Beroemdheden

Hoe oud is Juwany Romeins? Leeftijd, lengte, etniciteit, familie, vriendin, homo

Wie is Juwany Romein?

Geboren onder het teken Leeuw op de 25evan juli 1999, in Bethlehem, Pennsylvania, VS, Juwany Roman, ook bekend als 'Flamingeos' of 'Flamin Geos', is een 19-jarige Spaanse beroemdheid op sociale media van Puerto Ricaanse afkomst. Hij is misschien het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid op verschillende sociale-medianetwerken en mediakanalen, vooral bekend vanwege het plaatsen van boeiende en vermakelijke inhoud op TikTok (Musical.ly) en voor zijn streams op YouNow.

https://www.instagram.com/p/BxS9rR5BZDP/

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Bethlehem

Juwany werd in zijn geboorteplaats opgevoed door zijn Puerto Ricaanse ouders. Hij heeft een zus genaamd Jennishka Roman, die ook een TikTok-beroemdheid en YouNow-ster is. Hij ging eerst naar een niet-gespecificeerde lokale middelbare school in zijn geboorteplaats, waar hij in 2017 afstudeerde. Het is niet bekend of hij besloot zijn studie voort te zetten door zich in te schrijven voor een diploma, hoewel volgens zijn verklaringen over dit onderwerp tot nu toe, of het ontbreken daarvan, is hij daar op dit moment niet in geïnteresseerd.

Carrière: stijgen via sociale media

Juwany kreeg voor het eerst publieke erkenning op 16-jarige leeftijd, toen hij accounts aanmaakte op verschillende populaire sociale media-websites, zoals TikTok, Instagram, YouNow en YouTube. Hij verwierf het grootste deel van zijn volgersbestand voornamelijk op TikTok, waarop hij zijn lipsynchronisatievideo's van verschillende populaire liedjes plaatste. Veel kijkers waren geïntrigeerd door zijn Spaanse roots en de manier waarop hij zijn originele lip-syncs maakte, en zo wist hij in relatief korte tijd een groot aantal fans te krijgen. Hoe meer hij YouNow, Instagram en YouTube daarna gebruikte, hoe groter zijn gebied van online invloed werd en uiteindelijk verwierf hij de reputatie van een volwaardige social media-beroemdheid. Hij heeft ook van tijd tot tijd samengewerkt met bepaalde andere sterren, waaronder Mario Selman en 99 Goonsquad. Tegenwoordig is hij vooral bezig met frequent vloggen over verschillende delen van zijn leven, en hij heeft de neiging om enkele van de meer frequente videocategorieën van beroemdheden op sociale media te bezoeken, zoals uitdagingen, grappen, video's die fout zijn gegaan, enz.

Juwany Romeins

aaron kyro netto waarde

Love Life: Heeft hij een vriendin?

In 2016, een jaar na zijn opkomst op sociale media, begon hij te daten met zijn huidige vriendin Loren Beech, ook een beroemdheid op sociale media. De foto's van het paar worden vaak gedeeld op hun beide sociale media-accounts, en ze kunnen samen verschillende video's maken, waarvan sommige oorspronkelijk de ideeën van Loren zijn en sommige die van Juwany. Op deze manier vergroten ze allebei elkaars bekendheid en fanbase door constant met elkaar in contact te komen, en hun romantische connectie draagt ​​​​bij aan de algehele entertainmentfactor van hun dagelijkse kijkers. Er is geen controverse over hun relatie geweest. Ze hebben tot nu toe geen enkele wens geuit om hun vakbond naar een serieuzer niveau te tillen, of als dat zo is, moeten dergelijke beslissingen nog aan de fans worden onthuld.

Wat is de nettowaarde van Juwany Roman?

Rijkdom is ~ $ 300.000.

Jusss a lil geo die een band repareert lol pic.twitter.com/lnGl09ALFP

— welkom in mijn bewustzijn (@Flamingeos) 24 september 2017

Lichaams metingen

Als het gaat om zijn fysieke specificaties, is het bekend dat Juwany 170 cm lang is en op dit moment ongeveer 62 kg weegt. Hij heeft donkerbruin, bijna zwart haar, zijn ogen zijn ook donkerbruin en zijn huidskleur is lichtbruin. Ten slotte wordt zijn lichaamsvorm over het algemeen beschreven als regelmatig.

Aanwezigheid op sociale media

Aanbevolen