Beroemdheden

Hoe rijk is EthanGamer? Wiki Biografie, leeftijd, vriendin, vermogen, familie

Wie is EthanGamer?

EthanGamer – geboortenaam nog onbekend – is een Britse YouTube-ster en een Minecraft-speler. Hij werd geboren op 9 juli 2006 in Hertford, Engeland, en heeft zijn hele leven in deze stad doorgebracht. Zijn etniciteit is Kaukasisch en in zijn horoscoop is hij een kankergezwel. Hij heeft geen broers en zussen. Zijn idool is de beroemde YouTuber Ksiolajidebt aka KSI

Bekijk dit bericht op Instagram

Het is vrijdag!!! #StartGameHaveFun #NewMerch

Een bericht gedeeld door Ethan (@ethangamer) op 10 mei 2019 om 12:22 PDT

Het vroege leven en de kindertijd

Hij heeft tot nu toe een zeer goede jeugd gehad, aangezien hij veel dingen kan betalen die kinderen van zijn leeftijd niet kunnen betalen, maar de meeste hiervan worden door zijn ouders gekocht omdat hij nog minderjarig is. Hij heeft zijn lagere school afgemaakt en zit momenteel op de middelbare school, en zijn droom is om een ​​hightech universiteitscursus video maken af ​​te ronden. Hij is op een goede manier een totale tech-freak, zoals velen van zijn generatie zijn. Hij heeft een hele dure computer en mobiele telefoon omdat hij er video's mee moet opnemen. Hij heeft drie beste vrienden die altijd bij hem zijn en soms in zijn video's te zien zijn. Hij groeide op in een heel vriendelijke omgeving die hem de goede jongen heeft gemaakt die hij is - hij kwam op heel jonge leeftijd op YouTube en maakte video's, zoals zijn vader hem dit alles liet zien, sinds wanneer Ethan verliefd is op het maken van video's van zichzelf die games speelt en veel leuke dingen doet.

YouTube-carrière en beroemd worden

Ethan opende zijn YouTube-kanaal eind 2012, maar plaatste geen video's tot 2013. Zijn eerste YouTube-video werd op 29 september gepost, maar het was niet zo populair als zijn huidige video's, met ongeveer 15.000 views. Zijn eerste grote mijlpaal was toen hij 1000 abonnees bereikte, wat een behoorlijk groot probleem was in de tijd dat YouTube niet zo populair was als nu.

https://www.youtube.com/watch?v=tLo1_9X01po

Het jaar daarop was heel belangrijk voor hem, want hij bereikte op 9 juli 2016 het verbazingwekkende aantal van een miljoen abonnees, een heel mooi cadeau voor zijn 10everjaardag. Sindsdien heeft hij meer dan 800 video's gepubliceerd. en heeft momenteel ongeveer 2,5 miljoen abonnees, en zijn video's zijn meer dan 1,8 miljard keer bekeken; gemiddeld krijgt hij meer dan een miljoen views per video, behoorlijk grote aantallen voor een 13-jarige jongen. Zijn meest favoriete games zijn Minecraft, Roblox en Red Ball 4, en het afgelopen jaar is hij ook begonnen met het spelen van Fortnite. Naast deze games die gemaakt zijn voor pc, speelt hij ook veel mobiele games. Hij heeft ook een tweede YouTube-kanaal genaamd Ethane, waarop hij veel dingen uit zijn privéleven plaatst, zoals vlogs en reizen. Zijn schare fans groeit met de dag en hij zal zeker een van de grootste YouTube-sterren in Engeland zijn.

Vermogen en inkomsten

Ethan verdient elk jaar veel geld vanwege zijn YouTube-kanaal en zijn populariteit - het grootste deel van zijn inkomen gaat naar de rekeningen van zijn ouders, omdat hij niet oud genoeg is om er een te hebben. Bijna 70% van zijn geld komt van het verbazingwekkende aantal views dat hij per video krijgt, maar niet allemaal, zoals bedrijven zoals Rovio en Dungeon Boss gaf hem hun sponsoring zodat hun producten op zijn kanaal zouden worden getoond, en droeg daarvoor duizenden dollars bij. Hij heeft ook een online winkel - EthanGamerShop - waarin hij zijn merchandise verkoopt, dus bronnen schatten dat zijn nettowaarde medio 2019 al bijna $ 2 miljoen bedraagt.

EthanGamer

Invloed van sociale media

Ethan heeft profielen op Instagram en Twitter, met volgers op de eerste ongeveer 14.000 en op de laatste bijna 27.000. Hij plaatst veel dingen op beide, waarvan de meeste game-gerelateerd zijn. Ook plaatst hij graag foto's van de plaatsen waar hij naartoe gaat, zoals steden en pretparken.

Privéleven en uiterlijk

Zijn haarkleur is lichtbruin en hij heeft blauwe ogen die goed bij zijn haar passen; hij draagt ​​een bril en kleedt zich nonchalant. Hij is ongeveer 155 cm lang en weegt ongeveer 55 kg. Hij geniet van elk deel van zijn leven, en hij is een enorme liefhebber van eten en probeert allerlei soorten. Hij is ook een Star Wars-fan, maar zijn favoriete film is Godzilla. Naast gamen speelt hij ook graag basketbal als hij kan. Zijn lievelingskleur is groen.

Aanbevolen