Beroemdheden

Hoe oud is Jack Dail? Wiki Biografie, leeftijd, lengte, vriendin, vermogen

Wie is Jack Dail?

Jack werd geboren in Sterling, Illinois, VS op 11 november 1998, dus onder het sterrenbeeld Schorpioen en met de Amerikaanse nationaliteit - hij staat bekend als een populaire persoonlijkheid op sociale media, en in het bijzonder een Instagram-ster.

https://www.instagram.com/p/BtrGheqDO83/

Jeugd en onderwijs

Jack werd opgevoed door zijn ouders in een klein stadje in Wisconsin, met een oudere broer genaamd Mason en een zus genaamd Kelsey. Hoewel hij online een erg populair persoon is, vermijdt hij om over persoonlijke zaken te praten, en daarom is er niet veel bekend over zijn familie of zijn vroege jaren - zijn moeder zou lerares zijn op een plaatselijke middelbare school.

Jack deelde ook niet veel over zijn opleiding met het publiek - nadat hij was afgestudeerd aan de Edgerton High School, besloot hij zich te concentreren op zijn online uiterlijk en carrière, in plaats van een hbo-opleiding te volgen. Hij speelde voetbal voor zijn middelbare schoolteam als hun quarterback - hij is gepassioneerd door voetbal sinds hij twee jaar oud was en zou ooit een professionele speler willen worden.

Carrière en aanwezigheid op sociale media

Jacks carrière begon op dezelfde dag dat hij zijn Vine-account lanceerde, op 24 november 2013 - Vine was een website waarop je je grappige video's kon uploaden en mensen zouden je volgen en bekijken, dus gemakkelijk te vergelijken met YouTube. Het duurde niet lang voordat hij een groot aantal volgers verzamelde - hij had meer dan 1,8 miljoen mensen die naar zijn video's keken en hij werkte samen met een aantal zeer populaire namen, waaronder Grayson Dolan en Ethan Dolan. business begin 2017, maar Jack bleef actief op andere sociale mediaplatforms zoals Instagram en Twitter – hij lanceerde zijn Twitter-account in januari 2012 en heeft tot nu toe meer dan 600.000 volgers verzameld en bijna 3.500 keer getweet. Zijn Instagram-account wordt gevolgd door ongeveer 800.000 mensen, maar hij heeft tot nu toe slechts 25 foto's geüpload - er is ook een Facebook-pagina van Jack, maar deze wordt slechts gevolgd door ongeveer 1.200 fans.

Jack heeft een YouTube-account die hij op 10 juni 2012 lanceerde en tot dusver ongeveer 380.000 abonnees heeft verzameld en meer dan 3,2 miljoen views heeft gekregen van al zijn video's samen gaan ze over het algemeen over het leven, de goede en slechte kanten ervan, problemen waarmee je te maken zou kunnen hebben, en hij praat vaak over zijn persoonlijke emoties en zijn eigen problemen. Hij wordt door zijn fans als heel grappig beschouwd en heeft zijn eigen milde gevoel voor humor, en mensen kijken blijkbaar graag naar zijn video's omdat hij ze altijd aan het lachen kan maken. Zijn meest bekeken video genaamd MYSTERY BOX CHALLENGE WITH THE DOLAN TWINS is meer dan 1,2 miljoen keer bekeken, terwijl de tweede plaats naar The Friendzone w/ Dolan Twins & Aaron Carpenter gaat, bekeken door meer dan een miljoen mensen.

Jack Dail

Dolan Twins en Jack's 'vriendschap'

Jack leek vrij dicht bij zijn vrienden de Dolan Twins te staan, die beroemde YouTubers en winnaars zijn van de Teen Choice Award for Choice YouTuber, maar nadat hij probeerde video's met hen op te nemen, weigerden ze en zeiden dat hij ze alleen wilde gebruiken voor volgers. Na enige tijd besloten ze met hem samen te werken, maar alleen als hij een contract tekende waarin ze 20 procent van zijn inkomsten kregen. Jack vond het idee niet leuk, werd boos en plaatste een video op YouTube waarin hij over de situatie vertelde de Dolan-tweeling blootleggen door te zeggen dat ze eerder alcohol dronken en geen maagd meer zijn.

Nadat er enkele maanden verstreken waren, is Tea Time geüpload een video op YouTube getiteld JACK DAIL VERSCHULDIG AAN DE DOLAN TWINS VOOR HET BLOOTSTELLEN VAN HEN waarin hij verklaarde dat hij in een zeer slechte toestand verkeerde op het moment dat hij de tweeling aan de kaak stelde, en verontschuldigde zich bij hen en bij alle anderen die op enigerlei wijze beïnvloed werden door zijn gedrag.

Andere interesses

Hoewel Jack veel tijd op internet moet doorbrengen, houdt hij nog steeds van het buitenleven - hij is dol op basketbal, lacrosse en honkbal en is graag in de natuur. Hij is een grote dierenliefhebber, is erg goed in schaken, en zijn favoriete toetje is naar verluidt ijs - hij houdt van chillen aan het water en vissen, en het eten van donuts.

pic.twitter.com/4AAUfqXQwW

— Jack Dail (@ImJackDail) 24 april 2017

Priveleven

Jack is nogal geheimzinnig als het gaat om zijn liefdesleven, maar het gerucht ging dat hij een relatie had met een meisje genaamd Corinna Kopf nadat ze op 6 september 2017 samen een foto op hun sociale media-account hadden geplaatst. De geruchten duurden niet al te lang, terwijl Dom Zeglaitis een video op YouTube heeft geüpload waarin wordt uitgelegd dat Corinna met hem aan het daten is.

Het lijkt erop dat Jack momenteel aan het daten is met een meisje wiens naam niet bekend is bij het publiek - hij heeft op 25 januari 2018 een video geüpload op zijn YouTube-account met de titel Ontmoet mijn vriendin. De video volgt de twee naar een supermarkt - ze kopen een klein bordspel en veel eten dat ze als straf opeten nadat ze een ronde verliezen bij het gekochte spel. De naam van het meisje wordt niet genoemd tijdens de video, dus mensen weten alleen hoe ze eruitziet.

Uiterlijk en vermogen

Jack is momenteel 20 jaar oud. Hij heeft kort bruin haar, bruine ogen, is 1,85 m lang en weegt ongeveer 62 kg.

Volgens gezaghebbende bronnen wordt het huidige vermogen van Jack geschat op meer dan $ 500.000 en stijgt het langzaam terwijl de ster dagelijks geld verdient met zijn sociale media-accounts. Hij zou ook geld verdienen door zijn eigen merchandise te verkopen, terwijl hij ook met Bitcoin en Amazon werkt.

Aanbevolen