Beroemdheden

Hoe oud is ImmortalHD (Twitch)? Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, vermogen

Het vroege leven, familie

Aleksandr ImmortalHD Tchernev-Marchant werd geboren op 1 september 1992 in Vladivostok, Rusland. De naam van zijn biologische vader is Vitaliy, maar de naam van zijn moeder is niet beschikbaar. Geboren in een stad aan de grens van Rusland en China, bracht Aleksandr zijn vroege jaren door met het zien van het harde leven van arbeiders in Vladivostok, dat bekend staat om zijn visserij, maar in de jaren '90 was de kwaliteit van het leven in het land erg laag , arm. Kinderen die geen ouders hadden (en in weeshuizen woonden) of werden weggehaald bij gezinnen die hun kinderen geen acceptabele opvoeding, zelfs voedsel, konden geven, werden geadopteerd door mensen uit landen als de VS, Canada en sommige anderen. Aleks was acht jaar oud toen zijn moeder besloot hem weg te halen uit dit gebied waar mensen op straat werden vermoord, en het leven was echt gevaarlijk. Er is niets bekend over het lot van zijn vader, het is alleen bekend dat de moeder van Aleks naar Amerika is verhuisd, daar is getrouwd en dat Aleks is geadopteerd door zijn stiefvader. Enkele jaren later stierf zijn moeder (Aleks heeft nooit de redenen van haar dood bekendgemaakt), en hij bleef bij zijn nieuwe stiefgezin. Hij vergat bijna de Russische taal, verstaat die maar kort en spreekt nauwelijks. Zijn nieuwe familie woonde in Templeton, Massachusetts, maar later verhuisden ze allemaal naar Denver, Colorado.

Opleiding

Aleks ging naar een plaatselijke middelbare school in Templeton, en nadat hij was afgestudeerd aan de universiteit om grafisch ontwerp te studeren, erg populair in het tijdperk van toenemende belangstelling voor computers en programmeren in het algemeen, werd Aleks ook geïnspireerd om op dit gebied te werken. Hoewel hij probeerde een diploma te halen, voelde hij plotseling dat hij zijn interesse aan het verliezen was, en stopte met studeren en besloot YouTuber te worden.

OnsterfelijkHD

William Zabka Age

YouTube-carrière

Aleks creëerde zijn YouTube-kanaal op 10 december 2008, in eerste instantie vooral het uploaden van video's met betrekking tot het spel genaamd Minecraft. Toen zijn kanaal populair werd en een miljoen abonnees en bijna 100 miljoen weergaven van zijn video's bereikte, werd zijn profiel gehackt en werden al zijn video's van het kanaal verwijderd. Zijn vriend Slyfoxhound, die lid is van de YouTube-groep The Creatures, hielp Aleks een handje en vroeg zijn kijkers om het kanaal van Aleks te bezoeken en zich er opnieuw op te abonneren sinds hij werd aangevallen door een cyberaanval. Het kanaal heeft de abonnees hersteld en Aleks heeft hard gewerkt om alle video's terug op zijn profiel te krijgen, maar onlangs is hij gestopt met het uploaden van nieuwe inhoud, omdat hij zich op zijn andere kanaal concentreerde.

Zijn nieuwe kanaal CowChop is gemaakt door Aleks samen met zijn vriend en een andere YouTuber, UberHaxorNova - echte naam James. In hun team hebben ze ook een editor die hen helpt met speciale effecten, Mr.JoeExtreme, wiens echte naam Joe is. Het kanaal is gemaakt op 26 februari 2016 en de eerste video is een maand later geüpload. Het heeft nu bijna een miljoen volgers en er zijn in de drie jaar dat het kanaal bestaat meer dan 1200 video's geüpload. Aleks en James werken hard en uploaden dagelijks video's. Ze hebben vier secties op dat kanaal, in feite verschillende series genaamd CCTV (een reeks podcasts), Behind the Chop (een reeks bloopers en backstage-momenten), Amazon Prime Time (een serie over verschillende dingen die je op Amazon kunt kopen en hun gedetailleerde overzicht) en Wrong Side of YouTube (een reeks vermakelijke video's over verschillende actuele onderwerpen). Hun meest populaire video genaamd Snug Love Tunnel heeft meer dan twee miljoen views gekregen.

Voordat hij zijn CowChop-kanaal creëerde, werd Aleks populair toen hij in 2014 lid werd van de groep YouTubers genaamd The Creatures. Eerst leek het een grap, maar later dienden de leden van de groep zijn lidmaatschap in en namen Aleks mee naar het team. Hij was ongeveer twee jaar lid van The Creatures en vertrok toen op 28 april 2016, waarbij hij uitlegde dat zijn vertrek zijn enige manier was vanwege enkele creatieve verschillen tussen zijn standpunt en andere leden van het team.

UberHaxorNova

UberHaxorNova is de YouTube-partner van Aleks, die met hem samenwerkt op hun kanaal CowChop, en is een bekende YouTube-persoonlijkheid. Zijn echte naam is James Wilson, en hij was ook ooit lid van The Creatures op hetzelfde moment als Aleks. Hij heeft zijn persoonlijke kanaal met meer dan drie miljoen abonnees, gemaakt op 4 april 2008 en meer dan 6.000 video's geüpload en bijna twee miljard keer bekeken. Het algemene vermogen van James vanaf april 2019 wordt geschat op ongeveer $ 660.000 - hij verdient maandelijks ongeveer $ 10.500 alleen van zijn persoonlijke kanaal, terwijl hij extra inkomsten heeft van het kanaal CowChop dat ze in tweeën verdelen tussen hemzelf en Aleks.

Persoonlijk leven, vriendin Saskia Loost

Aleks is aan het daten met zijn vriendin Saskia Loost, een voormalige latin en ballroom danser die uitdaagde voor junior danskampioenschappen toen ze ongeveer 10 jaar oud was, en woonde in Tallinn, Estland, en danste in een paar met haar broer, Siim Loost. Voor nu heeft ze een Instagram-account met meer dan 5.000 volgers waarop ze vooral glamoureuze selfies plaatst met Instagram-filters en maskers. Ze deelt bijna nooit foto's met Aleks, hoewel hij hun foto op Sint-Valentijnsdag plaatste, om zijn fans te laten weten dat hij niet single is op deze speciale dag. Er is niets bekend over een verloving of bruiloft - het lijkt alsof ze net daten. Het is zeker bekend dat ze geen kinderen hebben.

Hobby's en interesses

Aleks houdt van vissen , en kan gitaar spelen, delen dat hij echt geniet van dit proces. Hij was vroeger een bassist in de band Stuck in Your Radio die werd opgericht met een andere YouTuber - Slyfoxhound, maar enkele jaren geleden ging de band uit elkaar. Toen hij jonger was, speelde hij graag honkbal, maar al met al is Aleks geen fan van sport. Hij is een kattenliefhebber en een hondenliefhebber, en heeft een Keeshond genaamd Mishka en een kat genaamd Celia. Aleks drinkt graag wodka en geeft toe dat dit het enige is dat hem helpt zijn Russische roots te voelen.

Gepost door Onsterfelijke HD Aan zondag 26 oktober 2014

Aanwezigheid op sociale media

Aleks heeft een persoonlijke Youtube kanaal die meer dan 1,2 miljoen abonnees heeft, gemaakt op 10 december 2008, en waarop Aleks bijna 400 video's heeft gedeeld. Hij heeft ook een Twitter account die wordt gelezen door meer dan 365.000 volgers en waarop hij zeer actief is, communiceert met zijn fans en zijn livestream op Twitch aankondigt. Wat Twitch betreft, hij heeft een kanaal daar die wordt gevolgd door meer dan 280.000 kijkers, en wanneer Aleks live gaat, wordt hij meestal door bijna 3.000 tegelijk bekeken. Hij heeft ook een Instagram-account die wordt gevolgd door meer dan 156.000 abonnees, en een profiel op Facebook die wordt gevolgd door zo'n 50.000 fans, maar waarop hij niet erg actief is.

Verschijning

Ales heeft van nature donkerbruin haar dat hij blond verft, dus zijn haar is voorlopig geel. Vanwege zijn kapsel wordt hij vaak vergeleken met Ellen DeGeneres, en hij heeft veel last van die vergelijking sinds het een meme over hem werd. Zijn ogen zijn donkerbruin. Om enig respect voor zijn moederland te tonen, droeg Aleks graag rode T-shirts met het symbool van de USSR - een hamer en een sikkel, maar is hij overgestapt op eenvoudige vrijetijdskleding. Hij draagt ​​het liefst T-shirts zodat mensen zijn getatoeëerde armen kunnen zien, helemaal over zijn handen, armen en schouders – hij heeft ook een grote tatoeëren van een adelaar op zijn borst. Aleks is 1,78 m lang en weegt ongeveer 70 kg. Zijn vitale statistieken zijn momenteel niet beschikbaar.

Alec en ik beantwoorden vragen voor #CCTV Vraag ons alles pic.twitter.com/z7LcKG99Sn

- Alex (@ImmortalHD) 26 februari 2019

Netto waarde

Volgens gezaghebbende bronnen is het vermogen van Aleks gebaseerd op het inkomen dat hij krijgt van zijn YouTube-kanaal CowChop, en hebben hij en James ongeveer $ 750.000 aan algemeen vermogen. Aleks kreeg vroeger geld van zijn persoonlijke kanaal ImmortalHD, maar het werd gehackt en momenteel wordt het totale vermogen geschat op slechts ongeveer $ 8.000 - Aleks uploadt er geen nieuwe video's meer op. Aleks heeft ook een andere bron van inkomsten, namelijk de verkoop van merchandise zoals T-shirts en hoeden met het logo van hun kanaal CowChop. Aleks en James zijn consistent in hun werk op hun YouTube-kanaal, dus hun vermogen zal zeer waarschijnlijk groeien, ervan uitgaande dat hun kanaal niet opnieuw zal worden gehackt.

Aanbevolen