Websterren

Hoe oud is Autumn Farrell? Leeftijd, vriendje, zwanger, Wiki Bio

Herfst Farrell Wiki Bio

Autumn Farrell werd geboren in Phoenix, Arizona, VS, op 30 mei 1994, dus onder het sterrenbeeld Tweelingen en met de Amerikaanse nationaliteit - ze is vooral populair vanwege het werk dat ze heeft gedaan voor Sugar Pine 7, een divisie van Rooster Teeth Productions.

Hoe oud is Autumn Farrell?

Autumn is momenteel 25 jaar oud - tot voor kort deelde ze haar exacte geboortedatum niet met het publiek - er zijn veel populaire YouTubers en online persoonlijkheden die geen persoonlijke details over zichzelf hebben gedeeld, zoals hun echte namen en hun datums van geboorte. Sommigen van hen hebben zelfs na jarenlang video's uploaden niet eens hun gezicht laten zien.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Herfst Farrell (@rufhaus) op 30 juni 2019 om 14:55 PDT

Jeugd en vroege leven

Afgaande op het artikel over Roosterteeth.fandom.com , bracht Autumn het grootste deel van haar jeugd door met reizen door Mexico - volgens de Beyond the Pine-podcast bracht Autumn het overgrote deel van die tijd door in een regenwoud in Mexico, omdat haar moeder deel uitmaakte van vele niet-winstgevende organisaties. Ze heeft niet veel over haar ouders verteld, omdat ze heeft geleerd de privacy van anderen te respecteren, maar blijkbaar steunden ze haar idee om te werken en rond te reizen. Ze heeft geen broers of zussen genoemd, dus wordt aangenomen dat ze enig kind is.

Autumn was niet zo geïnteresseerd in studeren op de middelbare school, omdat ze de muren niet leuk vond en niet graag binnen was - ze was en is nog steeds het soort persoon met een vrije geest die buiten wil zijn en op ontdekkingstocht wil gaan. Dit is een van de redenen waarom ze niet kon opschieten met haar leeftijdsgenoten, omdat ze hun levensstijl niet leuk vond en zij de hare niet - er waren geen problemen tussen hen omdat ze er gewoon aan gewend raakten om in elkaars aanwezigheid te zijn . Nadat ze was afgestudeerd aan de middelbare school, besloot Autumn niet naar de universiteit te gaan, maar zich te concentreren op haar online carrière.

Herfst Farrell

De carrière van de herfst online

Autumn lanceerde haar carrière toen ze begon te werken voor lokale tv-advertenties in Phoenix, verantwoordelijk voor het bewerken van hun video's. Ze was er nooit blij mee om te lang op één plek te blijven, dus verhuisde ze na die baan naar Los Angeles en begon te werken als video-editor voor SourceFed - dat werkte niet goed omdat SourceFed werd geannuleerd, wat leidde tot herfstwerk voor Group Nine Media als hun redacteur.

Ze maakte ook niet al te lang deel uit van Group Nine Media, zoals Steven Suptic, de oprichter van de Suiker Pine 7 kanaal van Rooster Teeth, haar ingehuurd om te helpen bij het bewerken van zijn Alternative Lifestyle-video's, toen zijn kanaal nog Steven Suptic Experience heette. Het duurde niet lang voordat Autumn deel uitmaakte van het hoofdteam, omdat haar vaardigheden al snel werden opgemerkt - niet alleen dat, maar ze begon ook in hun video's te verschijnen en verscheen vervolgens in bijna alle video's van het tweede seizoen. Begin 2018 keerde ze echter terug om zich meer te focussen op videobewerking.

Met dank aan Rio Silas McDowell voor het hebben van mij als Director of Photography tijdens zijn shoot Lucky Day! Foto door Christopher Walag

Gepost door Herfst Farrell Aan Donderdag 11 juni 2015

Op 24 januari 2019 maakte Autumn officieel dat ze Sugar Pine 7 zou verlaten. Hoewel ze het team verliet, verklaarde ze dat ze nog steeds voor de Rooster Teeth zou werken als hun video-editor - ze werkt momenteel in hetzelfde kantoor in Californië, en geruchten suggereren dat ze video-editor gaat worden voor Binnen gamen , een andere divisie van Rooster Teeth, gericht op gamingnieuws.

Persoonlijk leven en relaties

Autumn heeft niet veel gedeeld over haar liefdesleven, omdat ze haar persoonlijke zaken liever voor zichzelf houdt. Ze kondigde echter in november 2017 aan dat ze een relatie had met Bruce Greene, die lid is van de divisie Funhaus of Rooster Teeth. Het is niet bekend of de twee nog steeds samen zijn, maar aangezien er geen sprake is geweest van een scheiding, zijn ze zeer waarschijnlijk nog steeds aan het daten.

brucey & herfst: VEGAS EDITION (ik heb de editie verkeerd gespeld in mijn laatste tweet, want het is slecht voor de hersenen) pic.twitter.com/zbg8PXFGkD

— Herfst Farrell (@_rufhaus) 16 juni 2019

Behalve Bruce heeft Autumn niet gesproken over andere vriendjes met wie ze voor hem uitging. Ze zou voor Bruce een jaar een relatie hebben gehad met een gamer en een YouTuber, maar dit is niet bevestigd door de populaire video-editor.

Afgaande op haar verklaringen en haar sociale media-accounts, is Autumn nog steeds aan het daten met Bruce Greene, is ze niet getrouwd en heeft ze geen kinderen.

Vrolijke Matthews

Hobby's en andere interesses

Autumn is een enorme fan van stranden, dat is dankzij haar Instagram-account makkelijk af te leiden. Ze luistert graag naar muziek en door deze passie heeft ze geleerd hoe ze... piano spelen en kan ook meezingen. Ze is een grote dierenliefhebber en heeft een hond genaamd Mimi die haar eigen Instagram-pagina heeft – Autumn houdt ook van lezen, maar geeft de voorkeur aan gedichten boven verhalen.

Autumn houdt van eten en reizen, en deze twee dingen werken perfect samen – ze zorgt echter nog steeds voor haar gewicht, hoewel niet te veel. Ze bewerkt niet alleen gamevideo's, maar is ook een gamer, maar ze is niet zo goed als de andere Rooster Teeth-leden.

Uiterlijk en vermogen

  • De herfst is 25 jaar oud
  • Lang bruin haar
  • bruine ogen
  • Ze is een fan van tatoeages en heeft er een paar op haar lichaam geïnkt.
  • Nettowaarde is ~ $ 600.000 vanaf medio 2019, grotendeels verdiend door haar baan bij Rooster Teeth Productions

Herfst Farrell

Leuk weetje

Autumn heeft Alfredo's voornaam op een van haar billen getatoeëerd om reclame te maken voor de Streamys-show, die uiteindelijk de prijs voor Show of the Year won.

Aanwezigheid op sociale media

  • Twitter gemaakt in maart 2014; 92.000 volgers; ~2400 keer getweet
  • Instagram wordt gevolgd door ~ 95.000 mensen; ~520 foto's geüpload
  • Autumn heeft ook geprobeerd een YouTuber te worden – ze lanceerde haar YouTube-kanaal op 26 september 2011 en er zijn momenteel bijna 3.000 mensen geabonneerd, wat ook 33.000 weergaven telt van de enkele video die ze erop heeft geüpload, getiteld Mat schilderij video , geüpload op 3 maart 2016.

Aanbevolen