Beroemdheden

Hoe oud is Aaron Burriss? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendin, vermogen

Wie is Aaron Burriss?

Besteed je je vrije tijd aan het kijken naar grappige YouTube-video's? Als je dat doet, ben je zeker een aantal van Aaron's video's tegengekomen, aangezien hij een YouTuber is en zijn officiële kanaal, Lazyron Studios, meer dan 1,3 miljoen abonnees heeft.

Bekijk dit bericht op Instagram

Ik heb op je gewacht...maar niet op een enge manier...maar op een totaal niet-griezelige manier... ?? ?- @cavitycreep

Een bericht gedeeld door Aaron (@lazyronstudios) op 22 mei 2019 om 9:48 uur PDT

Dus, wil je meer te weten komen over Aaron Burriss, van zijn kinderjaren tot de meest recente carrière-inspanningen, inclusief zijn persoonlijke leven? Zo ja, blijf dan een tijdje bij ons, want we laten je kennismaken met deze prominente YouTube-persoonlijkheid.

Aaron Burriss Wiki: Hoe oud is Aaron? Jeugd en onderwijs

Aaron Burriss werd geboren op 4 februari 1989, en aangezien hij de zoon is van militaire ouders, werd hij geboren in het Clark Air Force Base Hospital in Angeles, de Filippijnen. Hij heeft twee jongere broers, Alex Burriss, die ook een YouTuber is en bekend staat als Alex Wassabi, en Andrew, terwijl hij ook een jongere zus heeft die Mariah heet. Hoewel geboren in de Filippijnen, bracht Aaron het grootste deel van zijn jeugd door in Lexington, Kentucky, terwijl hij ook een paar jaar in Montana woonde. Wat zijn opleiding betreft, ging Aaron naar een privéschool terwijl hij in Kentucky was, maar toen verhuisden hij en de rest van het gezin weer, dit keer naar North Carolina, maar de middelbare school was een nogal slechte ervaring aangezien hij vooral werd gepest vanwege zijn ziet eruit. Op de middelbare school was er niets anders tot zijn laatste jaar toen hij groter en slanker werd. Na de middelbare school schreef hij zich in aan de Universiteit van North Carolina in Charlotte, maar informatie over het al dan niet afronden van zijn studie is niet beschikbaar gesteld.

Aaron Burriss

Carrièrebegin

Al in 2013 startte Aaron zijn YouTube-kanaal Lazyron Studios en presenteerde zich meteen aan de wereld met de video Hoe zorg je voor je hond? , waarin hij zijn idee van het uitlaten van de hond demonstreerde door een heel lang akkoord uit je eigen kamer te gebruiken. Hij heeft nu meer dan 175.000 views op deze video en naarmate de populariteit van deze video toenam, bleef hij nieuwe video's met vergelijkbare inhoud toevoegen. Het aantal abonnees op zijn kanaal heeft nu meer dan 100.000 bereikt en groeit nog steeds.

Stijging naar bekendheid

Terwijl hij doorging met het uploaden van nieuwe video's, begon hij samen te werken met andere YouTubers, waaronder zijn broer Alex Wassabi, vooral voor de video MAN OF STAAL PREMIRE !, die nu meer dan 285.000 views heeft, terwijl de video Hoe zich te ontdoen van de hik? , heeft meer dan 725.000 keer bekeken. In totaal zijn zijn video's nu meer dan 180 miljoen keer bekeken, met enkele van zijn meest populaire, waaronder Hij heeft nog maar 2 jaar te leven , die 7,5 miljoen views heeft, dan Broer Tag , dat meer dan 4,5 miljoen keer is bekeken, en Ice Cold Condom Challenge Prank ft. Alex Wassabi , die ongeveer vier miljoen keer is bekeken, terwijl Smoothie Challenge ft. Wassabi Productions heeft ongeveer 3,5 miljoen views, naast tal van andere video's die hebben geholpen om zijn rijkdom te vergroten.

Wat denk je?
Moet ik dunken? @AlexWassabi of niet?

Lees hier wat er gebeurt ️⬇️ https://t.co/RU46Mv4TKv pic.twitter.com/SzhscGqcHZ

— Aaron Burriss (@lazyronstudios) 23 mei 2019

Aaron Burriss netto waarde

Sinds de lancering van zijn carrière is Aaron behoorlijk populair geworden en zijn succes heeft zijn rijkdom alleen maar vergroot. Dus, heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Aaron Burriss is, vanaf medio 2019? Volgens gezaghebbende bronnen wordt geschat dat het vermogen van Burriss zo hoog is als $ 3 miljoen, wat nogal indrukwekkend is, vind je niet? Ongetwijfeld zal zijn vermogen de komende jaren toenemen, ervan uitgaande dat hij zijn carrière met succes voortzet.

Aaron Burriss Persoonlijk leven, daten, vriendin

Wat weet je over het persoonlijke leven van Aaron? Nou, hij is er niet helemaal open over geweest in de media, maar er zijn een paar details opgedoken. Dus, is hij vrijgezel en met wie is hij aan het daten? Nou, Aaron heeft nogal een datinggeschiedenis gehad. Hij had twee jaar een relatie met de YouTuber Kimmy Dufresne van 2014 tot 2016, en na hun splitsing begon Aaron een romance met Sarah Wolfgang, die ook een YouTuber is, maar beter bekend als lid van de k-popgroep Tahiti. . Helaas duurde hun romance slechts van medio 2016 tot medio 2017, en recentelijk zou Aaron een relatie hebben met nog een andere YouTube-sensatie, Veronica Merrell.

Aaron Burriss Internet Fame

YouTube heeft Aaron beroemd gemaakt en sinds het begin van zijn carrière en de uitbreiding van de sociale mediaplatforms is hij ook beroemd geworden op andere netwerken, waaronder Facebook, Instagram en Twitter. Zijn officieel Twitter-account heeft meer dan 200.000 volgers, met wie hij ook zijn eigen gedachten, interesses en ideeën heeft gedeeld, die je allemaal kunt zien op zijn officiële pagina. Aaron is populair op Instagram ook, met meer dan 645.000 volgers, en heeft dit platform gebruikt om enkele van zijn meest recente inspanningen te delen, maar ook enkele details uit zijn persoonlijke leven. Je kunt Aaron vinden op Facebook , waarop hij net zo'n 2.000 volgers heeft.

Dus, als je nog geen fan bent van deze prominente YouTuber, dan is dit een perfecte kans voor jou om er een te worden, ga gewoon naar zijn officiële pagina's en kijk wat hij van plan is, zowel persoonlijk als professioneel.

Aaron Burriss Hoogte, gewicht

Weet je hoe lang Aaron Burriss is en hoeveel hij weegt? Welnu, Aaron staat op 6ft 4 inches, wat gelijk is aan 1,93m, terwijl hij ongeveer 185lbs of 84kgs weegt. Zijn vitale statistieken zijn niet beschikbaar gesteld aan de media, maar hij heeft een fit figuur, met zwart haar en donkerbruine ogen.

Aanbevolen