Websterren

Hoe oud is Jessie Paege? Leeftijd, lengte, vriendje, vermogen, lichaam, Wiki Bio

Wie is Jessie Paege?

Jessie Paege werd geboren op 12 maart 1999 in New Jersey, VS, en is een YouTube-persoonlijkheid, vooral bekend van haar titelloze YouTube-kanaal. Ze plaatst onder meer inhoud met betrekking tot mode, lifestyle en rockmuziek. Haar online bekendheid heeft haar ook geholpen om rollen in verschillende series te krijgen.

Bekijk dit bericht op Instagram

TOKIO TROTS ?️‍? Het is altijd een droom van mij geweest om een ​​Pride Parade in een ander land te kunnen meemaken. Het is ZO waanzinnig gaaf om te zien hoe de Japanse cultuur hun idee van het vieren van LGBTQ+-trots beïnvloedt en ik wilde vastleggen hoe het voor jullie allemaal was (vooral omdat ik weet dat veel baby-homo's mij volgen) ✨ 1. Zo veel rustiger! Het is nog steeds net zo mooi, maar rustiger en zachter. Het lijkt veel op de mensen hier in Japan, zacht gesproken en altijd respectvol. 2. Alle mensen willen high fives als ze langslopen! Het is zo lief! Ook al konden we elkaar taalkundig niet altijd verstaan, het was een universele manier om met elkaar in contact te komen. Super cool. 3. Het was ZO GEORGANISEERD. De hele straat was niet eens afgesloten. 4. Ik ontmoette de aardigste abonnees van OVER DE WERELD. Absoluut ongelooflijk met zulke geweldige verhalen. You made my day :’) 5. Trots in Japan is SUPER belangrijk omdat er nog veel stappen te maken zijn ?️‍? TROTS is universeel. Het beetje tijd dat ik bij de parade was, gaf me het gevoel alsof ik thuis was. Ik weet dat het oubollig klinkt ... maar het was echt zo hartverwarmend dat ik tijdens mijn reis naar Japan een beetje afstandelijk was van sociale media, maar ik wilde dit voor jullie allemaal delen. Deze reis heeft me doen beseffen hoeveel ik moet leren ademen en leven met de ruimte van sociale media. Mijn dag was zo mooi en ik had geen tijd om dat te ontkrachten door na te denken over hoe leuk het leven van iemand anders eruit ziet. GELUKKIGE TROTS!! ️????

Een bericht gedeeld door Jessie Paege (@jessiepaege) op 28 april 2019 om 06:29 PDT

De rijkdom van Jessie Paege

Hoe rijk is Jessie Paege? Vanaf begin 2019 schatten bronnen een nettowaarde van meer dan $ 4 miljoen, grotendeels verdiend door een succesvolle carrière op YouTube. Ze staat er ook om bekend dat ze tieners steunt die in deze fase van hun leven vervreemd zijn geraakt, omdat ze via haar video-inhoud de boodschap promoot dat het oké is om jezelf te zijn. Terwijl ze haar inspanningen voortzet, wordt verwacht dat haar rijkdom ook zal blijven toenemen.

Het vroege leven en online begin

Jessie groeide op in New Jersey en werd opgevoed door haar ouders samen met een broer, en kreeg ook een goede band met haar grootouders. Haar vader en grootouders waren niet echt op de hoogte van de populariteit van sociale media en de mogelijkheid om daar een carrière op te bouwen. Ze bracht veel van haar tijd door met het leren spelen van de akoestische en elektrische gitaar.

Ze werd vooral gesteund door haar moeder en toen ze ontdekte dat het voor haar mogelijk was om video's op de website YouTube te plaatsen, werd ze aangemoedigd om het ook eens te proberen. Youtube is een van de meest populaire websites ter wereld en de belangrijkste bron van videogerelateerde inhoud. Het is een geweldige bron geworden voor filmtrailers, korte films, educatieve video's, videoblogs en livestream-inhoud, en is verantwoordelijk geweest voor het succes van talloze personen die beroemdheden zijn geworden, dankzij hun bekendheid op de website.

Jessie Paege

YouTube-inhoud

Paege was pas 14 jaar oud toen ze begon video's plaatsen op Youtube. Een van de redenen was dat ze daardoor sociaal aanwezig kon zijn en zichzelf kon zijn, aangezien ze een verlegen meisje op school was en veel last had van angst. Ze werd geïnspireerd door mede-YouTuber Bethany Mota die haar tijdens een meet and greet vertelde dat ze ook last had van angstgevoelens en dat YouTube haar hielp om comfortabeler te worden. Geïnspireerd door dat verhaal wilde ze kijken of ze ook dezelfde impact kon bereiken.

Ze vond het leuk om te filmen en voor de camera te staan, vergeleken met uitgaan met mensen van school; dankzij de video's kon ze met mensen communiceren, ook al was ze er niet persoonlijk. Terwijl haar kanaal langzaam op gang kwam, kreeg ze met de jaren steeds meer abonnees. Ze uploadde haar eerste video in 2014 en plaatste verschillende modegerelateerde inhoud, waaronder recente uithalen. Ze deed ook beauty-tutorials en begon zich toen te wagen aan het maken van vlog-gerelateerde inhoud. Ze kreeg een beetje steun voor haar eerdere video's en was gemotiveerd om door te gaan met het maken van inhoud.

Beroemd worden

Een van de redenen voor Jessie's roem is te danken aan haar toewijding om video's te maken over onderwerpen die haar interesseerden. In plaats van de trend naast vergelijkbare YouTubers te kopiëren, begon ze deze concepten te gebruiken en voegde ze er vaak een persoonlijke draai aan toe. Ze vertelde ook hoe YouTube voor haar een manier is geworden om zich meer op haar gemak te voelen over zichzelf. Ze heeft kritiek gekregen op haar kanaal, voornamelijk vanwege cyberpestkoppen en zelfs critici op haar school. Ze heeft meerdere keren overwogen haar account te verwijderen.

Ze vertelde sommige van haar vrienden niet eens dat ze een YouTube-account had omdat ze verlegen was, maar later besloot ze dat ze de mening van anderen haar leven niet zou laten bepalen. Enkele van haar populairste video's zijn video's met uitdagingen en video's waarin ze samenwerkte met andere YouTubers. Ze maakt ook veel video's over het kleuren van haar haar, en enkele van haar andere populaire video's zijn Now and Then en comedy-gerelateerde inhoud. Onlangs is ze open geweest over haar seksualiteit en hoe ze single is. Ze heeft ook veel meer interactieve inhoud gedaan, waarbij ze vaak haar Instagram-volgers als inspiratiebron gebruikte.

Welk pak vinden jullie leuker? pic.twitter.com/MT6f2DFykT

— ???? ???????? streamt fantoom (@hiropaege) 26 april 2019

Persoonlijk leven en sociale media

Voor haar persoonlijke leven is bekend dat Paege vrijgezel is, maar heeft ze video's gemaakt waarin staat dat ze interesse heeft in het starten van een relatie. De afgelopen maanden gaf ze aan haar familie en haar volgers toe dat ze homo is en geïnteresseerd is in vrouwen, hoewel haar video's suggereren dat ze ook nog steeds haar interesse in mannen heeft behouden. Sinds ze het nieuws heeft geplaatst, is ze actiever in het praten over haar seksualiteit en seksuele voorkeuren, en ze is ook niet verlegen geweest om te praten over haar ervaringen met zowel jongens als meisjes.

Net als tal van YouTube-persoonlijkheden, is ze zeer actief online via accounts op verschillende sociale-mediawebsites. Ze heeft een account op Twitter dat haar YouTube-inhoud promoot en haar dagelijkse inspanningen vermeldt. Ze heeft ook een Instagram bladzijde waarop ze veel persoonlijke foto's plaatst. Ze heeft cosplay gedaan zoals te zien is in haar account, en heeft ook verschillende grote evenementen bezocht. Ze staat bekend als een fervent Harry Potter-fan. Ze documenteerde ook haar strijd en herstel van de eetstoornis anorexia, waardoor ze het grootste deel van 2018 ondervoed en ondergewicht was. Sindsdien is ze hersteld en velen steunen haar ontwikkeling.

Aanbevolen