Ankers

Hoe oud is Hollie Strano? Wiki Bio, leeftijd, echtscheiding, verloofd, lengte, salaris

Wie is Hollie Strano?

Hollie werd geboren in Lyndhurst, een oostelijk deel van Cleveland, Ohio, VS, op 3 december 1972, dus onder het sterrenbeeld Boogschutter; ze heeft de Amerikaanse nationaliteit en volgt de christelijke religie. Ze is vooral bekend als meteoroloog op het WKYC Channel 3 News.

Bekijk dit bericht op Instagram

Gelukkig zijn gaat nooit uit de mode — @lillypulitzer ??✌️

Een bericht gedeeld door Vreemde Hollie (@holliestrano) op 17 april 2019 om 7:17 uur PDT

Het vroege leven en onderwijs

Hollie is de oudste van drie kinderen - haar broer is Mike terwijl de naam van haar zus Stephanie is - haar broer is een getrouwde man en heeft drie kinderen. Hollie verhuisde tussen drie scholen die allemaal religieus waren - Saint Clare Grade School in Lyndhurst, daarna de Notre Dame Cathedral Latin School, en studeerde af aan de Walsh Jesuit School in Chardon. Ze bleef studeren aan religieuze scholen terwijl ze naar de John Carroll University in Ohio ging, waar ze afstudeerde met haar bachelor in meteorologie - ze wilde hier niet stoppen en verhuisde daarom naar de Mississippi State University waar ze haar Weather Association Seal-certificaat behaalde , waardoor ze kon werken als weersvoorspeller voor een van de populaire tv-stations.

Carrière

Hollie begon te werken bij het WKYC TV-station in Cleveland. Het duurde niet lang voordat mensen haar accepteerden en haar leuk vonden, omdat ze een goede stijl heeft om verslag uit te brengen en aan het publiek te presenteren. Ze wist vooruitgang te boeken in haar carrière en werd uiteindelijk presentator van het anderhalf uur durende liveprogramma getiteld Live On Lakeside Show die wordt uitgezonden op Channel 3 News - zij is de co-host terwijl de hoofdhost Katherine Boyd is. De show vertelt over het leven van de inwoners van Cleveland en over beroemdheden onder hen - het heeft ook een weerbericht, waar Hollie in beeld springt. De sponsors van de show krijgen tijdens dit programma ook wat tijd om reclame te maken voor een aantal van hun producten - de show zelf is een groot succes en kan concurreren met andere populaire shows zoals The Price is Right CBS-show. Hollie heeft samengewerkt met een aantal zeer populaire namen uit deze branche, waaronder Alexa Lee, Michael Estime en Joe Cronauer.

Naast meteoroloog is Hollie ook een uitstekende kok - ze maakt deel uit van een kookshow waarin ze haar lijst met favoriete recepten met haar publiek deelt.

Vreemde Hollie

WKYC TV-station

Het station begon te werken in 1948 toen het WNBK heette, en werd KYW-TV in 1956, en zijn huidige naam in 1965, en is een NBC-filiaal dat in licentie is gegeven aan Cleveland, Ohio, en eigendom is van Tegna Inc. , Ohio met een digitaal HD-signaal - en studio's aan Tom Beres Way die eigenlijk is vernoemd naar de verslaggever die voor zijn pensionering in 2016 lange tijd voor het station werkte.

Persoonlijk leven en likes

Hollie heeft geen geluk gehad als het gaat om haar liefdesleven - ze trouwde met Brian Toohid, die ze ontmoette tijdens haar jaren van studeren aan de Notre Dame, en ging jaren met elkaar uit voordat ze besloten hun huwelijksgeloften uit te wisselen. Hollie beviel al snel van hun dochter Jessica in 2005 en een jaar daarna van hun zoon Grady in 2006. Het ging niet goed tussen Hollie en Brian toen ze in 2011 scheidden, maar ze zouden allebei verantwoordelijke ouders zijn en waren allebei er voor hun kinderen toen ze opgroeiden.

Drie jaar gingen voorbij voordat Hollie weer liefde vond - ze ontmoette de in Florida geboren Alex Giangreco toen ze daar haar vakantie doorbracht in 2010, en ze trouwden op 14 juni 2014 op een van de stranden in Cleveland. Het moeilijkste voor haar was om een ​​jurk te vinden, omdat ze er zoveel probeerde, maar ze niet leuk vond, en uiteindelijk een jurk vond die ze leuk vond en die slechts $ 70 kostte. Ze hadden een viool spelen op het strand in het maanlicht terwijl kaarsen overal om hen heen waren - Hollie beweerde dat dat het meest romantische was dat ze ooit had meegemaakt. Hoewel vrouwen meestal de leiding hebben over het plannen van de bruiloft, was het deze keer iets anders als Alex heeft alles gepland . Ze besloten geen kinderen te krijgen – volgens geruchten komt dit omdat Hollie al twee kinderen had uit haar vorige huwelijk – zij en Alex waren drie jaar getrouwd voordat ze in 2017 uit elkaar gingen. Het lijkt erop dat Hollie sindsdien vrijgezel is, of dat ze had besloten om haar liefdesleven uit de buurt van de publieke aandacht te houden.

Hollie zegt dat ze een vroege vogel is (dat moet wel, aangezien haar programma vanaf 4 uur 's nachts wordt uitgezonden) en het grootste deel van de tijd aan slaapgebrek lijdt - er wordt gezegd dat haar favoriete periode is wanneer het 1 uur 's nachts is, omdat ze dat kan stel je voor hoe geweldig die dag voor haar zal zijn. Ze kijkt graag naar basketbal en is een grote fan van het professionele basketbalteam van Cleveland Cavaliers. Ze zou in een Hyundai Veracruz uit 2012 rijden. Ze eet graag cheeseburgers en friet, hoewel het niet goed is voor haar gewicht, maar zegt dat het er niets aan kan doen, en eet liever wat ze lekker vindt en brengt dan meer tijd door in de sportschool dan het helemaal niet te eten.

Na schooltijd. Avondeten maken. ??? #momlife ??? pic.twitter.com/FjSUzefWns

- Hollie Vreemd (@holliesmiles) 18 maart 2019

Uiterlijk en vermogen

Hollie is momenteel 46 jaar oud, heeft lang bruin haar, bruine ogen, is 1,6 m lang en weegt ongeveer 51 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het vermogen van Hollie geschat op meer dan $ 1 miljoen, terwijl ze naar verluidt ongeveer $ 100.000 per jaar verdient.

Leuk weetje

Hollie is in 2005 door het Cleveland Magazine vermeld als een van de meest interessante mensen van Cleveland.

Als je iemand zonder glimlach ziet, geef hem dan de jouwe. ??? #thursdayvibes✨ #smilesarecontagious xoxo ?

Gepost door Vreemde Hollie Aan Donderdag 4 april 2019

Aanwezigheid op sociale media

Ze is actief op verschillende social media platforms – haar Instagram account wordt gevolgd door meer dan 14.000 mensen terwijl ze meer dan 4.500 foto's heeft gepost. Ze lanceerde haar Twitter-account in juni 2009 en heeft tot nu toe meer dan 27.000 volgers verzameld en ongeveer 70.000 keer getweet - ze heeft ook een Facebook-pagina die wordt gevolgd door bijna 50.000 fans.

Aanbevolen