Acteurs

Hoe oud is Dan Avidan? Wiki Bio, leeftijd, vermogen, ouders, zus, vermogen

Wie is Dan Avidan?

Leigh Daniel Dan Avidan werd geboren op 14 maart 1979 in Springfield, New Jersey, VS. Hij is een muzikant, acteur, internetpersoonlijkheid, komiek en zanger, vooral bekend van het optreden onder de artiestennaam Danny Sexbang, als de helft van het muzikale komedieduo Ninja Sex Party naast Brian Wecht.

Bekijk dit bericht op Instagram

Joe en ik hebben eindelijk de rotsbedevaart gemaakt om de herdenkingsboom van Peter Steele in Brooklyn te zien. Hij was de leadzanger van Type O Negative, een van onze favoriete bands die opgroeide. Mis je Piet. Je was uniek in zijn soort!

Een bericht gedeeld door En (@danny__avidan) op 1 april 2019 om 15:30 uur PDT

Het vermogen van Dan Avidan

Hoe rijk is Dan Avidan? Vanaf begin 2019 informeren bronnen ons over een vermogen van $ 3 miljoen, verdiend door succes in zijn verschillende inspanningen. Hij heeft ook deelgenomen aan de webserie Game Grumps samen met Arin Hanson, en is lid van de op videogames gebaseerde comedy-muziekband Starbomb. Naarmate hij zijn carrière voortzet, wordt verwacht dat zijn vermogen ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven, onderwijs en carrièrebegin

Dan is van Israëlische en Amerikaanse afkomst – zijn vader diende in de Yom Kippur-oorlog voordat hij naar de VS verhuisde waar hij Dans moeder ontmoette. Hij groeide op samen met een jongere zus in Springfield, waar hij naar de Jonathan Dayton High School ging, waar hij in 1997 afstudeerde.

Daarna schreef hij zich in aan de Boston University, met de bedoeling een reclamecarrière na te streven. Tijdens zijn laatste jaar aan de universiteit deed hij mee aan een uitwisselingsprogramma voor studenten waardoor hij naar een satellietcampus van de Tufts University in Talloires, Frankrijk, kon gaan, waar hij botanie en epidemiologie studeerde. Na zijn afstuderen reageerde hij op een Craigslist-advertentie die hem ertoe bracht om zich aan te sluiten bij de onafhankelijke rockband The Northern Hues, gevestigd in Philadelphia, waar hij zijn uitstapje in de muziekindustrie en werd ook de leadzanger en leadsongwriter van de groep. Ze brachten een titelloze EP en een opgenomen live-track uit, maar de band ging halverwege 2005 uit elkaar vanwege creatieve meningsverschillen en persoonlijkheidsconflicten.

Dan Avidani

Ninja-seksfeestje

In 2006 vormde Avidan het alternatieve rockduo Skyhill waarvan hij de leadzanger was, en ze brachten een volledig album uit genaamd Run With the Hunted, maar gingen twee jaar later uit elkaar om nieuwe projecten te proberen. Daarna volgde hij lessen bij het Upright Citizens Brigade Theatre, waar hij improvisatie en verhalen vertellen studeerde. Tijdens zijn tijd daar, voorzag hij een nieuw muzikaal project en ontmoette later muzikaal leider Brian Wecht. Het duo vormde Ninja-seksfeestje , waarbij de naam van de band is gebaseerd op hun drie favoriete dingen; hij creëerde het personage Danny Sexbang en Wecht creëerde Ninja Brian.

Ze werden aanvankelijk populair na een optreden in de comedyshow Stripped Stories en werden geïnspireerd door werken van The Lonely Island en Flight of the Conchords. De band gaat over een Joodse superheld en zijn beste ninjavriend, die tevergeefs proberen vrouwen te versieren. Ze hebben samen verschillende singles en studioalbums uitgebracht, waarvan er verschillende de Billboard-hitlijsten bereikten. Ze maakten ook hun live televisiedebuut in de late night talkshow getiteld Conan, en traden op op verschillende filmfestivals, waaronder SXSW en Dragon Con.

Videogame-inspanningen

In 2013, Game Grumps co-creator Arin Hanson nodigde Dan uit om Jon Jafari te vervangen nadat hij zijn functie als co-host van de webserie had verlaten. De twee werkten eerder samen aan een geanimeerd project, maar zijn eerste optreden kreeg een negatieve reactie omdat fans nog steeds wilden dat Jafari de show zou hosten. Uiteindelijk kreeg hij acceptatie bij het team en werd hij ook de co-host van Steam Train waarin hij pc-games speelt, in tegenstelling tot consolegames van Game Grumps. Hij heeft ook andere shows op hun platform gehost en blijft bij het team.

Hij vormde ook de zijband genaamd Starbomb, naast Hanson en Wecht. De band schrijft parodienummers over videogames, waarbij de provocerende stijl van Ninja Sex Party wordt gecombineerd met videogamehumor geschreven door Hanson. Ze hebben twee succesvolle albums uitgebracht en wonnen terrein op verschillende Billboard-hitlijsten. In 2015 probeerde hij acteren en werkte hij aan de YouTube-premium comedy-webserie genaamd Good Game, waarin hij een eSports-coach speelt, en zijn optreden werd goed ontvangen door critici. Een van zijn recente projecten is de geanimeerde televisieserie Mighty Magiswords, die werkt aan het themalied van de show.

Wie heeft ooit deze foto van mij gekregen, bedankt pic.twitter.com/JupUtQZRII

- Danny Avidan (@DannyNotSoGrump) 9 december 2014

Priveleven

Voor zijn persoonlijke leven is er niet veel bekend over Avidans romantische relaties uit het verleden. Ondanks al zijn bekendheid door middel van muziek en zijn werk op YouTube, heeft hij niet veel over zijn persoonlijke leven genoemd, maar heeft hij via een bericht op sociale media bevestigd dat hij een relatie heeft, waarbij hij verschillende foto's plaatste met een meisje genaamd Ashley in het begin. 2019.

Net als tal van muziek- en internetpersoonlijkheden, is hij zeer actief online en heeft hij een account op populaire sociale-mediawebsites zoals Twitter en Instagram. Hij plaatst veel komische foto's op de laatste, samen met throwback-foto's van zichzelf terwijl hij aan het werk is. Hij plaatst ook verschillende foto's van zichzelf samen met zijn vriendin, vaak op reis naar verschillende locaties. Hij heeft een Twitter-account, maar dat is sinds 2014 niet meer actief, maar richt zijn aandacht op zijn werk op YouTube. Hij maakt deel uit van drie kanalen op de website, de muziekkanalen van Ninja Sex Party en Starbomb, en blijft regelmatig bijdragen aan Game Grumps. Hij uploadt twee keer per dag met Hanson, in de hoop zoveel mogelijk nieuwe videogames te coveren.

Aanbevolen