Beroemdheden

Hoe lang is Ashton Rowland? Hoogte, leeftijd, familie, vermogen, Wiki Biografie

Wie is Ashton Rowland?

Geboren onder het teken Stier op de 5evan mei 2006, in Phoenix, Arizona, VS, Ashton Rowland is een 13-jarige beroemdheid op sociale media, YouNow-streamer en Musical.ly (TikTok)-ster. Hij is absoluut het best bekend bij de wereld vanwege zijn aanzienlijke aanwezigheid op sociale netwerken door te delen in de roem die zijn twee oudere broers, Hunter en Brandon, op Musical.ly, YouNow en Instagram hebben verzameld, wat enorm heeft bijgedragen aan zijn eigen aankomst in de schijnwerpers . Afgezien daarvan zit Ashton nog in zijn vroege opleidingsproces en heeft hij op dit moment verre van een carrière.

https://www.instagram.com/p/Bwvb0btBPCg/

Het vroege leven en onderwijs: opgroeien in Phoenix

Ashton groeide op in zijn geboorteplaats door zijn moeder Christine, een model en ondernemer, en zijn vader met een niet nader genoemde naam en beroep. Hij heeft twee oudere broers, die allebei ook beroemdheden zijn op de sociale media: Hunter Rowland, geboren in 2001, en Brandon Rowland, geboren in 2002. Als het gaat om zijn vroegste interesses, is er niet veel informatie in de gezaghebbende bronnen die zou details over dit deel van zijn leven kunnen verduidelijken, hoewel wordt aangenomen dat hij een passie voor zingen had. Wat zijn opleiding betreft, gaat hij momenteel naar een niet nader genoemde middelbare school in zijn geboorteplaats, terwijl zijn toelatingsdatum ergens in 2024 zou moeten zijn. Het is niet bekend of hij plannen heeft om een ​​hbo-opleiding te volgen, aangezien hij heeft tot nu toe geen dergelijke wensen publiekelijk geuit.

Sociale media carrière

Ashton begon in 2015 met het publiek te communiceren toen hij een account aanmaakte op zowel TikTok als YouNow. TikTok, ook bekend als Musical.ly, is een platform voor het plaatsen van video's waarin de gebruikers verschillende nummers lip-dubben, en YouNow is een streamingplatform voor gewone mensen (in tegenstelling tot Twitch, dat over het algemeen voor gamers is). Ashton begon publiciteit te krijgen door covers van verschillende populaire liedjes op TikTok te plaatsen en op zijn YouNow-account te praten over zijn toch al beroemde broers en zijn leven met hen. Wat hem hielp om relatief snel veel fans te krijgen, is het feit dat zijn beide broers en zussen hun fans vertelden over zijn nieuw aangemaakte accounts, en velen stroomden snel toe om het jongste lid van het 'TeamRowland' (zoals genoemd door fans) trio te observeren. Ashton heeft ook een Instagram-account gemaakt en de meeste van zijn fans van beide sociale netwerken volgden hem daar ook snel. Tegenwoordig onderhoudt hij regelmatig contact met zijn fans op bijna alle bestaande social media websites, van TikTok tot Twitter. Men denkt dat hij aanzienlijke fondsen verwerft omdat hij dagelijks veel geïnteresseerde kijkers heeft, waardoor hij verschillende producten kan plaatsen.

Ashton Rowland

Wie zijn zijn broers?

De oudste van ‘TeamRowland’ is Hunter Rowland, geboren in een niet nader gespecificeerd deel van Florida USA onder het teken Ram op de 5evan april 2001 en is al een 18-jarige beroemdheid op sociale media. Als eerste kind in het gezin groeide hij aanvankelijk op in Florida, maar aangezien zijn ouders al snel na zijn geboorte naar Phoenix, Arizona verhuisden, bracht hij daar het grootste deel van zijn jeugd door. Zijn moeder Christine scheidde van zijn vader toen hij vijf jaar oud was, en ze kreeg de voogdij over alle drie de broers. Wat zijn opleiding betreft, ging hij eerst naar een niet-gespecificeerde middelbare school in Phoenix, vanwaar hij medio 2019 zal afstuderen. Het is niet bekend naar welke universiteit hij zou willen gaan, aangezien hij zich nog niet heeft uitgesproken over deze keuze. Net als Ashton kwam hij voor het eerst op de voorgrond door te streamen en interactie te hebben met dit publiek op YouNow, ook in 2015, hoewel hij al enkele berichten op Vine had. Toen hij een gestaag groeiend aantal volgers kreeg, maakte hij ook zijn Instagram-account aan, en de meeste anderen daarna. Sindsdien heeft hij regelmatig contact met zijn talrijke fans, via de meeste bestaande sociale netwerken.

Het eerste Rowland

Hoewel Hunter de eerste van de broers was die enige populariteit verwierf door middel van een paar Vine-video's, werd hij pas echt beroemd nadat Brandon hem overhaalde om een ​​YouNow-account aan te maken, waarmee Brandon zelf al een gestage hoeveelheid succes genoot. Hij is een 16-jarige beroemdheid op sociale media die werd geboren op de 4evan september 2002 in Phoenix, Arizona. Hij begon zijn YouNow-account ergens vóór 2015, nadat hij al te zien was in een paar video's die zijn oudere broer op het Vine-netwerk plaatste. Zijn streams op de site werden buitengewoon goed ontvangen en hij groeide in korte tijd een enorme schare fans uit, waardoor hij ook accounts aanmaakte op bijna alle andere sociale-medianetwerken, die hij tegenwoordig onderhoudt, actief in interactie met het publiek. Ten slotte sponsort hij, samen met zijn broer, merchandise die ze online verkopen , met verschillende afbeeldingen van de logo's 'HR' (Hunter Rowland), 'HB' (Hunter Brandon) en 'BR' (Brandon Rowland).

Wat is YouNow precies?

YouNow is een live webcasting- en videochatplatform waarop gebruikers persoonlijke videocontent kunnen streamen en/of kunnen communiceren met andere streamers, waaronder ook co-streaming en dus webcamchat vallen. Deze site is gelanceerd op 11eSeptember 2011, maar het duurde even voordat het beroemd en veel gebruikt werd. Vanaf augustus 2015 verwerkt het dagelijks meer dan 150.000 streams. De site concurreerde in het begin met BlogTV.com, maar sindsdien gekocht het bedrijf dat het in 2013 bezit, heeft al die accounts samengevoegd tot hun eigen account. Op dit moment is dit de meest populaire site in zijn soort, en dankzij de vele, voornamelijk tienerstreamers die hun populariteit op sociale media koppelen aan hun accounts daar, zal YouNow in de toekomst ongetwijfeld veel groter worden. Er zijn niet genoeg statistieken om de waarschijnlijke toekomstige groei nauwkeurig te meten, maar het heeft over het algemeen een goede kans om een ​​van de grootste sociale-mediasites tot nu toe te worden.

Lichaamsmaten: hoe lang is Ashton?

Als het gaat om de fysieke specificaties van Ashton, is hij volgens de laatst bekende informatie op dit moment 5 ft (152 cm) lang, maar aangezien hij zich nog in het proces van lichamelijke ontwikkeling bevindt, zal dit aantal groeien. Ashton heeft, net als zijn broers, helderblauwe ogen en een over het algemeen heldere huidskleur, samen met lichtbruin, bijna blond haar.

pic.twitter.com/xbthQ1k6TD

— Ashton Rowland (@AshtonRowland) 2 mei 2017

Wat is het nettovermogen van Ashton Rowland?

Heb je je ooit afgevraagd hoe rijk Ashton Rowland is, vanaf begin 2019? Volgens verschillende gezaghebbende bronnen wordt geschat dat de totale rijkdom van Ashton bijna $ 200.000 bedraagt, verzameld door het plaatsen van verschillende soorten inhoud en voortdurend in contact met zijn fans op sites zoals Musical.ly en YouNow, evenals Instagram . Naarmate zijn carrière op de sociale media zich blijft ontwikkelen, zal het genoemde bedrag ongetwijfeld toenemen.

Aanwezigheid op sociale media

Dankzij de steeds groter wordende greep die sociale media hebben op een wereldwijd publiek, is het in het belang van de meeste beroemdheden om hun fans op de hoogte te houden van hun activiteiten en zo hun rating en winst te behouden en mogelijk te vergroten. Ashton zelf is geen onbekende in deze populaire trend, aangezien zijn toewijding aan het plaatsen van updates op zijn openbare profielen en het omgaan met zijn fans op een historisch hoogtepunt is. Zijn Facebook-account is privé, zijn Twitter account heeft meer dan 200.000 volgers, en zijn Instagram met meer dan 800.000 fans.

Aanbevolen