het sterrenbeeld Stier en met de Amerikaanse nationaliteit. Ze is een actrice, misschien het best bekend voor haar hoofdrol in de Stacy's Mom-muziekvideo.

Het vroege leven en onderwijs

Gianna is de afgelopen 15 jaar niet onder de aandacht van het publiek geweest, en daarvoor is er niet veel bekend over haar ouders of haar vroege levensjaren. Ze zou haar kinderjaren in verschillende landen hebben doorgebracht, waaronder Mexico, Zwitserland en Italië, evenals in Californië. Ze voltooide haar middelbare school in de VS en ging toen naar de universiteit in Florence, Italië, bekend als SACI, waar ze leerde sculpturen maken en de kans kreeg om met marmer te werken. Ze beweerde dat ze na slechts een paar maanden in Italië terug naar de VS verhuisde en naar de universiteit in Colorado ging, waar ze vrije kunsten studeerde. maar al snel stapte ze over naar een andere universiteit en daarna nog een keer naar het San Francisco Art Institute, waar ze uiteindelijk afstudeerde met een Bachelor of Fine Arts-graad in beeldhouwkunst.

Carrière

Er valt niet veel te zeggen over Gianna's acteercarrière, omdat ze niet zoveel credits heeft. Haar eerste optreden op tv-schermen was toen ze een rol kreeg in de Making the Video korte documentaire muziekgerelateerde tv-serie in 1999, met sterren als Britney Spears, Christina Aguilera, Dave Meyers en vele anderen. Daarna verscheen ze in 2003 in een muziekvideo van de Fountains of Wayne-band genaamd Fountains of Wayne: Stacy's Mom, die haar enigszins beroemd maakte - de video gaat over een jonge jongen die Stacy (Gianna) bij haar thuis uitnodigt, maar de jongen is meer geïnteresseerd in haar moeder dan in haar. Gianna's laatste rol die bekend was bij het publiek was in de korte animatievideo van Senor Crab, die slechts 11 minuten duurt, en over een krab die een zeer waardevolle diamant vindt die op zee verloren is gegaan en die nu wil verzilveren - Gianna leende haar stem naar het Yay Bear-personage.

Gianna zou in Beiroet in Libanon wonen nadat ze de VS in 2013 had verlaten, maar ze lijkt in Londen te zijn komen wonen omdat ze op 17 januari 2019 haar eigen kunstshow had - ze lijkt de film en muziek te hebben verlaten industrie voorgoed, en is momenteel werkzaam als kunstenaar, schilderend en beeldhouwend. Volgens haar Facebook account , Gianna was de directeur van Rubber Diamond Gallery terwijl ze in Californië woonde, en werkte met een niet-gouvernementele organisatie (NGO) genaamd Unite Libanon Youth Project - ULYP in Beiroet.

Gepost door Gianna Dispenza Aan dinsdag 4 oktober 2016

Liedvideo die haar populair maakte

Stacey's moeder poprocknummer werd opgenomen door een Amerikaanse rockband genaamd Fountains of Wayne, en maakte deel uit van hun derde album getiteld Welcome Interstate Managers. Het werd voor het eerst uitgebracht op de radio op 20 mei 2003, terwijl de video werd opgenomen, en werd de eerste single van het album op 29 september 2003 - het nummer werd geschreven door de bassist van de band Adam Schlesinger en de zanger Chris Collingwood. Het idee voor het lied kwam van Schlesinger, omdat hij een vriend had die verliefd was op zijn grootmoeder.

In die tijd was het nummer een groot succes en het leek alsof iedereen ernaar luisterde - het kwam op nummer 21 in de Billboard Hot 100 en was het grootste succes dat de band behaalde. Het nummer was ook populair in Ierland en werd daar in de top 10 van nummers geplaatst. Recording Industry Association of America (RIAA), en een Grammy Award-nominatie voor de Best Vocal Pop Performance, hoewel het niet won.

Stacey's moeder - Rachel Hunter

Stacey's moeder in de videoclip die hen allebei populair maakte, werd gespeeld door het Nieuw-Zeelandse supermodel Rachel Hunter. Ze werd geboren in 1969 en in die jaren van haar carrière slaagde ze erin om op de covers van vele beroemde tijdschriften te verschijnen, waaronder Vogue, Elle, Rolling Stone, Playboy en Cosmopolitan. Ze is van 1990 tot 2006 een keer getrouwd geweest met Rod Stewart, een Britse rockzanger en songwriter - het paar heeft samen twee kinderen.

Rachel heeft haar eigen Website / Blog aangezien ze al geruime tijd op reis is - ze zou meer dan 15 landen hebben bezocht tijdens haar 'Tour of Beauty', en je kunt haar blogposts vinden op haar website.

Bekijk dit bericht op Instagram

JODHPUR ?

Een bericht gedeeld door Rachel Hunter (@rachelhunterx) op 8 april 2019 om 18:36 PDT

Priveleven

Mensen beschrijven Gianna als een vredestichter en van nature een heel kalm persoon. Er wordt gezegd dat ze erg vriendelijk is en altijd klaar staat om haar vrienden, familie en zelfs vreemden te helpen. Ze is een grote fan van muziek en poëzie en beweert in alles schoonheid te kunnen vinden. Er wordt gezegd dat ze helende vermogens heeft, net als massages, acupunctuur en fysiotherapie.

Nadat ze naar Beiroet was verhuisd, veranderde Gianna haar achternaam in Dispenza, geruchten zouden zijn omdat Gianna met iemand trouwde, maar dit werd nooit bevestigd.

Filantropie

Een van de redenen waarom Gianna het leuk vond om in Beiroet te zijn, is dat ze iets kon teruggeven aan de gemeenschap - ze vond het leuk om mensen te helpen en bracht veel tijd door met vrijwilligerswerk in een van de vluchtelingencentra daar.

Gianna Distenca

Uiterlijk en vermogen

Gianna was 13 toen ze verscheen in de muziekvideo die haar beroemd maakte en is nu 29. Ze heeft lang blond haar en blauwe ogen, maar haar lengte en gewicht zijn onbekend.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Gianna geschat op minder dan $ 300.000, en het is onwaarschijnlijk dat het zal stijgen aangezien Gianna de film- en muziekindustrie voorgoed heeft verlaten, hoewel haar artistieke vaardigheden kunnen resulteren in een nieuwe carrière.

Aanwezigheid op sociale media

Gianna was vroeger erg actief op haar sociale mediaplatforms, maar haar Instagram-account is om onbekende redenen al geruime tijd gesloten. Ze heeft een Twitter account dat ze in februari 2015 lanceerde en tot nu toe wordt gevolgd door meer dan 200 mensen, terwijl ze slechts ongeveer 15 keer heeft getweet. Ze heeft ook een Facebook-account met meer dan 1.200 fans die haar volgen.

Gianna heeft ook haar eigen website dat lijkt meer op een portfolio – je kunt haar schilderijen, sculpturen en tekeningen bekijken, maar je kunt ook contact met haar opnemen als je vragen hebt of als je een van haar werken wilt kopen.

Aanbevolen