Acteurs

Hoe oud is Dafne Keen uit Logan? Wiki Bio, leeftijd, vermogen, ouders

Wie is Dafne Keen?

Dafne Keen Fernandez werd geboren op 4 januari 2005 in Spanje en is een actrice, vooral bekend van haar rol in de film Logan uit 2017 waarin ze het personage Laura Kinney / X-23 speelde. Ze speelde ook in de tv-serie getiteld The Refugees als het personage Ana Ani Cruz Oliver.

Bekijk dit bericht op Instagram

Fijne kerstdagen allemaal!!! Ik wilde een van mijn familietradities delen, namelijk om een ​​oude boom of tak als kerstboom te gebruiken die er net zo mooi uitziet als een verse boom en niet gekapt hoeft te worden... ps: dit jaar heb ik wat donkere materialen van hem aangebracht in mijn boom eens kijken of je ze kunt spotten...

Een bericht gedeeld door Dafne Keen (@dafnekeen) op 24 december 2018 om 15:30 uur PST

Het vermogen van Dafne Keen

Hoe rijk is Dafne Keen? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van $ 300.000, verdiend door een relatief korte maar succesvolle carrière als actrice. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen en is dankzij haar werk talloze andere keren genomineerd. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Vroege leven en carrière

Dafne werd geboren in een familie die bekend was met de entertainmentindustrie, aangezien haar moeder Maria Fernandez Ache zowel schrijver als theaterregisseur is, terwijl haar vader de Britse acteur Will Keen is. Zij is tevens de achterkleindochter van de 6eEarl Howe Edward Curzon die bij de marine diende voordat hij een prominente politieke persoonlijkheid in het Verenigd Koninkrijk werd.

In 2014 trad ze in de voetsporen van haar vader en begon ze met acteren carrière en naast hem verschijnen als Ani in de televisieserie The Refugees. Het verhaal volgt een plattelandsgemeenschap die vluchtelingen uit de toekomst ontmoet die in het heden onderdak zoeken; ongeveer drie miljard mensen uit de toekomst reisden naar het heden om te ontsnappen aan een dreigende wereldwijde ramp veroorzaakt door een virus. Ze speelt de dochter in de familie Cruz waar het verhaal om draait. Het seizoen werd uitgezonden voor in totaal acht afleveringen, waarmee het verhaal in die tijdspanne werd opgelost.

Dafne Keen

Carrière Prominentie - Logan

Hoewel Keen maar een klein beetje aandacht verdiende voor haar rol in The Refugees, zou deze status niet lang bij haar blijven, aangezien ze twee jaar later haar doorbraakrol bereikte toen ze werd gecast in de film getiteld Logan als het personage Laura, gebaseerd op het Marvel Comics-personage met dezelfde naam. De film wordt genoteerd als de laatste met Hugh Jackman als het X-Men-personage Wolverine, en de laatste solo Wolverine-film onder zijn naam. De film is geïnspireerd op de stripverhaallijn Old Man Logan en speelt zich af in een sombere toekomst waarin een zieke Charles Xavier en een bejaarde Wolverine mutant Laura moeten vervoeren en haar moeten redden van een gemene groep genaamd de Reavers.

De film kreeg veel lovende kritieken vanwege het schermspel en het acteerwerk van de drie hoofdpersonen, en lof voor de toon, het thema, de actiescènes en het vertrek uit traditionele superheldenfilms. Het is een van de best beoordeelde films van de X-Men-serie, en velen beschouwen het als een van de beste superheldenfilms aller tijden, en zijn genomineerd voor een Academy Award voor beste bewerkte scenario. Het is ook de vijfde meest winstgevende R-rated film na Deadpool, The Matrix Reloaded, Deadpool 2 en It. Na Logan begon Dafne te werken aan de avonturenserie getiteld Zijn donkere materialen , gebaseerd op de nieuwe serie met dezelfde naam, uitgezonden door HBO en heeft de opdracht gekregen om ten minste twee seizoenen te draaien.

Vader – Will Keen

Dafne's vader Will heeft deelgenomen aan tal van Britse theaterproducties. Enkele van zijn kredieten zijn The Arsonists, Kiss of the Spider Woman, Man and Superman en The Rubenstein Kiss. Hij heeft ook aan verschillende populaire televisieprojecten gewerkt, waaronder Sherlock, The Impressionists, Midsomer Murders en Wolf Hall.

Zijn filmwerk omvat Nine Lives of Tomas Katz, en hij werkte onlangs aan de Netflix-show getiteld The Crown, waarin hij de oude kabinetschef van de koningin Michael Adeane speelde, en samen met haar dochter in de televisieversie van His Dark Materials, gebaseerd op de boekentrilogie geschreven door Philip Pullman, die zal verschijnen als Father Macphall. Naast zijn werk in het Verenigd Koninkrijk heeft hij ook projecten gedaan in Spanje, voor Spaanse toneelstukken waaronder Romeo y Julieta, Cuento de Invierno (The Winter's Tale) en Traicion (Betraya)l, evenals opnames in samenwerking met Spaanse componisten.

Ik en meneer Tiddles pic.twitter.com/Qklwv2NBmu

— Will Keen (@WillKeen5) 31 maart 2019

Priveleven

Voor haar persoonlijke leven is de veronderstelling dat Dafne Keen op 14-jarige leeftijd nog moet genieten van de geneugten van romantische relaties. Ze is nog jong en gericht op het ontwikkelen van haar acteercarrière.

Net als tal van acteurs, is ze zeer actief online via accounts op grote sociale-mediawebsites, op websites zoals Twitter en Instagram. castleden zoals Hugh Jackman, die ze haar vader op het scherm heeft genoemd vanwege hun samenwerking. Ze heeft ook een Twitter-account waarop ze iets plaatst over haar werk achter de schermen, evenals enkele van haar recente optredens. Het afgelopen jaar heeft ze aan His Dark Materials gewerkt, hoewel er grote hiaten zijn tussen haar berichten, voornamelijk vanwege het feit dat ze bezig is met filmen. Ze leerde vloeiend Spaans spreken dankzij de lessen van haar moeder. Er zijn ook pagina's van haar op andere websites, maar dit zijn voornamelijk fanpagina's die aan haar zijn gewijd en niet rechtstreeks door haar worden beheerd.

Aanbevolen