Beroemdheden

Hoe oud is Bryce Hall? Wiki Biografie, leeftijd, dating, vermogen. Is hij homo?

Wie is Bryce Hall?

Bryce Hall werd geboren op 14 augustus 1999 in Ellicott City, Maryland, VS, en is een persoonlijkheid op sociale media, die waarschijnlijk het best wordt herkend door het plaatsen van verschillende foto's op zijn officiële Instagram-account. Bryce staat ook bekend als actief op Vine-, Musical.ly- en YouTube-platforms.

Bekijk dit bericht op Instagram

20 voelt goed

Een bericht gedeeld door Bryce Hall (@brycehall) op 14 aug. 2019 om 15:56 PDT

Bryce Hall Netto waarde

Is meer dan $ 500.000, verdiend online, onder meer door de verkoop van zijn eigen merchandise genaamd Bryce Hall and Chill.

Het vroege leven en onderwijs

Wat zijn opleiding betreft, schreef Bryce zich na toelating van de Maryland High School in aan de Columbia University School of General Studies.

Bryce Hall

urijah faber vrouw

Carrièrebegin

Over de carrière van Bryce gesproken, die begon eind 2014, toen hij deel ging uitmaken van de sociale-mediascene. Door verschillende foto's van hemzelf en foto's met zijn vrienden te posten, trok Bryce al snel de aandacht van het publiek. Zijn grote doorbraak kwam echter na het delen van lip-gesynchroniseerde nummers via applicaties als Musical.ly (nu bekend als TikTok) en Vine, toen zijn video's meer aandacht kregen en het aantal abonnees gestaag groeide dankzij zijn talent en interacties met zijn fans. Gedurende deze tijd werkte hij samen met verschillende andere internetpersoonlijkheden zoals Kyle Stewart en Loren Beech.

Rise to Fame als YouTuber

In februari 2015 lanceerde Bryce zijn officiële titelloze YouTube-kanaal l, waarop hij verschillende video's, challenge-video's, Q&A-sessies, grappen en vlogs uit zijn privéleven begon te posten, waardoor zijn populariteit verder toenam. Dus hij heeft tot nu toe bijna 800.000 abonnees verzameld, terwijl zijn video's in totaal meer dan 58 miljoen views hebben, wat een aanzienlijk bedrag aan zijn nettowaarde bijdroeg. Enkele van zijn meest populaire video's zijn 7 Second Challenge w/ Jacob Sartorius en Mark Thomas met meer dan 5 miljoen views, EXTREME WOUD YOU RATHER ft Jackson Krecioch Mikey Barone & Dylan Geick, die bijna drie miljoen heeft, en SPIN THE BOTTLE ( OF DARES ), met meer dan 1,6 miljoen views.

Andere sociale media-accounts

Officieel Instagram account met meer dan 1,4 miljoen volgers, evenals zijn officiële Twitter account, met meer dan 380.000 fans.

Controverse

Dankzij zijn populariteit selecteerde de sociale tour en het managementbedrijf Press Play Bryce uit vele andere succesvolle social media-persoonlijkheden om deel te nemen aan de Press Play Tour in augustus 2015. Hij werd echter al snel eruit gezet omdat hij zich niet aan de regels hield, en omdat zijn gedrag maakte sommige meisjes ongemakkelijk. Naderhand plaatste hij op Twitter dat hij zou verduidelijken wat er werkelijk was gebeurd, maar hij gaf geen informatie over het incident, hoewel andere mensen zeiden dat hij behoorlijk fatsoenlijk was tijdens de tour.

mijn tong past bij mijn outfit ? shoutout naar @boohoomanofficial omdat ze mijn stijl altijd scherp houden.. Tag een vriend

Gepost door Bryce Hall Aan zaterdag 5 januari 2019

Persoonlijk leven: is hij homo?

Als we het over zijn persoonlijke leven hebben, er waren veel geruchten dat hij homo is vanwege de foto waarop hij en Mikey Barone shirtloos waren tijdens het douchen. Hij is echter hetero en heeft al een tijdje een relatie met Elle Danjean, die ook betrokken is bij de entertainmentindustrie als ster en danser op sociale media - het paar plaatst regelmatig hun foto's. Zijn huidige woonplaats is in Los Angeles, Californië.

Hoe oud is Bryce Hall? Uiterlijk en vitale statistieken

  • Geboren in 1999 (19 jaar oud)
  • Kort donkerbruin haar
  • Donker bruine ogen
  • Hoogte is 5ft 8in (1,75 m)
  • Gewicht ~145lbs (66kg)
  • Bryce is Amerikaans
  • blanke etniciteit

Aanbevolen