Beroemdheden

Hoe oud is Reggie Youngblood (NFL)? Wiki Bio, Leeftijd, Netto waarde, Vriendin

Wie is Reggie Jongbloed?

Reggie Youngblood is een voormalig vooruitzicht van de National Football League (NFL) die later een televisiepersoonlijkheid werd. Hij werkt momenteel met Roman's KCOH Radio aan de Love Talk & Hot Jamz-show en runt een succesvol vrachtwagenbedrijf.

Bekijk dit bericht op Instagram

Vandaag 32 gemaakt...kan me net zo goed een Bluetooth en wat Stacy Adams geven #oldhead #needleathersandles #andakangol

Een bericht gedeeld door Reginald Youngblood (@reggieyb1) op 20 mei 2019 om 12:07 PDT

Reggie Youngblood Achtergrond van vroege leven, leeftijd, gezin en opleiding

Reggie werd geboren op 20 mei 1987 in Houston, Texas USA, dus onder de Taurus Zodiac en wordt dit jaar 32 jaar; hij is een Amerikaan van nationaliteit en behoort tot de Afro-Amerikaanse etniciteit. Reggie ging naar Booker T. Washington High School voordat hij naar de Universiteit van Miami ging, waar hij ook vier jaar voetballer was - terwijl Reggie op de universiteit de 9 behaaldeepositie bij NFL een rang die hij kreeg van Miami Herald. Vanwege de vele blessures die hij opliep tijdens zijn studie, speelde hij echter nooit professioneel.

Reggie heeft geen details gedeeld over wie zijn ouders zijn en of hij broers of zussen heeft. Hij heeft echter in het verleden verklaard dat het meest pijnlijke dat hem ooit is overkomen het verlies van zijn moeder was.

Reggie Youngblood Professionele carrière

In 2005 kreeg Reggie een offensieve rekruut aangeboden en werd hij opgenomen in het minikamp van 2009 van de New Orleans Saints. Hij kwam er echter nooit aan toe om in de NFL te spelen, want hoewel hij getalenteerd was, werd hij door de vele blessures die hij op de universiteit tegenkwam, uitgesloten, zoals eerder vermeld. Toen zijn potentiële carrière als speler stierf, wendde Reggie zich tot de realityshow-business, waar hij de liefde van zijn leven ontmoette. Zijn eerste optreden was in Basketball Wives LA, daarna verscheen hij ook in Marriage Boot Camp: Reality Stars, een realityshow uitgezonden op Wetv, en nu werkt Reggie aan de KCOH Radioshow en runt hij zijn eigen vrachtwagenbedrijf.

Tami Roman en Reggie Youngblood

Reggie Youngblood Persoonlijk leven

Over het persoonlijke leven van Youngblood gesproken, hij heeft momenteel een relatie met Tami Roman, een radiopresentator die de show Love Talk & Hot Jamz host; ze zijn sinds 2013 een stel en hun relatie heeft te maken gehad met zijn eigen problemen. Tami kondigde bijvoorbeeld aan dat ze in 2015 zwanger was terwijl ze op Love and Hip Hop Atlanta was, maar na slechts 10 weken verloor ze de baby en ging naar sociale media waar ze een oprecht bericht plaatste: 'Ik ben diep bedroefd dat na 10,5 weken, we lijden dit verlies ... We wisten dat dit een zware strijd zou zijn. We waren tegen de verwachtingen in. Ik heb een verzakte baarmoeder en heb diabetes. Ik vecht tegen aanvallen van hypoglykemie als gevolg van mijn diabetes en mijn bloeddruk liep voortdurend hoog op. We waren aan het bidden; we hadden en hebben nog steeds vertrouwen. We geven niet op'

Dit was voor beiden heel pijnlijk en Reggie noemde het zelfs het op één na pijnlijkste na het verlies van zijn moeder. De twee hebben echter gezworen om het proberen om in de toekomst een kind te krijgen niet op te geven. Ze besloten zelfs om te verschijnen op Marriage Boot Camp: Reality Stars, met de bedoeling om hulp te krijgen van specialisten over hoe ze hun relatie kunnen onderhouden. Ze zouden kunnen begrijpen wat de problemen in hun vakbond veroorzaakt, en hun fans kunnen hen daarbij aanmoedigen. De bootcamp zou hen helpen beslissen of ze zouden trouwen.

Voordat Tamie een relatie kreeg met Reggie, was ze getrouwd met Kenny Anderson, een National Basketball Association (NBA). Ze heeft twee kinderen uit haar eerdere relatie genaamd Lyric en Jazz. Lyric is een scenarioschrijver en een model dat in een aantal afleveringen van Basketball Wives heeft gespeeld. Ze is ook te zien in Sundays at Noon. Aan de andere kant is haar zus Jazz een zangeres van wie haar muziek is uitgebracht op SoundCloud en iTunes. Haar hit-rapnummer is All I Want, dat in 2016 werd uitgebracht. Voordat ze in de muziekindustrie stapte, was Jazz een basketbalspeler bij Prairie View A&M University in de NCAA.

Nadat Reggie en Tamie klaar waren met de Marriage Boot Camp: Reality Stars-show, gingen er geruchten dat ze zouden gaan trouwen, maar dat moet nog gebeuren. Hoewel ze ook drie baby's hebben verloren door miskramen, hebben ze nog steeds de hoop dat God hen op een dag zal zegenen met hun eigen bundel van vreugde.

RT @TFactoryMedia : Het gaat lekker. @REGGIEYB1 #MarriageBootCamp pic.twitter.com/NgoHfVAy0J lmaoooo

— Reginald Jongbloed (@REGGIEYB1) 18 juli 2015

Reggie Youngblood Social Media Activiteit

Youngblood is erg actief op social media. Hij heeft een Twitter-account met meer dan 100.000 volgers, evenals een Instagram-pagina met 45.000 fans.

Reggie Youngblood Netto waarde

Als eigenaar van een transportbedrijf leidt Reggie een goed leven met zijn vriendin Tami. Hij verdient een behoorlijk inkomen uit zijn bedrijf, wat hem heeft geholpen een goede hoeveelheid rijkdom te vergaren. Er wordt aangenomen dat eigenaren van vrachtwagenbedrijven tussen $ 12 en $ 53 per uur verdienen, dus er wordt aangenomen dat Reggie minimaal $ 50 per uur verdient. Volgens betrouwbare bronnen wordt het vermogen van Reggie Youngblood geschat op niet minder dan $ 200.000. Aan de andere kant wordt het vermogen van Tami geschat op $ 500.000, ongetwijfeld deels als gevolg van eerdere echtscheidingsprocedures.

Aanbevolen